Bana hiçbir şey hak etmiyorsun dedi bu laf o kadar içime dokundu ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde içim şişti uzun uzadıya buraya içimi boşaltmak için yazdım öyle olmasa bir yakınıma kısa anlatır geçerim. Söyledi laflar koydu baya bir an tamam geçti diyorum yine o söylediği laflar geliyor aklıma. Neden dedi hangi davranışım neyim söylemedi bile kendimden çok emindi. Hadi takma diyorum yapamıyorum. Cinsellik yaşadık çok özel anılarımızda oldu yanlışta yapmadım ona kendimi rezil ettim o ayrı Ama o hiç düşünmeden o lafları söyledi çıktı gitti. Artık bende cinsellik yaşadım ondan mı neden diye diye düşünüyorum. Çünkü ben bu derece değersizleştirilmeyi hak etmedim.
Yediremiyorum. O gün aramız gayet iyiydi bir şeylere heveslenip bir anda söylediğim şeyler yüzünden tepki alıp bu şekilde sözler duymam kendimi herşeyi sorgulamama neden oldu travma yarattı. Nedense bu kadar kısa sürede öyle şeyler hissetmişim ki benim hatam herşey
İçim şişti yazan mesaja bile 1000 satırlık mesaj döşüyor wrkdlekxwn inanılmaz bir çar ya. Kimsenin sormadığı şeyleri uzun uzun cevaplıyor, dünyanın en başak burcu insanı. Ben de o adam gibi aslanım. Adamın yazdığın o upuzun mesajların çoğunu okumadığına eminim. Ateş burçları zaten komple sabırsız oluyo. Bir de karşısında böyle bir insan var. Sen kendi kendine offf ne mesaj döşedim yaaa diye düşün, mesajların içinden 2-3 cümleyi seçip okuyup kapamıştır. Şahsen ben, yaşadığı her şeyi çok detaylı anlatan insanlara hiç soru sormuyorum. Hatta yaşadığı her olayı sen sormasan da aşırı detaylı anlatan arkadaşım var, kız geziye, tatile gittiğinde döndükten sonra bir süre buluşmuyorum, gezdiği yerde bindiği metronun duraklarına kadar anlatıyor çünkü 🫠

İçim şişti yazan mesaja bile 1000 satırlık mesaj döşüyor wrkdlekxwn inanılmaz bir çar ya. Kimsenin sormadığı şeyleri uzun uzun cevaplıyor, dünyanın en başak burcu insanı. Ben de o adam gibi aslanım. Adamın yazdığın o upuzun mesajların çoğunu okumadığına eminim. Ateş burçları zaten komple sabırsız oluyo. Bir de karşısında böyle bir insan var. Sen kendi kendine offf ne mesaj döşedim yaaa diye düşün, mesajların içinden 2-3 cümleyi seçip okuyup kapamıştır. Şahsen ben, yaşadığı her şeyi çok detaylı anlatan insanlara hiç soru sormuyorum. Hatta yaşadığı her olayı sen sormasan da aşırı detaylı anlatan arkadaşım var, kız geziye, tatile gittiğinde döndükten sonra bir süre buluşmuyorum, gezdiği yerde bindiği metronun duraklarına kadar anlatıyor çünkü 🫠
Ben öyleyim.
Birisi bana uzun uzun yazarsa gözüme çarpan iki üç kelimesine istinaden yazarım
Olay bütünlüğünü kavramaya uğraşmam sabırsızım.

Ben öyleyim.
Kız konularda uzun uzun yazanlar varya asla okumuyorum amaçları ne anlamiyorumda hatta bazen post atmak istiyorum sizun derdunuz nedur diye 🤣 hele uzun konulari noo aşko no yaşlıyım ben okuyamam

Ben öyleyim.
Ben burda beni alıntılayıp çok uzun cevap yazanları bile nefeslenerek, ara vererek okuyorum 😐 konu sahibinin mesajlarının genel olarak ilk mesajını okuyup bıraktım. Adama attığı atarlı giderli mesajı kopyalayıp buraya yazmış, merak ettiğim şeyleri okurum aslında ama başaramadım, 10 satır falan okudum baktım bitmiyo bıraktım. Bir de arkadaşları gazlamış, bu mesaj onun yüzüne tokat gibi çarpıcak falan demişler, adamın o mesajı okuyacağını düşünüyolar 😃

