• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana inat eski sevgilisine yazdi ve yazilanlari bana gönderdi ..

Bence erkek arkadaşın 27 yaşında birine göre biraz çocukça davranmış. Bana göre burda senin pek hatan yok terbiyesizlik yapan erkek arkadaşın ki hatalı olan sen olsan bile küfür etmekte ne demek? hele o kardeşi gittiğinde söylediği ilk cümleyi okuduğum anda sinirim tepeme çıktı zaten. Sanırım sen sürekli arayarak yada sürekli çabalayıp yinede hep kendini suçlayarak biraz şımartmışsın erkek arkadaşını. Ayrıca en ufak bi soğuma olduğunda ve msj atmadığında onun "başka birimi var" vs demeside tamamen kişi kendinden bilir işi modunda olmuş. 1 ay seni aramadığında oda aynı şeyi yaptı demekki. yinede kimseyi suçlamak istemem tabi ama bir ilişkide 1 ay aramamak ve sonra yoktan yere kıskançlık krizlerine girip küfür etmek, eski sevgiliyle konuşup fotoğrafını sana atmak bana biraz 15 16 yaş ergen psikolojisi hareketi gibi geldi. Evlendiğinizde olacakları düşünemiyorum.

haklisinizdan baska bir sey diyemiyorum gercekten tsk ederim..

İlişkiyi yoran sadece tek tarafsa o ilişki tek kişiliktir
Yani malesef duygusal anlamda tek taraflıdır.
Duygusallık kadının doğasında olan şey ama aşık seven bir erkek demek 10 kadın duygusallığı demek diyebilirim:)
Bu kdr gözü dönmüş bir şekilde en hassas noktandan vuruyorsa sana kıyabiliyorsa
Ya onda bitmişindir yada sende olduğu kadar sen onda olmamışındır canım.

İlişkiyi yoran sadece tek tarafsa o ilişki tek kişiliktir
Yani malesef duygusal anlamda tek taraflıdır.
Duygusallık kadının doğasında olan şey ama aşık seven bir erkek demek 10 kadın duygusallığı demek diyebilirim:)
Bu kdr gözü dönmüş bir şekilde en hassas noktandan vuruyorsa sana kıyabiliyorsa
Ya onda bitmişindir yada sende olduğu kadar sen onda olmamışındır canım.

tsk ederim yorumun icin canim
evet son zamanlarda su gecen 2 ay icinde bende öyle düsünüyorum.. zaten yapi olarakta sevgisini göstermez
ama en azindan az cok belli ederdi.. kafam cok karisik ve üzgünüm

En nefret ettigim erkek tipi, Kendini ifade edemeyince hemen farkli sekilde tepkilenir.. seninkide hemen eski sevgilisine yazmis!!
ne kadar aciz bir durum. Demekki ilerde seni kiskandirmak isteseherzaman eski sevgililerini araya koyacak.
ve sana bir ay boyunca yazmiyo aramiyo.. sonrasinda ilgilenmeye basliyo acaba bir ay icinde ne yapti..
senin yerinde olsam zaten uzakta ayrilordim sonucta onu gorme sansin yok.
ve daha kolay olur senin icin.
Cunku resmen Aldatilmissin......

En nefret ettigim erkek tipi, Kendini ifade edemeyince hemen farkli sekilde tepkilenir.. seninkide hemen eski sevgilisine yazmis!!
ne kadar aciz bir durum. Demekki ilerde seni kiskandirmak isteseherzaman eski sevgililerini araya koyacak.
ve sana bir ay boyunca yazmiyo aramiyo.. sonrasinda ilgilenmeye basliyo acaba bir ay icinde ne yapti..
senin yerinde olsam zaten uzakta ayrilordim sonucta onu gorme sansin yok.
ve daha kolay olur senin icin.
Cunku resmen Aldatilmissin......

dedigim gibi bu zamana kadar olmadi yapmadi bu tür seyler isimlerini dahi anmadi rahatsiz oldugum icin.. bunu yapmasi sok oldu benim icin..
ayrilmak öyle kolay olmuyor bir zaman sonra MAALESEF :(

tsk ederim yorumun icin canim
evet son zamanlarda su gecen 2 ay icinde bende öyle düsünüyorum.. zaten yapi olarakta sevgisini göstermez
ama en azindan az cok belli ederdi.. kafam cok karisik ve üzgünüm

3 sene az değil zaman ve emek harcamışın
ayrılamıyorsan kendini ciddi anlamda geri çekmeni tavsiye ederim
göstermelik değil yalnız bunu kendine öğretmelisin onu fazla düşünme beklentiye girme
o yokmuş gibi yaşa kendine odaklan bu ilişkiye sorumluluğun yokmuş gibi beynini özgür bırak yani
emin ol kasıtlı değilde bunu gerçekten olması gereken bu olduğu için yaparsan ilişkinizde ki roller değişebilir...

