Bana inat eski sevgilisine yazdi ve yazilanlari bana gönderdi ..

tüm yorumlarınız okudum gerçekten bana çok ilginç geldi gözünüz görmüyor uzaktasınız 5dk içinde eski kız arkadaşını ekleyip mesaj attığına nasıl emin olabiliyorsunuz önceden devam eden yazışmaları varsa patronunuz hakkında yaptığınız bir övgüyü nasıl başka kızları ..... yaparıma getiriyor hiç sorguladınız mı bunları o size güvenmiyor ama siz körü körüne ona güveniyorsunuz ayrıca çok şımartmışsınız arkadaşınızı avrupadasın en kötü gününde yanında olabilecek en ihtiyaç duydugunda sırtını yaslayabilecek biri yerine neden km ötesi biri için göz yaşı döküyorsun ki yazık değil mi sana

bence hiç arama ilgilenme .o ilgilensede soguk davran insanlar değişebilir belki ama düşünsene evlisin onla en ufak tartısmada bi kız aradı bir anlık sinirle seni aldattı sonra sinirden oldu filan haketmısmı olcan bunu.her kavgada aldatılcakmısın yani. ne demek yanı sana ınat bı baskaa kıızı araması.hem o kızda belkı sevıyo onu ne dıye o kızında duygularıyla oynamıs bı yerde ah almıstır eger o kız onu sevıyosa.e sende uzuluyosun merak etme ilahi adalet ona gereken cezayı verir nasılsa.

Back