Ben burda beni alıntılayıp çok uzun cevap yazanları bile nefeslenerek, ara vererek okuyorum 😐 konu sahibinin mesajlarının genel olarak ilk mesajını okuyup bıraktım. Adama attığı atarlı giderli mesajı kopyalayıp buraya yazmış, merak ettiğim şeyleri okurum aslında ama başaramadım, 10 satır falan okudum baktım bitmiyo bıraktım. Bir de arkadaşları gazlamış, bu mesaj onun yüzüne tokat gibi çarpıcak falan demişler, adamın o mesajı okuyacağını düşünüyolar 😃
Ay bazı konu oluyor mesela destan da yazsa insan merak edip okuyor. Bu konuda assssla tahammül bile edemedim yani 1 2 mesaj satır aralari okudum geçtim onda bile sıkıntıdan uykum geldi. Yok garilar beni s. diye gözünün icine bakıyormuş da, 4 garı alacakmış da, bilekliği sat beni tatile gotur demis de. Hic mi düşünmedi beni yanlış anlar soğur diye dediği adam icin 20 sayfa yorum yaptı yahu.

Sıcaktı hava bir gün gel sana kahve yapayım vs demişti bense gitmemiştim. Sonra bir gün yemek hazırlayayım demişti gün vermemişti ama. O gün dışarda oturmuştuk. İşte ilk evine gittiğimde saat 4tü kahvaltı hazırlamıştı bana sonra uzanalım biraz dedi o şekilde yakınlaştı daha önce yaşadın sandım dedi bende salak gibi söylemem falan dedim fazla yaklaşmasın diye etkilendiğim için sonra da yaşamadığını düşünmüştüm dedi ben gerilince falan. Oldu o gün. Hiç sarılmadı daha sonra hani uyurken sabah kalktığında da yanlış anlama ben sarılarak uyuyamıyorum hani arkasını döndü yattı sana da sktr git der gibi falan öyle bir şey aklına gelmesin demişti
Hayir madem neden devam ettiniz bu adamla gorusmeye bile bile pisman olmak icin mi

Ben öyleyim.
Bende son konuşma olacak diye uzun uzun hissettiklerimi yazdım okudun veya okumasın düşünmedim onu cevap vermez belki diyordum. Ama sert vurdu.

Ay bazı konu oluyor mesela destan da yazsa insan merak edip okuyor. Bu konuda assssla tahammül bile edemedim yani 1 2 mesaj satır aralari okudum geçtim onda bile sıkıntıdan uykum geldi. Yok garilar beni s. diye gözünün icine bakıyormuş da, 4 garı alacakmış da, bilekliği sat beni tatile gotur demis de. Hic mi düşünmedi beni yanlış anlar soğur diye dediği adam icin 20 sayfa yorum yaptı yahu.
Aslında bunlar ondan soğumam için belli başlı şeylerdi. Bazılarında ciddiydi bazılarında da şakaydı. Nir de bu adam beni yanlış anlamasın diye sürekli sürekli kendimce kendimi açıkladım söyledim herşeyimi. Ve kendisi kendi dediklerini düşünmeden beni yargılayıp hiç bir şeye değmediğini söyledi.

Aslında bunlar ondan soğumam için belli başlı şeylerdi. Bazılarında ciddiydi bazılarında da şakaydı. Nir de bu adam beni yanlış anlamasın diye sürekli sürekli kendimce kendimi açıkladım söyledim herşeyimi. Ve kendisi kendi dediklerini düşünmeden beni yargılayıp hiç bir şeye değmediğini söyledi.
Ablacım ezberledik tamam. Yani elin kekosuna acıyacak hale geldim sizinle uğraşmak zorunda kaldigi icin. Siz su liseli exinize dönüp evlenin lütfen. İyiliğiniz için söylüyorum.

O ayrılık sonrası devasa son mesajların hiç biri karşı taraf için önem teşkil etmiyor. Kafa şişirme etkisi oluyor aksine
Doğru ben bu zamana kadar çok diyemedim şu şu rahatsız ediyor beni diye dediğim yerde oldu gerçi ama kaybetme korkusu girince işin içine diyemediğim şeyleri son dk söyledim söylemek istemiştim.

Ablacım ezberledik tamam. Yani elin kekosuna acıyacak hale geldim sizinle uğraşmak zorunda kaldigi icin. Siz su liseli exinize dönüp evlenin lütfen. İyiliğiniz için söylüyorum.
Zaten heryerde biz ayrılmadık ara verdik evlenicez dite bir şeyler diyormuş. Bununla da eski sevgilimin İnstagramda ortak arkadaşları vardı. Belki de bunu da duyup aldattığımı düşünmüştür bilemiyorum herşey geliyor insanın aklına.

