Bana huzur yok bu gidişle :(:(

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Off kızlar ya bu düğün hazırlıkları beni bitiricek hele birde böyle rahat bir adamla daha çileden çıktım.Biz düğünü 2010 sonu gibi yapalım dedik maddi durumumuz biraz daha rahatlasın sonra beyfendi tutturdu böyle olmuyor 6.ayda evlenelim bitsin.EE onada tamam dedik ama gelin görünki daraltılar basıyor bana.Kına gecesine ne gerek var,bu kira çok fazla,bu düğün salonu olmaz.Artık çıldırma noktaasına geldim.Daha gelinliğim bile yok ortada adam utanmasa onuda bedavaya getiricek.Anlıyorum kısmaya çalışıyor ama bazı şeylerde kısılmaz ki ben zaten elimden geleni yapıyorum ama onun dahada çok diretmesi beni bayıltıcak artık.Az önce bi eve baktık geldik 3+1 ev dubleks önüde bahçeli dıştan şirin bir ev ama içine bi girin vasat kirası uygundu 550,00 tl dedi adam biz mobilyacı oldugumuz için diyoki mutfagını yaptıralım alt katının kapısını penceresini de pimapen yaptıralım.Ayy deli oldum ya evin ederi 550,00 bile değil hemde 1 kira depozito vericez bide yetmiycek içini yaptırıcam bunun yanında bide tasarruf yapıyor beyfendi.Çıldırdım adamın yanında madem masraf olmasın istiyosunda o evi yaptırana kadar doğru düzgün bi ev tut o parada yanında kalsın dimi.emlakçı 700,00 tl kiralı bi ev daha var ona bakalım dedi bu seferde kirası fazla diyor napıyım ben şimdi bu adamla akşam 6da düğün salonuyla görüşmeye gidicez.ordada beni deli edicek biliyorum..Daha şimdiden isteğimi kırdı tek başına ooofff allah aşkına ben mi fazla şey istiyorum yaa boshayallersmileboshayallersmile

allah kolaylık versin. çok ince hesaplar insanı gerçekten yorar.
6.ay diye sıkıştırmasın o zaman. para biriktirip ondan sonra evlensin.

yok onuda yapmıyor illa hemen evlencek hemde suya sabuna dokunmadan :umursamaz:

Çok hesapçı insanlarla geçinmek hakikaten çok zordur. Ama nişanlınız cimri olsa 500tl lik ev için o kadar masraf yapmayı da kabul etmezdi. Bence tarihin yakın olması dolayısı ile kafası karışmış olabilir. Bence de bekleyin biraz daha para biriktirdikten sonra evlenin.

sen daha sonra evlenelim diye ikna etmeye çalış.
sıkıştırırsan hiç bir şey istediğin gibi olmaz.
evlenmek her zaman olan bir şey değil sonuçta.

Kabul etmiyorsa o zaman sizde açıkça istediklerinizi belirtin. Ayağını ona uzatabiliyorsa yapsın düğünü, yok uzatamıyorsa beklesin. ınsan bir kere evleniyor. Böyle sinir stres içinde evlenirsen ne anlayacaksın bu güzel günlerden.

ben hep dedim bekleyelim biraz daha ama zaten 07.08 de ilk evlilik yıldönümümüz daha doğrusu nikah.Buda zoruna gidiyor ama herşeyde böle kulp takılmazki.Zaten ailesi sorumsuz hiçkimseye bişeye elini sürmüyor bizimde tek gücümüz biyere kadar yetiyor.Yapmasak dediğimde farklı anlıyor sıkıştım kaldım bende.

ailesinin durumumu yok düğün için neden yardım etmiyorlar.

Eğer yoksa sıkacak tabi de, bunun da bir sınırı var tabi ki. Bir geline gelin olduğunu hissettirecek, bazı şeyleri içinde bırakacak şeylerden kısıntı yapmasın mesela. Gelinlik , vs. Karşılıklı fedakarlık olması lazım. Hep ben hep ben olmaz. Gerekiyorsa beklenmelide.

Ev konusuna gelince, biraz daha araştırın, kesenize uygun, daha bakımlı biryer elbet bulursunuz. Senin istemediğin bir yer tutup seni otutturacak hali yok ya.

Erkekler bazen çok anlayışsız gerçekten.
Sıkma canını.
Oldu bittiye getir.
Git gelinliğini beğen.
Bunu istiyorum de.
Onun istemesine sevmesine bakarsan yıllarca beklersin.
Evi de beğen çık ben bunu istiyorum de naz yap niyaz yap yaptır.
Beraber karar vermeyi bekleme.
Erkekler çok da zevkli varlıklar değil çoğu zaman.
Biz gibiler mi ayol?
:dilcikar:

Bence aceleci davranma bu şimdiden böyleyse siz borç harç içinde evlenirsiniz üstüne birde kira ödeyince işler iyice birbirine girer daha çok üzülürsün,

birazda olsa birikim yapın acele etmeyin

Yeni evli çift dubleksle filan ne işiniz var, daha mütevazi evlere bakın, ikinizin de istediği bi yer illa ki bulunur.

profilinde evli yazıyor konuyuda dün açmışsın.:uhm:kafamçokkarıştı bişey anlamadım

Tamam kısmaya çalışıyordur haklıdır ama sen de bir kere gelin oluyorsun bunu da unutmasın.

İsteklerini kibar ve kararlı bir biçimde izah et.Ben bunu bunu istiyorum de..

Herşeyin onun istediği gibi olmayacağını görsün.

Valla ben istediğim gibi bir ev istediğim gibi bir gelinlik istediğim gibi bir nikah düğün, istediğim gibi bir yaşam tarzı elde edene kadar bekledim.... 6 yıldır tanışıyorduk, 4 yıl flört ettik, onadan sonra evlendik....
Bu 4 yılda ev aldırdım, tüm beyaz eşyaları aldım, çeyizimi tamamladım, falan filan tüm eksikleri tamamladık öyle evlendik...
Senin istediğin gibi bir hayat sunmak onn görevi, tabii tekbaşa,ına onun değil..Beraber yapacaksınız, sen de çalışacaksın o da çalışacak bir hayat kuracaksınız, Bu hayatı şuan kuramıyorsanız bekleyeceksiniz... Sırf evlenmiş olmak için harala gürele paldır küldür olmaz buiş...
Bu şekilde konuşup ikna edeceksin....

git kendi istediklerini kafana göre yap, fazla muhataba almakötükedihüso
aslına bakarsan yol yakınken dön, yoksa böyle erkekler evlenince daha da sıkıcı oluyor boğulursun inanlaelaelaelaelae
bunu gerçekten anlamıyorum, düğün yapacaksın tabi masraf olacak bedavaya evlenilir mi:sm_confused:

haa bu arad istediklerini yapmazsan boyun eğersen sonra çok pişman olursun demedi demeboshayallersmile

Bence abartıyorsunuz. Bazı şeyleride sonraya bırakın, beraber tamamlarsınız eksiklikleri. Birşeylerde eksik oluversin... mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…