Bana imdiden tavr almaya baladlar ...

canım keşke hiç bişey demeseydin nişanlın gelince canım annemi kırmak istmedim söyleyemedim ama ortalasak daha iyi olacak galiba ben öyle olsun istiyorum deseydin hem kayınvalidenle birbirnizi incitmezdiniz hemde nişanlın arada kalmak zorunda olmazdı.düğün öncesi normal herkesin her söylediğine alınabilrsin ama duymamazlıktan gelmeye çalışırsan ileride daha mutlu olursun

bence o an orada koymanız gerek tavrınızı arkası akar gider bence moralinizi bozmak istemem ama tavizin sonu yok oğluna neden soracakmış kadın olarak siz karar verin evinize

ah arwen ah aynı benim kaynana.

aklına gelebilecek herşeye müdahale etti ilk başlarda aman saygılı oluyım aman nişanlımla aram bozulmasın dedim ama yanlış yapmışım ne zaman ki iyice abarttı bana akıl vermeye beni hiçe saymaya kalktı işte nişanlıma yani şimdi eşim oldu ama ona resti çektim dedim artık susmıcam haberin olsun.

kadın çeyizime karıştı kendi de bişiler verdi allah var ama kırmamak için aldım sonra ardından ona buna herşeyi ben yaptım havasına girdi kına kıyafetimi almamak için bintane bahane buldu gitti kendi beğendiği bişeyi aldırmaya çalıştı hayır dedim ben kendim beğendiğimi alıcam sonra gelinliği kiralayalım dedi hayır dedim satın alıcam.Perdecide en uyduruk perdeleri beğendi hayır dedim ben ödiceksem ben kullanacaksam benim beğendiğim olacak.halıcı da aynı sorun yine benim istediğim oldu ama inan düğüne 1 hafta kala yoruldum kadınla mücadele etmekten ve davetiyede sorun çıkardı bir çıkış yaptım söylendim yok laftann anlamıyor gene devam etti düğünde takılara müdahale etmeye kalktı ettirmedim kesem kolumdaydı:) yani kısacası her şeye karışmaya çalıştı ama her defasında karşı çıktım hatta o kadara gıcık olmuştum ki beğensem de onun beğendiğini almadım.Bir de milletin yanında bir iyi bir iyi sorma millet melek sanıyor...

allaha havale ediyorum cidden artık yoruldum valla bir daha zaten karışırsa ki artık evliyim valla bu sefer kavga edecem hem de çok ciddi.

ben yazdım ama bir daha yazayım canım bak benim bir arkadaşım da senin gibi her şeye sustu aman sorun çıkmasın diye 4 yıllık evliliğinde ilk defa ailen bana saygısızlık yapıyor dedi eşine eşi iki haftadır küs arkadaşıma

şimdi ben ne diye o kadar sustum ki alıştılar tepeme çıkmaya diye dövünüyor şimdi ama artık çok geç

sen böyle altınları kim alacak ki en azından şu kadarı benim olsun dersen o kadarını bile alamazsın altın gelinin hakkıdır deyip kimseye vermeyeceksin keseyi

dirayetli dur karıştırma kimseyi yoksa başını alamazsın zaten bunlar da başına baştan beri herşeye karıştırdığın için geliyor

bence bosuna uzulmeye degmez, kendini dusun s1kma canina, kesin daha fazla olay olmus ki sen böyle takilmissin bu son nokta olmus

bir kac gun dedigini yap buyukluk sende kalacak tamam anne de senin istedigin olsun de daha iyi yanasirsan karsiligini elbet göreceksin surat yapma asla

oğluma sorarım demesi benim takıldığım nokta yani bu evlilikte oğlumun dediği olur msj ını vermiş size bence

arwencim yazılarını okuduğum kadarıyla sen uysal oturaklı ve sessiz bir kıza benziyosun cnm ama bu kadar sessiz olma bence biraz dişini göster ve ne olursa olsun takılarını erkek tarafına kaptırma ne demek 1 bilezik benim olsun yeter hepsi senin onların gelin takısız olur mu ,tabi erkek tarafıda kız tarafıda takılarını takcaklar sonra onları al erkek tarafına ver öyle şey olur mu güzelim ya borçlarınız olacak mutlaka altınlarla kapatırsın bir kısmını ama eşinede söyle ben takmak istiyorum benim hakkım diye kötü günlerin için en azından canım.
allah ömür boyu geçim versin.

