Bana imdiden tavr almaya baladlar ...

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
çeyizim serildi, ama görmeniz lazım herşeyimi aldım ben..fazlasıyla ve en kalitelilerini..onların aldıklarına hiç karışmadım..sunu istiyorum bunuda istiyorum onu beyenmedim falan hiç söylemiyorum..ne aldılarsa beyenmesem bile cok güzel diyorum..
işte çeyiz gittikten sonra halıları serdik.. bende dedim ki biraz daha cekelim masa ortalasın halıyı dedim..kayınvalidemde yok efendim böyle olsun dedi..bende dedimki halıya basılmaz beyaz halı temiz kalır dedim..oda yok iki halı eşit olsun birbirine dedi..sonra kayınpederim de olmaz öyle kızın dedigi gibi olacak dedi..sonra kayınvalidem..neyse oglum gelsin o bildigi gibi yapar demez mi..daha ben evlenmedim..ne bu yaaa böylee..ne olucak bir halı işte alt tarafıı..bilmiyorum ne olacak..ama tek bildigim evleniyim mesafe koymak ilk işim..saygımdan kusur etmiyorum ama, orası artık benım evim olacak...cook sinir oldummm..kına gece kıyafetimi bile onların beyendigi oldu benım degil...sabrediyorm ama ne zaman taşarım belli degil..

Çok fazla taviz vermişsiniz.Taviz,tavizi getirir .Bunu unutmayın.Keşke daha önceden tavrınızı koysaydınız.Bu satten sonra başınız çok ağırır.Ne diyeyim,kolay gelsin. :hulya:

Canım benim şimdi çook gerginsin,kim ne söylese batar..
Daha önce aranızda geçenleri bilmiyorum ama galiba patlama noktası olmuş bu halı meselesi..
Şimdi kim ne derse kulak tıka,sinirin daha fazla bozulmasın..
Çok büyütülecek bir konu değil bence..
Anladığım kadarıyla akıllı bir kızsın,mesafeyi koyma fikrinden belli.
Karışabildikleri son şeyler olur bunlar..
Daha sonra bi güzel bakarsın çaresine..
Üzme kendini canım..

boşverseydin onun dediği gibi olsaydı sonra değiştirirdin kendi düzenine zevkine göre..

sen bosver he de madem degıstıremıon sımdı
onlar gıdınce kendı ıstedıgın gıbı degıstırırsın
cok tavız vermıssın

Tavrını koy cnm.Olaya sadece halı meselesi olarak bakmıyorum..ınatçı bi k.wliden var belli.Herşeye karışmaya çalışır

oglunun evı dıye az ozenmıs olabılır kaynananız..
kayın pederınızde sızı tutmus ama neden dıye dusundunuz mu?..
bırakın desın kaynananız gıttıkden sonra ıstedıgnız gıbı yaparsınız zaten..
ama guzel gunlerınızı kendınızı uzerek egcırmeyın derım tadını cıkartınız..
yuvanızda huzur eksık olmaması dılegıyle..

sizde ayların yorgunluğu gerginliği war oyüzden ne deseler batar zor gelir :teselli:

takmayın böle şeylere kafanızı düğününüzn ewinizin tadını çıkarın, nasılsa ew sizin eşya sizin onlar gittikten sonra istediğin gibi şekil werirsiniz ewinize cnm.. a.s.

o niye karışır kiiii...sonuçta orası szizin eviniz..

kullanacak olan sizsiniz.....

dediğini yapsaydın kendini sinir edeceğine...

ardından düzeltirdin....

inatlaşmaya deyecek bişey değil

geçmiş mesajlarını okudumda ayın 4ünde ewleniorum demişsin, ama şimdide çeyiz serdik bi ewlenim mesafe koycam yazmışssın:sm_confused:

benmi yanlış okudum arakadaşım yada bugün ayın 5i değilmi karıştım yinekafamçokkarıştı

sinir oluyorum böle kaynanalara mesela aslında değişip değiştirmemesi değilki tabi o gittikten sonra değiştirir ama niye böle bişeye müdahale etme gereği duyarlar anlamış değilim niye karışırlar ki o bile insanı bence huzursuz eder çünkü arkası gelir lafa bak oğlum gelsin yapar hayret verici bişiy yani sen görürüsün der gibi bizimkide perdecide bana böle yapmıştı ama ben fırsat vermemiştim sakin ol canım eşinin şimdiden tepkisini çekme ve elinden geldiğince de karıştırtmaya baklmaz:

katılıyorum

sende kayınvalidende bu dönemlerde biraz gergin olmanız normal ama tavrını koy
baştan nasıl alıştırırsan öle gider

Biraz cadı gelin olarak görünmekte fayda var...sengözlerimebaksanab

düğün arası olur böğle şeyler pek kafaya takmayın azcık alttan alın..
nasıl olsa o evin hanımı sizsiniz...

aman arkadasım koy mesafeyi ben baştan koyamadm şimdi uğrasıyorum şimdiden onlara karışırsa kaynanan ilerde benden beter olursun

Keşke gayet üsturupluı şekilde şöyle deseydin...

'Bencede haklısın annecim eşim geldiğinde birlikte konuşur onunla birlikte karar veririz. En nihayetinde ikimiz oturucaz bu evde'
Hani sanki oda öyle demek istemiş gibiye getirseydin:)))))))))) ay çok mu kötüyüm ...

Düğün öncesi stresinden her şey göze batabilir.
Tavır olarak düşünmezsen daha rahat edersin.
En az senin kadar kayınvaliden de gerginleşmiştir.
Allah sonuna kadar mutlu etsin.
Bu günler gelir geçer. Belki de ilerde kayınvalidenle karşılıklı kahvelerinizi içerken 'hay Allah nelere takmışız' dersiniz.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…