- 30 Kasım 2010
- 9.692
- 19.543
- 448
Ondort sayfa burda yazdın. Şu anda yazsan yine yazarsın kesinlikle şüphem yokEngeli basmadı sildi sadece şuan yazsam yine yazarım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondort sayfa burda yazdın. Şu anda yazsan yine yazarsın kesinlikle şüphem yokEngeli basmadı sildi sadece şuan yazsam yine yazarım.
Aslında yargılıyorum kendimi de benden dolayı mı böyle oldu diye uzun uzun yazıyorum detay veriyorum. İçimi boşaltıyorum. Çünkü hiç iyi değilim. Yani anlamak bu kadar zor olmamalı.Size bu boş çırpınışlarıniza üzüldüm ya.
Çok fazla hata dolu boş gereksiz laf dolu bu kısa hikaye... Adam takılmış sizinle çünkü elini sallasa kıza çarpıyor baksanıza. Hiç bir şey hak etmiyorsun demiş çünkü sizi boş sozlerinizle yargilamis bırakmış. Bunu da bu yakışıklıya (!) siz kendi dilinizle vermişsiniz.
Saatlerdir konunuzu okuyorum hep aynı yer dön dolaş çıkmaz sokak bu ne ya. Yüreğim daraldı. Bin yakışıklı da bulsan sende bu dil oldukça bin konu açarsın.
Yok yazmam bir daha ders oldun demiştim en son konuşmada. Yazacağımı da uzun mesajımda söyledim zaten. Yazıpta kendimi daha fazla düşüremem. S… gitsin. Boş boş şakalar yaparken bu kız alınır mı diye düşünseydi daha hala ben gülelim diye dedim benim öyle düşünmediğimi biliyorsuna getirdi. Bir de ben hak etmiyor oldum.Ondort sayfa burda yazdın. Şu anda yazsan yine yazarsın kesinlikle şüphem yok
Ben anlıyorum seni, ama o adamdan bi cacık olmaz. Senle aynı anda bi sürü kızla takılır, babam gelecek diye ortadan yok olur. Başkasıyladır mesajına 15 saat yazmaz. Baktı sende iş ciddiye gidecek, bunun adı kibarca sepetlenmişsin. Yok hak etmiyorsun falan ndndn önüme geleni sıradan geçiriyorum, senle uğraşamam dememek için aklına ilk geleni söylemiş. Takıntı yapmaya gerek yok. Önümüzde ki maçlara bakıciz de geç. Şişko esnafa da geri dönme, Behlül çıtayı yükseltti mecbur, eli yüzü düzgün iş güç sahibi bakın.Aslında yargılıyorum kendimi de benden dolayı mı böyle oldu diye uzun uzun yazıyorum detay veriyorum. İçimi boşaltıyorum. Çünkü hiç iyi değilim. Yani anlamak bu kadar zor olmamalı.
Evet etkiniz olmuş. Adama ne yani senin eski sevgililerinle neler yaşadığın. Bir yerde demiştin ki ilk birlikteligimi anlatırken ağladım. Unutamadı demiş mıdır demiştir bu der. Hediye mevzusu aynen anladığın gibi hediye istiyor dedi. Doğum günün geliyor zaten takilmalikti takıldım dedi kadınlara para yiyici Gold digger gözüyle bakan bi kahve dahi ismarlamamak için durak bekçisi modunda dolaşan hediye almamak için de seni göndermiş.Aslında yargılıyorum kendimi de benden dolayı mı böyle oldu diye uzun uzun yazıyorum detay veriyorum. İçimi boşaltıyorum. Çünkü hiç iyi değilim. Yani anlamak bu kadar zor olmamalı.
İkna etmek değil. Doğru ne yaşadığımı bende bilmiyorum bana göre öyleydi ona göre neydi bilmiyorum. Belki görüşürken benimle başkaları ile de görüşüyordu bilemem… ben ona öyle yapmadım ama. Aslında hayatımda kimseye yapmadım. Bir kişi oldu hep konuştuğum aynı anda kimseyle konuşmadım. Adam bir de kedilerime laf söylemişti. Kedilerini öpen kızlardan mısın ben evde kedi falan sevmem. Kedilerini öpersen beni öpme falan diyorduBence konu sahibi kendisi de gerçek bir ilişki yaşadığına inanmıyor işi gücü bıraktı burda benimki de normal bir ilişkiydi diye milleti ikna etmeye çalışıyor
İkna etmek değil. Doğru ne yaşadığımı bende bilmiyorum bana göre öyleydi ona göre neydi bilmiyorum. Belki görüşürken benimle başkaları ile de görüşüyordu bilemem… ben ona öyle yapmadım ama. Aslında hayatımda kimseye yapmadım. Bir kişi oldu hep konuştuğum aynı anda kimseyle konuşmadım. Adam bir de kedilerime laf söylemişti. Kedilerini öpen kızlardan mısın ben evde kedi falan sevmem. Kedilerini öpersen beni öpme falan diyordu
Ben anlıyorum seni, ama o adamdan bi cacık olmaz. Senle aynı anda bi sürü kızla takılır, babam gelecek diye ortadan yok olur. Başkasıyladır mesajına 15 saat yazmaz. Baktı sende iş ciddiye gidecek, bunun adı kibarca sepetlenmişsin. Yok hak etmiyorsun falan ndndn önğme geleni sıradan geçiriyorum, senle uğraşamam dememek için akşına ilk geleni söylemiş. Takıntı yapmaya gerek yok. Önümüzde ki maçlara bakıciz de geç. Şişko esnafa da geri dönme, Behlül çıtayı yükseltti mecbur, eli yüzü düzgün iş güç sahibi bakın.
