- Konu Sahibi emirlove90
-
canım 3 yıllık ilşkim var yazmışsın ama ben verilen bilgiye göre bekmyorum daha cok ne gördysem onu söylyorum birde benim hislerim icin cok kuvvetli diyorlr hislerimi hissettklerimi söylyorum cnaım baslim falına ayrıca teşkkr ederim yorumun icin 2 tane istediğin dileğin varmış canım snein ikiside cok net okadar yürekten istyorsunki bunları ama bu dileklerin ikisininde zamanlaması aynı an 2 side olucak istedklerin neyse birisi maddi anlamda sanırım onu gördüm yaşlı bir kadın var cok üzgün üzgün bir şekilde bekliyor s, m, ve e harfi var mı erkek arkdaşının isminde yada soyadında herkimse kafasında cok düşündüğü şeyler var bu kişinin kafası cok karışık aslında falın güzel ayrıca cnaım sen sıkıntılarını atmışsın artık kenara okadr cok sıkılmışsınki uğraşmaktan sıkıntılarla elinde sürekli ayna ile dolaşan kadın var bu kadın kim böyle yaa :)))) süslü süslü bu senin hocalarından falan birisi herhlde kısa boylu cok uzun boylu bir bayan değil kim oldugunu cıkartamadım ama bu bayanın seninle ilgili konuşacgı seyler var sen ve senn erkek ardakşınla iligli gördklerim bunlar canım daha sonra yine buraya koyarsan fallaşırız sennle cnaım umarım güzel şeyler söylemşmdir
Emirlove merhaba canım :)
Hemen başlayalım falına
Son zamanlarda çok büyük bir sıkıntı yasamışsın lakin artık o sıkıntıyı resmen bıçakla ortadan ikiye ayırır gibi ikiye bölmüş ve kendine büyük ve temiz bir çıkış yolu bulup üzerinizden atmışsın. ummadığınız bir haber seni çok ama çok mutlu edecek.bu habere o adar çok sevineceksinki göz yaşlarınıza hakim olamayacaksın. dileğinin olmasını öyle çok istemişsin ki ellerini açmış canıgönülden dua ediyorsun ve bu duaların duyulup kabul oluyor. şansın yüksek her şeyi başaracak bir enerjin var, önünde huzur ve saadetten başka bir şey yok. falında 2 hane çıkmış ikiside temiz biri büyük biri küçük kararsız kalacaksın. büyük hanede karar kıl çok ferah çıkmış göz aydını var . İşlerinde çok önemli başarılar elde edeceksin. kendini bu sıralar yıldırım aşkına tutulmuş bulacaksın.hazırlıklı olmalısı. Taşınmak konusundaki kararsızlığın nihayet sonuca bağlanıyor. Çok yakın dostlarından biri yakında beklemediğin bir iyilik yapacak.
:)
canım agzına sağlık diliyorum öncelikle cok begndimm ve sorularım bile varr ama özelden sorucammm :)))
Beni beni Sedanı unuttun mu hemen?
kızlarrrr uzun bir aradan sonraa geldimmm :)))) bu yeni falım bugün iyiyim genel olarak iyi hissediyorum kendimi ve yeni falımı koydum yorumlarınızı bekliyorum bana fal bakanın bende falına bakıcamEki Görüntüle 667754 Eki Görüntüle 667755 Eki Görüntüle 667752 Eki Görüntüle 667750 Eki Görüntüle 667748 Eki Görüntüle 667743 Eki Görüntüle 667742 Eki Görüntüle 667741 Eki Görüntüle 667740 Eki Görüntüle 667756
Eki Görüntüle 702099 Eki Görüntüle 702110 Eki Görüntüle 702109 Eki Görüntüle 702108 Eki Görüntüle 702107 Eki Görüntüle 702106 Eki Görüntüle 702103 Eki Görüntüle 702102 Eki Görüntüle 702101 Eki Görüntüle 702104 Eki Görüntüle 702105 Eki Görüntüle 702098 Eki Görüntüle 702097 Eki Görüntüle 702100 Eki Görüntüle 702111 yenii falımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uzun aradan sonraaaa rica etsem anlayanlar falıma yorum yapabilirler mi falıma gözatarmısınız bana bakan arkadaşın falına bende bakıcamm
cnmmmm yakın bi akraban yada hane içinde bir hastanız var hasta biri olduğunu hissettim sankiiii
çok yakın zamandaaa bir haber alacaksnnn cnmmm ailecek bu haberee çok mutlu olacaksınız amaa sen daha çok mutlu olacaksınnn senin önünde kocaman bir balık varrrr kısmetli bir kızsın amaaa sanki bu kısmetleriiii çok iyi kullanamıosun gibiii hissettimmm cnm yaaa
bir yola gideceksin ve biri ile tanısacaksın ordaaa sankiii bu kişi senn ileri ki hayatındaki insnnn gibi hissediorumm aşk mı gelio yoksaaa
büyük bir kalabalığa gireceksinizzz hayır olsun inşallah cnm benden bu kadar sende bnm falıma bakarmısın benim topiğimde ekli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?