Bırakın olduğu yerde kalsın. Niye kendinize macera arıyorsunuz kiLiseden en yakin arkadaşımın kuzeniyle sevgili olduk sonra aramız kötü olunca benim eski sevgililerimi geçmişimi herseyumi anlattı üstüne bir de ailesi namusuma bile iftira atti ayırmaya çalıştı olayın üstünden 2 yıl geçti şuan kuzeniyle evliyim. Ve pişman olduğunu düşünüyorum arkadaşımın belki de eski günler geliyor aklıma onu özlediğim için duygusal olduğumu düşünüyorum yoksa onun yaptıklarını unutamıyorum beni rezil etti eşimin akrabalarına sizce onu affetmeli miyim yoksa eski günler olduğu için mi affetmek derken yeniden arkadaş olmak değil yıllardır engelli engeli mi kaldirsam bilemedim zaten artık güvenim de kalmadı ne yapsam bilemedim ne yapmalıyım sizce
Doğru diyorsunuzBırakın olduğu yerde kalsın. Niye kendinize macera arıyorsunuz ki
AffetmeLiseden en yakin arkadaşımın kuzeniyle sevgili olduk sonra aramız kötü olunca benim eski sevgililerimi geçmişimi herseyumi anlattı üstüne bir de ailesi namusuma bile iftira atti ayırmaya çalıştı olayın üstünden 2 yıl geçti şuan kuzeniyle evliyim. Ve pişman olduğunu düşünüyorum arkadaşımın belki de eski günler geliyor aklıma onu özlediğim için duygusal olduğumu düşünüyorum yoksa onun yaptıklarını unutamıyorum beni rezil etti eşimin akrabalarına sizce onu affetmeli miyim yoksa eski günler olduğu için mi affetmek derken yeniden arkadaş olmak değil yıllardır engelli engeli mi kaldirsam bilemedim zaten artık güvenim de kalmadı ne yapsam bilemedim ne yapmalıyım sizce
Hayır engelli her yerdenArkadasiniz sizden af diliyor mu ki?
Evet baya zarar verdiBence bırakın böyle kalsın size zarar vermiş sonuçta.
Uyuyan yılanı uyandırmayın bosverin eşinizle iyiyseniz yeter. Olmuş işi de bozar. Az insan çok huzurDoğru diyorsunuz
O zaman arkadasinizin sizin onu affetmenizi istedigini bilmiyorsunuz. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz yani. Sizden af dilemeyen birini affetmenize gerek yok.Hayır engelli her yerden
Eee sizden af dileyen de yok affetmek için çaba harcıyorsunuz bir de özür dileyin istersenizEvet baya zarar verdi
Yok canım daha nelerEee sizden af dileyen de yok affetmek için çaba harcıyorsunuz bir de özür dileyin isterseniz
Doğru diyorsunuzO zaman arkadasinizin sizin onu affetmenizi istedigini bilmiyorsunuz. Kendi kendinize gelin guvey oluyorsunuz yani. Sizden af dilemeyen birini affetmenize gerek yok.
Pişman olduğunu duyuyorum farkindayimCaniniz mi sıkılıyor?
Namusunuza ailecek iftira atmis kisileri affetmek bahsediyorsunuz tuhafsiniz
Ustelik karsi tarafin boyle bir talebi bile yokken
Kimden duyuyorsunuz?Pişman olduğunu duyuyorum farkindayim
Yakin arkadaslardanKimden duyuyorsunuz?
Gercekten pisman olan kisi size ulasir, "çocukluk ettim kusura bakma" der. Engelli demeyin, bu devirde istedigimiz kisiye ulaşmanin seksen tane yolu var.Yakin arkadaslardan
Evet haklisinizBence biraz yalnız kalmıssınız, kendı kendınıze olumlu dusuncelerle gecmısı anıyorsunuz sanırım. Ben olsam bırdaha ıletısımde olamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?