inşallah benımde istemezler bilmiyorum ama ben sadece birAaz da olsa yani 5 kucuk altın bile kendimin olmasını istiyorum..harcıyım yanii..bilmiyorum ne olucak...inşallah hayırlısı olur hakkımda...amin

ya niye böyle sinik düşünüyosun .mahkemede bile altınlar kadına veriliyo.sen düğünü kendin için yapıyosun .hrşeyinide almışsın.ha eşinin ailesi herşeyi yapmış olur.oğluna takılanlardan verirsin.o da istersen. sen şimdiden çok borcum var düğünden sonra altınlarla ödücem demeye başla eşinle de konuş altınları vermiyeceğini söyle sonradan ses çıkarmamaklık yapmasın.benimde düğünde anneme verdim altınları görümcem gelin odasında eşimin üstündekileri almış vermiycekmiş.bende aldım anneme verdim .sonrada kavga çıkardılar.yok adetmişte saycaklarmışlarda resmen üstüne oturcaklardı.sen o düğüne figüran olarak katılmıcaksın.sakın takıları çıkarmaya yalnız gitme annenle bi akraban daha olsun .alaya kalkarlarsada ben annemde durmasını istiyorum de.sonra altınlarımı aldılar diye buraya forum açma .onlardan herzaman bir adım önde düşüncen üzülmemek için şakkıdı

umarım mutlu bır evlılık yaşarsın ben senın adına cok suphelıyım ne yazık ki. :sinifsinif:

nasil yaniii takilari vermek insan isteemeye utanir..ayruca neysen o ol..kaynanan simdiden kendini belli etmis sen neden rengini gostermek icin evlenmeyi bekliyorsun kiii ??

Son düzenleme:

ooo ne saçma şey öle oğlu baksınmışş :dilcikar: dahada neler ev kim ne derse desin kadının evidir benim evime kaynanam gelince misafir olur annem gelince sahibi gibi ben mi istiorum böle yooo kaynanam cekinio çünkü oda dio o ev senin die benim odama girmio ama annem eşim yoksa odamı bile toplar
bence şimdiden mesafeni koy lafını esirgeme sonra iş işten geçmesin

taviz verme canım sende istediğin gibi düzelt. bende aynı ehrşeyimi aldım çeyiz serildi biz eve gittikten sonra kaynanam ve görümcem herşeyi karıştırmış aldığımız bişeyi koymak için eve gittiğimizde bizim serdiğimiz çeyiz değişmiş. kim yaptı bunu dedim eşime annemler demezmi bir daha ellerini sürmesinler ben aldım bunları onlar nasıl yerleştireceğime karışamazlar dedim. birde vazomu çatlatmışlar ses çıkmıyor tabi gittik yenisini aldım yine para benden çıktı. boşver yüzgöz olmayın şimdiden öyle yapanlar neler neler yapıyorlar bir bilsen.

sen yine iyisin canım benim beğendiğim oturma odasını kaynana değiştirdi
ertesi gün geldiğimde baktım başka oturma odası ona göre perdelerimi almıştım

benim kaynanada çok bilmiş tavrını koyarsan kötü olursun

koymazsan elinde istediği gibi seni yönetecek artık sende karar ver

ona görede zoruna gitmesin !!!

ben ise soğuk davranıyorum mesafe bıraktım çok kaynanayı sevmeyenlerdenim!!!!!!!

anlayacağın!!!

hiç umursama fıstığım o şimdi oğlanı kaptırdığının derdinde eşine anlat ama bilsin...
taviz verme vallahi benim kız kardeşim 11 ekimde evlendi kızlar..
oynamaya kalk kızım dedi kaynanası kızkardeşim bir baktı "prensibim değildir , üstüme gelmeyin diyince " kadın neye uğradığını şaşırdı biraz dişini göster...sonra alışırda 100 şeyine karışır 1 şeyde hayır dersin kötü olursun..şimdiden mesafeni koru

benimde dügünden önce öle oldu ben hiç bişi demedim dügünden sonra bi gün yine su masayı kenara cek yol acılsın die degiştirdi hiç bişi demedim o gider gitmez evin seklini degiştirip masayı ortaladım tekrar.bi gün yine geldi görünce sok oldu bende böle daha cok hosuma gidiyo benim dedim. o andan sonra bidaha karısan olmadı bosverr salla gittsinn

Burası oğlumun evi demek istemiş kısacası.Seni yoktan saymış.Bence de mesafe koy.Böyle başladıysa sonra canım çok sıkılır

Bana ve evliliği kötü giden insanlara bakıp kendinizi kötü hissedin diye söylemiyorum. Ama bu iş bizim ülkemizde yüzde 98 böyle.maalesef.Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.Eşiniz olacak kişi sizin yanınızdaysa amenna ama değilse bitirin. baştan başınız ağrıyorsa sonrasında kimbilir ne olur. yazık etmeyin hayatınıza.

kayınvalidenizde sanırım biraz kıskançlık durumları var... aslında halı olayı çokta büyük bir olay değil.. ama dediğiniz gibi öncesinde yaşadıklarınızda varmış.. siz yinede saygıda kusur etmeyin.. hem evinize yerleştikten sonra halıyı zaten değiştirebilirsinizsempatiksalakcinni

oğlum baksın nasıl olsa ben istediğimi yaptırırm demek istemiş resmen, kesnlikle tavrını koymalısın neden evlenene kadar bekleyesinki evlenince huylarımı değişecek biranda, orası senin evin nasıl istersen öyle döşersin ben böyle beğeniyorum demelisin bence taviz tavizi doğurur sonradan canın sıkılmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…