O kedilerin tırnağı dahi olamaz emin olun. Hayvana merhameti olmayan adam dünyanın sekizinci harikası olsa çöp çöp çöpİkna etmek değil. Doğru ne yaşadığımı bende bilmiyorum bana göre öyleydi ona göre neydi bilmiyorum. Belki görüşürken benimle başkaları ile de görüşüyordu bilemem… ben ona öyle yapmadım ama. Aslında hayatımda kimseye yapmadım. Bir kişi oldu hep konuştuğum aynı anda kimseyle konuşmadım. Adam bir de kedilerime laf söylemişti. Kedilerini öpen kızlardan mısın ben evde kedi falan sevmem. Kedilerini öpersen beni öpme falan diyordu
Olur öyle geçer sonra az beklemem lazım ndndnofff Allah iyiliğini versin moralim düzeldi bir nebze. Bir de dedi ki ben niye dedim öpme mevzusunda ben dedi mesela bamya yemeğinden hoşlanmıyorum onu yedim vs dedi öper misin beni dedi ne alaka öperim tabi dedim. Sonra söz ver öyle öpersin dedi öpme kedilerini dedi sonra onlar ölürse gibi laflar söyledi o ne biçim laf onlara bir şey olsa ben ne kadar üzülürüm bir şey ifade etmez mi sana dedim ah ulan deseydim keşke senden daha değerli kedilerim diye salak salak şeyler söyledim daha başka yok ben meftun olmuşum bu gerşzekalıya
Ya ben sokakta kedi falan görsem ellemeden duramam normalde bu dokunma pire mide gelir diyordu salak senin karakterinden daha temizlerdir. Bende seviyorum hayvanları ama evde olmaz heryere tüt döker vs diyordu. Tabi ailesi muhafazakar ya sevmezler çok kapalı aileyse. Tabi bu herkes için geçerli değil kimse üstüne alınmasınKedilere kurban ol sen kim köpek
Kalkan g… yine kaldırmışız. O perde geçince anlıyor insan. İyi yönlerine odaklanmışım kötüleri görememişim iyi istediğim gibi biri olsun diye en son ne kadar şakalara kızsamda yine gittim koluna girdim özlüyorum vs dedim şunları düşündükçe yerin dibine giresim var.Olur öyle geçer sonra az beklemem lazım ndndn
Ağlamadım gözlerim doldu. Aslında bunu yapacak biri değildim ama oldu yani aslında yaptığım şeye üzülmüştüm.Evet etkiniz olmuş. Adama ne yani senin eski sevgililerinle neler yaşadığın. Bir yerde demiştin ki ilk birlikteligimi anlatırken ağladım. Unutamadı demiş mıdır demiştir bu der. Hediye mevzusu aynen anladığın gibi hediye istiyor dedi. Doğum günün geliyor zaten takilmalikti takıldım dedi kadınlara para yiyici Gold digger gözüyle bakan bi kahve dahi ismarlamamak için durak bekçisi modunda dolaşan hediye almamak için de seni göndermiş.
Herkes aynı şeyi yazmış zaten sana sen neden anlamak istemiyorsun
Ay ondan bu kadar detay seviyonBir de kızlar sizde de öyle mi burçlara inanır mısınız bilmiyorum da.. Aslan burcu erkeği benim ömrümü yiyor ya tabi balık falanda girmişti hayatıma bir kere o da o daha manipülatördü de . Aslan burcu erkekle hiç ilişkşm devam etmiyor. Ben başak burcuyum
Ohh anladınız mı sonunda başak burcu olmak çok zorAy ondan bu kadar detay seviyon![]()
Normalde severmişte evde sevmezmiş hiç bi dokunduğunu görmedim uzaktan seviyor işte. Kedimi öpünce ne oluyorsa bizde dikkat ediyoruz. Ah keşke başka bir şey deseydim o anO kedilerin tırnağı dahi olamaz emin olun. Hayvana merhameti olmayan adam dünyanın sekizinci harikası olsa çöp çöp çöp
Allah aşkına yat uyu artık vallahi ben seni anladımOhh anladınız mı sonunda başak burcu olmak çok zordetaylarda boğuluyorum