Bana huzur yok bu gidişle :(:(

ya bu arkadaş zaten evli değilmiydi.ben öyle hatırlıyorum

Sadece nikahlıyım arkadaşlar iş durumlarımız yüzünden nikah yapmıştık.Ama düğünümüz olmadı henüz.Aslında istediklerini yaptır diyenlerde abartma sende göz yum diyenlerde haklı.Bide ben nasıl davranıcagımı bilsembilmiyorumkismile

Hhaaaa e siz nikahı yapmışınız zaten....
Düğün için beklenir m yahu...Öyle yada böyle biraz sen biraz o fedakarlık edip bazı şeylerden kısacaksınız...
Nikah olmamış olsa bekleyin gerekirse seneye evlenin derdim aa siz zaten evlenmişsiniz, işin teferruatı kalmış, e teferruata da fazla takılmamak lazım....

Valla ben anlamıyorum bu nikah-düğün işlerini...

Madem nikahlısınız, halen aynı evde oturmuyormusunuz?

Madem eviniz hazır değil,nasıl ve niye nikahlandınız?

Resmiyeti gösteren düğünde iki göbek atıp kaşık şıklatma değildir; nikah defterine atılan imzadır.

Benim bildiğim düğün, eğlenme amaçlıdır...Anlamadım ben sizin sosyolojik yapınızı...

ılginç...

Herkesin sosyolojik yapısı farklı.Bizim nikahlanma amacımızın görünen sebebi iş ortaklığımızdı ama asıl sebep aileler arasında çıkan tartısmalardı bi nevi önlem anlıycagın.boshayallersmile

Hııı anladım ben onu galiba...
ış yüzünden nikahlanmamız lazım dediniz ama aslında aman aileler arasında hır gür çıkar da ayırırlar bizi belki dierek bastınız nikahı....
Demekki iki ailenin de içine sineyen bişeyler var..
Madem nikahı yaptınız ama davul zurna ve çiftetellinin evliliğinizi meşrulaştırmasını bekliyorsunuz, o zaman fazla itiraz edip onu da isterim bunu da isterim deme şansınız pek yok... KArşı taraf zaten nikahı bastım, canın isterse demeye getirebilir....
Bu da kırıcı olur...
Sen biraz bazı şeylerden fedakarlık edip onun uygun bulduğu evi kabul edicen o biraz fedakarlık edip senin istediğin düğün salonunu tutacak....
Yani iki taraf da fedakarlık edecek....

Ama bana göre değil bu alengirli işler.... Nikahı yaptıysam adam benim kocamdır, bende onun karısıyımdır, ay düğün öyle mi olsun böylemi olsun diye birbirinize stres yaratmayın.. Madem aileler engel olmasın diye nikahlandınız, birbirinizi seviyorsunuz demektir. Ee birbirinizi seviyorsanız da birbirinize stres yaratmayın....

nabza göre şerbet ver canım bende nişanlıyım temmuzda düğünümüz olcak bizde çok konuda zıt düşüyoruz yani bu evdi eşyaydı falan o bişi dedimi he hoş diyorum ama yine benim dediğim oluyo zıtlaşmadan yaptır istediğini boşa dememişler tatli dil yılanı deliğinden çıkarır die...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…