Bana inanan kimse kalmamış gibi

• Konu Sahibi Konu Sahibi maun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkes inansa bile sen kendine inanmadıktan sonra ne yazar? En önce kendine emek harcamalısın, kendine inanmalısın.

En kısa zamanda okulunuza geri dönün ve mutlaka okulunuzu bitirin.
Çevrenizde enerjinizi düşürecek insanlar olmasın. Neşeli arkadaşlar edinin. Ne yaşadınız da bu hale geldiniz bilmiyorum ama her ne ise değmez. Daima pozitif düşünün. Başaracaksınız. O erkek arkadaşınıza verdiğiniz motivasyon, pozitif düşünce ve desteği artık kendinize vermelisiniz. Kendinize biraz merhametli olun. Bu merhamet ve güç sizde var ki elin adamına vermişsiniz onu adam etmişsiniz.

hayırsız sevgilinizi düzeltiyim derken, kötü enerjisinden etkilenip kendinizi harap duruma düşürmüşsünüz. kimseye kendinizi feda edicek kadar öncelik vermeyin. değdi mi?

işte kendinizi ispat etmeniz için bir fırsat....
insanların dediklerine mi inanacaksınız, yoksa sizi siz yapan kendinize özel karakteriniz mi?

hiç unutmam bundan 10 yıl önce görev yerinde kilolarımla ilgili konuşan iki arkadaşımın dedikleri bende acayip hırs yaptı veee sonuç olarak kendimi toparladım.
biraz sağlıklı hırs iyidir

Okulu bıraktığın için insanlar sana başarısız,güvenilmez gözüyle bakıyor.çünkü topluma göre normal olan nedir?oku-çalış-evlen-çocuk yap-torun bak-öl.bu döngüye aykırı hareket edersen yaftalanırsın.birşeyleri yoluna sokmak için kimsenin inanması gerekmiyor.kendiniz başaracaksınız.bende daha önce okul bırakmış biriyim o dönem herkes şimdi ne yapacaksın modunda geziyordu.daha sonraki bölüm için bu bölüm çok zor asla 4 yılda bitiremezsin bilmem kimin kızı bu bölümü 7 yılda bitirdi vs....valla kendime inanan tek kişi bendim ama o okul 4 yılda bitti böyle diyenlerin sesi çıkmıyor:KK48:sevgilinize dikkat edin çok fazla güvenmeyin bugün size bunu diyen yarın sizi terk edebilir.dibi görünce yukarı çıkmak için insan daha çok hırslanıyor.dibi görmekten korkmayın.

Bir arkadasim var, surekli zayiflayacagim diyor ama asla inanmiyorum cunku iradesiz. Bu sefer kesin bitti diyen tipler vardir bazilarina hic inanmayiz hani. Siz de cevrenize boyle bir imaj vermissiniz galiba.

Size ben de buradaki herkes de inanıyor ki buraya yazıyor. İç sesinizle mücadele etmek için bedava mindfullnes diye bir meditasyon metodu var, bu düşüncelerin farkına varma, yönlendirmeyi sağlıyor. Hemen oturup bu videoları izliyorsun. Hemen bugün buna başla ve aynı hafta içinde okuluna başla. İş hayatına vs başlama. Sen yapabilirsin. Kendini bu kadar kötü etkileyebildiysen ve kısıtladıysan tam tersini da yapabilirsin. İyileşmek, iyi hissetmek demek sürekli mutlu olmak demek değildir. Gün içerisinde olan olumsuz düşüncelere takılmamak ve bunların genelini etkilemesine izin vermemektir. Sadece komedi filmleri, pozitif tekrarlar, pozitif insanları seçin. Erkek arkadaşınızı bilmiyorum ama sizi olumsuz etkilemiş belki de sizi bunşekilde yönlendiren o. Her durumda siz böyle bir durumdayken sizi teşvik etmeyen, desteklemeyen birini dehleyin derim.

merhaba kızlar ancak fırsat bulup yazabildim. hepinize çok teşekkür ederim dosdoğru konuştunuz. olaylara farklı şekilde yaklaşmaya başladım sayenizde. yorumları okudukça kendi bakış açımın ne denli çarpık olduğunu tekrar idrak ettim. destek almami soyleyenler olmuş dikkate alıyorum sizi.hiç gerek yokmuş uzatmaya çabalamaya çünkü değmeyen bi herif için uğraşmışım. kendim için yaşamamışım. hep bir başkasını gözümde yüceltip ona uygun yaşamışım onu farkettim. artık kendim için yaşamak istiyorum. destekleyici yorumlariniz için teşekkür ediyorum

Uzun süren depresyonlardan sonra insan böyle şüpheci tavırlar görüyor maalesef. Ya o zamanlar hastaydım nezle olsanız yataktan kalkamazsınız benim de ruhum hastaydı diye izah edemiyorsunuz işte. Hiç takılmayın kimsenin dediğine ama o sevgiliyi şutlayın arkadaş tanıdık neyse de sevgili insanı aşağı çekmeyecek

hahah yiycem hepinizi :)
kesinlikle ruhum hastaydı ne güzel benzetme yapmışsınız. şimdi uyanıyorum yavaş yavaş. bir de başkaları için yaşamaya alışmışım elalem ne der diye hep başkalarıyla kendimi kıyaslayıp durmuşum. kimse kimseye bu kötülüğü yapamaz ben kendime yapmışım. şimdi kimse bana güvenmese de olur diyorum.
gelişmeleri aktarıyorum ayrıldım o çocukla. okula devam edeceğim derslerimi seçtim saçlarımı boyayıp kestirecegim:)

hahah yiycem hepinizi :)
kesinlikle ruhum hastaydı ne güzel benzetme yapmışsınız. şimdi uyanıyorum yavaş yavaş. bir de başkaları için yaşamaya alışmışım elalem ne der diye hep başkalarıyla kendimi kıyaslayıp durmuşum. kimse kimseye bu kötülüğü yapamaz ben kendime yapmışım. şimdi kimse bana güvenmese de olur diyorum.
gelişmeleri aktarıyorum ayrıldım o çocukla. okula devam edeceğim derslerimi seçtim saçlarımı boyayıp kestirecegim:)

Harikasın.:super: Maşallahh diyelim.😊

Back
X