- 1 Aralık 2020
- 5.321
- 57.460
- 498
İçim şişti yazan mesaja bile 1000 satırlık mesaj döşüyor wrkdlekxwn inanılmaz bir çar ya. Kimsenin sormadığı şeyleri uzun uzun cevaplıyor, dünyanın en başak burcu insanı. Ben de o adam gibi aslanım. Adamın yazdığın o upuzun mesajların çoğunu okumadığına eminim. Ateş burçları zaten komple sabırsız oluyo. Bir de karşısında böyle bir insan var. Sen kendi kendine offf ne mesaj döşedim yaaa diye düşün, mesajların içinden 2-3 cümleyi seçip okuyup kapamıştır. Şahsen ben, yaşadığı her şeyi çok detaylı anlatan insanlara hiç soru sormuyorum. Hatta yaşadığı her olayı sen sormasan da aşırı detaylı anlatan arkadaşım var, kız geziye, tatile gittiğinde döndükten sonra bir süre buluşmuyorum, gezdiği yerde bindiği metronun duraklarına kadar anlatıyor çünküBenimde içim şişti uzun uzadıya buraya içimi boşaltmak için yazdım öyle olmasa bir yakınıma kısa anlatır geçerim. Söyledi laflar koydu baya bir an tamam geçti diyorum yine o söylediği laflar geliyor aklıma. Neden dedi hangi davranışım neyim söylemedi bile kendimden çok emindi. Hadi takma diyorum yapamıyorum. Cinsellik yaşadık çok özel anılarımızda oldu yanlışta yapmadım ona kendimi rezil ettim o ayrı Ama o hiç düşünmeden o lafları söyledi çıktı gitti. Artık bende cinsellik yaşadım ondan mı neden diye diye düşünüyorum. Çünkü ben bu derece değersizleştirilmeyi hak etmedim.
Yediremiyorum. O gün aramız gayet iyiydi bir şeylere heveslenip bir anda söylediğim şeyler yüzünden tepki alıp bu şekilde sözler duymam kendimi herşeyi sorgulamama neden oldu travma yarattı. Nedense bu kadar kısa sürede öyle şeyler hissetmişim ki benim hatam herşey