Fakat ben olsam yaptığını asla kabul etmezdim tabi herkesin yapısı aynı değil.
Ayrılacak güçte olsaydın kimsenin ayrıl demesine gerek kalmazdı zaten..

ayrılırsan bu senin için zor olabilir yani emek var ortada ama ayrılmadığın müddetçe daha çok üzüleceksin gibi geliyor:25:.en azından belli bir süre ayrılık acısı olur ve geçer ,sürdüğü sürece yok küfür etti yok eski kız arkadaşı yok efendım ilgisiz davranıyor diye sürekli bir eziyet haline gelecek ve birgün içindekilerde biterse geçen yıllara yanarsın.bnce yol yakınken vazgeç kıymetını bılen bırı karşına çıkana kadarda kendıne zaman tanı unutmak için:21:

Adamin söyledikleri ve yaptiklari karakterini acik acik ele veriyor,
ayrilmak icin neyi bekliyorsun ?

iyi sabırlıymıssın vallahi

birde özür dilemişsin üstüne... o cümleyi kullanmamam gerekirdi diye birde ikna etmişsin kendini..

bende çalıştığımda patronum hakkında mükemmel bir adam yönetici olmak budur ben böyle bir adam tanımadım diye bahsediyordum bir kere bile alınıp kıskanıp bir şey demedi bende tanımak isterdim dedi hatta...

adam akıllı konuşmak varken küfür etmek , eski sevgilisine mesaj atmak... gerçekten nasıl özür diledin bunlara rağmen ben inanamadım..

ayrılırsan bu senin için zor olabilir yani emek var ortada ama ayrılmadığın müddetçe daha çok üzüleceksin gibi geliyor:25:.en azından belli bir süre ayrılık acısı olur ve geçer ,sürdüğü sürece yok küfür etti yok eski kız arkadaşı yok efendım ilgisiz davranıyor diye sürekli bir eziyet haline gelecek ve birgün içindekilerde biterse geçen yıllara yanarsın.bnce yol yakınken vazgeç kıymetını bılen bırı karşına çıkana kadarda kendıne zaman tanı unutmak için:21:

Kafam gercekten cok karisik
Su 10 gün güzel gecti benim icin
En azindan göstermedigi ilgiyi gösterdi kendimi geri cektigim icin.. Düne kadar iste.. Yapmadigi hatta aklinin ucuna gelmeyecegi bir sey yapti
Emek var aynen öyle pat diye olmuyor ama devam edersede kolay kolay eskisi gibi olamam benim onun agzindan kiz ismi duymaya tahamülüm yok o ne yapti..

3 sene az değil zaman ve emek harcamışın
ayrılamıyorsan kendini ciddi anlamda geri çekmeni tavsiye ederim
göstermelik değil yalnız bunu kendine öğretmelisin onu fazla düşünme beklentiye girme
o yokmuş gibi yaşa kendine odaklan bu ilişkiye sorumluluğun yokmuş gibi beynini özgür bırak yani
emin ol kasıtlı değilde bunu gerçekten olması gereken bu olduğu için yaparsan ilişkinizde ki roller değişebilir...

Fakat ben olsam yaptığını asla kabul etmezdim tabi herkesin yapısı aynı değil.
Ayrılacak güçte olsaydın kimsenin ayrıl demesine gerek kalmazdı zaten..

Benimde kabul edebilecegim bir sey degil aslinda bu kadar uzun süre iliskimiz olmasaydi... Asirinin üzerinde kiskancim hergünümüz kavgayla gecerdi süphelendigimden..
Haklisin zaten uzun bir süre hic bir sey eskisi gibi olamaz bu yaptigi da bir küfür benim icin..

Adamin söyledikleri ve yaptiklari karakterini acik acik ele veriyor,
ayrilmak icin neyi bekliyorsun ?

Inan bu zamana kadar onu tanimasam coktan bitirmistim
Onu kendmden daha cok taniyorum ama bu yaptigina da diyecek bir sey bulamiyorum artik

iyi sabırlıymıssın vallahi

birde özür dilemişsin üstüne... o cümleyi kullanmamam gerekirdi diye birde ikna etmişsin kendini..

bende çalıştığımda patronum hakkında mükemmel bir adam yönetici olmak budur ben böyle bir adam tanımadım diye bahsediyordum bir kere bile alınıp kıskanıp bir şey demedi bende tanımak isterdim dedi hatta...

adam akıllı konuşmak varken küfür etmek , eski sevgilisine mesaj atmak... gerçekten nasıl özür diledin bunlara rağmen ben inanamadım..