Zaten heryerde biz ayrılmadık ara verdik evlenicez dite bir şeyler diyormuş. Bununla da eski sevgilimin İnstagramda ortak arkadaşları vardı. Belki de bunu da duyup aldattığımı düşünmüştür bilemiyorum herşey geliyor insanın aklına.
Allahu ekber

Konuya ortasından daldım, yazdığınız yorumların hepsini bilmiyorum ama tümüyle iyi niyetle yazıyorum siz terapi almalısınız çünkü sarf edilen cümlelere, cümlelerde geçen kelimelere bile takılıp aynı konuda dönüp duruyorsunuz.
Aylar önce nişandan dönmüşsünüz bir adamla, o sizi defalarca arıyor diye 👇

Aramaması gerektiğini de söyledim bugün 20 kere aradı

demişsiniz, nişandan döndüğünüz adamın geçmişe takıntılı olduğunu yazmışsınız, şu an aynı şeyi siz yapıyorsunuz.

Bu konudaki adamla bitmiş, artık adama ulaşmanın o öyle değil de bu böyle demenin anlamı yok gerek de yok, kendimizi herkese anlatmaya kalkarsak ömrümüz çürür, dileyen dilediği gibi anlasın, bırakın herkes yerinde kalsın, adam ışıklar içinde uyusun önünüze bakın.

Ben bi papatya çayı içip geliyorum bi dk

Konuya ortasından daldım, yazdığınız yorumların hepsini bilmiyorum ama tümüyle iyi niyetle yazıyorum siz terapi almalısınız çünkü sarf edilen cümlelere, cümlelerde geçen kelimelere bile takılıp aynı konuda dönüp duruyorsunuz.
Aylar önce nişandan dönmüşsünüz bir adamla, o sizi defalarca arıyor diye 👇

demişsiniz, nişandan döndüğünüz adamın geçmişe takıntılı olduğunu yazmışsınız, şu an aynı şeyi siz yapıyorsunuz.

Bu konudaki adamla bitmiş, artık adama ulaşmanın o öyle değil de bu böyle demenin anlamı yok gerek de yok, kendimizi herkese anlatmaya kalkarsak ömrümüz çürür, dileyen dilediği gibi anlasın, bırakın herkes yerinde kalsın, adam ışıklar içinde uyusun önünüze bakın.
O eski sevgilimden ayrılırken bile böyle şeyler söylemedim ben. Yediremediğim şey bu kadar özel şeyler yaşayıp değersiz hissettirilmek o mesajıyla. Bundan sonra cinsellik benim için hayal kırıklığı bir takıntı olarak kalacak. Kim olursa olsun ne anı yaşayacağım ne de rahat olabileceğim her aklıma geldiğinde.acaba ne düşünecek diye kendi kendimi yiyeceğim. Asıl kötü hissettiğim durum bu. Bir ara ilk yaşadığımda ve aldatıldığımda bundan sonra biri beni ister mi söylesem beni kullanmaya mı çalışır vs diye düşünüp durmuştum kendimi iyileştirmiştim değer bununla ölçülmez diye. Şimdi onu yaşadığım insanın bu şekil tavrı yine beni aynı durumun içine soktu. Travma yarattı. O bundan dolayı demedi ama sözleri bunu düşündürttü bana

Başak burcu erkeklerinin takıntılı olduğunu biliyorum ama tanıdığım 2 Başak kadını böyle takıntılı değil temiz ,titiz insanlar. Bence olayın burçla alakası yok. Yaşadığınız olaylara bakış açınız farklı, olay olmuş bitmiş ama siz hâlâ neden bana böyle dedi, ben neyi hak etmiyormuşum, neden böyle davrandı, acaba hesabımda eski sevgilimi gördü diye onu aldattığımı mı düşündü diye kuruyorsunuz kafada. 35 yaşında işsiz güçsüz, ailesine göre hareket eden, eski ilişkisiyle ilgili yorum yapan, ağzı bozuk ve bir erkek 4 kadınla olmalı diye saçma sapan konuşan biri olmasına değil de başka şeylere takılıyorsunuz. Sizde okb olabilir tabi en iyisini uzman doktorlar bilir. Psikiyatriye gitmenizi öneririm. Çünkü tek başına baş edecek gibi değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X