Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Saol canım.....

Emirlove merhaba canım :)

Hemen başlayalım falına

Son zamanlarda çok büyük bir sıkıntı yasamışsın lakin artık o sıkıntıyı resmen bıçakla ortadan ikiye ayırır gibi ikiye bölmüş ve kendine büyük ve temiz bir çıkış yolu bulup üzerinizden atmışsın. ummadığınız bir haber seni çok ama çok mutlu edecek.bu habere o adar çok sevineceksinki göz yaşlarınıza hakim olamayacaksın. dileğinin olmasını öyle çok istemişsin ki ellerini açmış canıgönülden dua ediyorsun ve bu duaların duyulup kabul oluyor. şansın yüksek her şeyi başaracak bir enerjin var, önünde huzur ve saadetten başka bir şey yok. falında 2 hane çıkmış ikiside temiz biri büyük biri küçük kararsız kalacaksın. büyük hanede karar kıl çok ferah çıkmış göz aydını var . İşlerinde çok önemli başarılar elde edeceksin. kendini bu sıralar yıldırım aşkına tutulmuş bulacaksın.hazırlıklı olmalısı. Taşınmak konusundaki kararsızlığın nihayet sonuca bağlanıyor. Çok yakın dostlarından biri yakında beklemediğin bir iyilik yapacak.

:)

canım agzına sağlık diliyorum öncelikle cok begndimm ve sorularım bile varr ama özelden sorucammm :)))

kızlarrrr uzun bir aradan sonraa geldimmm :)))) bu yeni falım bugün iyiyim genel olarak iyi hissediyorum kendimi ve yeni falımı koydum yorumlarınızı bekliyorum bana fal bakanın bende falına bakıcam

canım ben sana bakamam ama bana bakarsan çoook mutlu edersin beni inan çok zor durumdayım..

Burnu hafif uzun ve dümdüz bi erkek sana ulaşmak istiyor. Eski kafalı biri gibi.. Senin için dua ediyor. Yanına gelmeyi planlamış ancak karşısında dost görütüsünde bir düşman var engellemiş. 5 vakte kadar istediğin biri için adım atmaya karar vereceksin. Onun gelmesini çok bekledin sabrın kalmadı gibi düşünebilirsin. Sen atak yaparken aynı zamanda başka bir bayan da sen gibi ona ulaşmayacalısıyor olacak. Takım elbiseli aralıklarla sana haber ulaştıran birisi var. Senden uzakta çıkmış. Aynı ortamda olmayabilirsiniz, karşılaşmanız zor olabilir.. Oyle biri bu. Sana ilgisi çok yoğun. 2 adam onun bu durumunu sana ulaştıracak. Bu kişi hakkında olumlu düşünüyorsun. Elle tutulur bir şey olmasa bile hissedebiliyorsun. Tabağındakiyle aynı kişi olabilir bu. Güçlü çevresine emir vermeye calışıyor. Bunu sana ulaşmak için yapacak. Hareketli bir dönemdesin. 2li konuşmalar vesilesiyle alacağın çok haber var.

Sonnecim bu akşam letpum format atılması gerektiği icin arkadaşımda telfondam giriyorum yarın akşam bakıcam falına canım bîlgin olsun:))

sanki birisi evleniyor yada taşınıyor hazırlık var..deve ve kuş gördüm hayırlı olur inş..

birde bir iş için karar mı verılecek terazi var.ama en sonunda istediğiniz oluyor neşeli elleri yukarda biri var..ne gördüysem hayal gücümle yorumladım

benım falıma bakılsın dıye konu actım bakan olmadı..ama ben baktım dıye bakmak zorunda değilsin =)

yenii falımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uzun aradan sonraaaa rica etsem anlayanlar falıma yorum yapabilirler mi falıma gözatarmısınız bana bakan arkadaşın falına bende bakıcamm

cnmmmm yakın bi akraban yada hane içinde bir hastanız var hasta biri olduğunu hissettim sankiiii

çok yakın zamandaaa bir haber alacaksnnn cnmmm ailecek bu haberee çok mutlu olacaksınız amaa sen daha çok mutlu olacaksınnn senin önünde kocaman bir balık varrrr kısmetli bir kızsın amaaa sanki bu kısmetleriiii çok iyi kullanamıosun gibiii hissettimmm cnm yaaa

bir yola gideceksin ve biri ile tanısacaksın ordaaa sankiii bu kişi senn ileri ki hayatındaki insnnn gibi hissediorumm aşk mı gelio yoksaaa

büyük bir kalabalığa gireceksinizzz hayır olsun inşallah cnm benden bu kadar sende bnm falıma bakarmısın benim topiğimde ekli cnm

canımmm teşekkürederim falının oldugu linki atarmısın bakim falına aradım aradım bulamadım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…