Belki de yapisindandir o da kiskanc benim gibi ki ben ondan 19373818182772 kat kiskancim.. Özürü diledim cünkü o bana yapsa bende delirirdim kendimi onun yerine koydum hak verdim sinirlenmesine kizmasina
Bu kadarini beklemiyordum ki yaptigi seyin tarifini bile bulamiyorum saygisizlik terbiyesizlik hatta daha agir kelimeler söylemek isterdim..

Bence o sizi değil siz onu şımartmışsınız.Patronunuzla ilgili ben art niyetli yanlış alaşılacak bişey dediğinizi yazdıklarınızdan anlamadım.Ha konuşma şekliniz sesiniz art niyet ima edecek sekilde oldu da bunu arkadaşınız yanlış anladıysa bişey diyemiyorum.Olaki böyle bişey anlaşıldı adamın gidipte eskileri karıştırıp 5 dk içinde iş çevirip bunu sizinle paylaşması da bi garip.Bence siz ilişki yaşamıyorsunuz can sıkmaya aranızda olay üretiyorsunuz.Bir de aranızda mesafe var bu da bence büyük engel her şeye.Saygı bittiyse çok bir şey beklemeyin bence.

Bence o sizi değil siz onu şımartmışsınız.Patronunuzla ilgili ben art niyetli yanlış alaşılacak bişey dediğinizi yazdıklarınızdan anlamadım.Ha konuşma şekliniz sesiniz art niyet ima edecek sekilde oldu da bunu arkadaşınız yanlış anladıysa bişey diyemiyorum.Olaki böyle bişey anlaşıldı adamın gidipte eskileri karıştırıp 5 dk içinde iş çevirip bunu sizinle paylaşması da bi garip.Bence siz ilişki yaşamıyorsunuz can sıkmaya aranızda olay üretiyorsunuz.Bir de aranızda mesafe var bu da bence büyük engel her şeye.Saygı bittiyse çok bir şey beklemeyin bence.

haklisiniz ben yoruldum zaten artk hic bir sey yapmayip olanlari izleyecegim ya da bilmiyorum

dedigim gibi bu zamana kadar olmadi yapmadi bu tür seyler isimlerini dahi anmadi rahatsiz oldugum icin.. bunu yapmasi sok oldu benim icin..
ayrilmak öyle kolay olmuyor bir zaman sonra MAALESEF :(

Ayrilmak elbette kolay degil... ama bu durumda kolay
Yaninda degil gormuyosun, bu firsat senin icin..
ilerde daha cok.sorun yasarsin evlenipte bosanmaktan iyidir en azindan.. inan bana zamanla daha cok farkli seyler yapar.
erkekler boyledir bi hatasini affetin mi, farkli hatalarla karsina cikar... onun icin canim yinede en iyisini sen bilirsin..

Ayrilmak elbette kolay degil... ama bu durumda kolay
Yaninda degil gormuyosun, bu firsat senin icin..
ilerde daha cok.sorun yasarsin evlenipte bosanmaktan iyidir en azindan.. inan bana zamanla daha cok farkli seyler yapar.
erkekler boyledir bi hatasini affetin mi, farkli hatalarla karsina cikar... onun icin canim yinede en iyisini sen bilirsin..

tsk ederim yorumun icin canim.. sastim kaldim gercekten artik bekleyip görecegim.. zaten eskisi gibi olmaz icimdeki süphe duygusu kabaracak biliyorum hayirlisi olur insallah

geleceği olmayan bu ilişki için kendini çok yıpratma canım.
kim bilir evlendikten sonra ne tür huyları dökülecektir meydana.siz onu çok tanımamışsınızki.
onu kendimdende iyi tanıyorum diyorsunuz ama bir kavganızda terbiyesizce konuşması ex sevgilisine mesaj atmasına şaşırıyorsunuz.
daha sevgilisiniz o bunları yapıyor allah korusun evlendikten sonra neler neler yapacaktır.muhakkak her evlilikte sorunlar çıkıyor kavgalar başlıyor.bu her kavgasında sizi deli etmek için ex"lerine mi gidecek?
yine söylüyorum sizin ilişkinizin hiç bir geleceği yok.kendinizi çok üzmeyin değmez buna çünkü.:34:

Back
X