Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

bir sürü karsılıklı görüsme var.Birisiyle aranız bozulmus düzeltmeye calısıyorsun,aynı zamanda bir mutluluğun var.Esmer bir erkekle yakınlasma var.iş yada aşkla alakalı.Belkide aynı ortamda calısacağın birisinden etkileneceksin.Birisne karşı yoğun duygular besliyorsun bu bahsettiğim esmer erkekte olabilir yol gözlemişsin beklediğin biriis olmus ama henüz tam dönüş yaşanmamıs e harfli birisi var sana aşk besleyen birisi iliskin yoksa yakın zamanda ciddi bir iliskiye baslayacaksın.Eğer şuan iliskin varsa 1-2 aya ciddi adımlar atılacak
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...a-deste-katina-bakiyorumm-5.html#post30991689 buda benim canım :)

tinencimm sagol canımm agzınaaa saglık bakıyorum falına şimdi canımm

Canım yakın zamanda aklı havada etekli kısa boylu bir kadın ve uzun ve top burunlu boynu ve gıdısı birleşik bir adamdan gelecek sıkıntılar olacak bunalabilirsin ama busıkıntıları rahatlıkla göğisleyeceksin. Hayatındaki isminde ya da soy isminde e harfi bulunan birisi çok sıkıntıda. Kimseden ardım istemiyor ama destek görmesi gereken bir kişi. Seni bir şey çok korkutmuş ama ne korkutuyorsa boşa korkmuşsun endişelerin yersiz. Senden yaşça baya büyük birinin gönlünü yapmaya çalışıyrsun. Belki bir yaşlı dede- dayı olabilri. Hasta bir kişi bakması sevap savabı hanenize kalacak. Cambaz gibi ipte yürümeye çalışan bir erkek var. bir oraya bir buraya geçiyor. epey kişiyle uğraşıyor kafası kalablık. Başka bir erkeği istediklerin olsun diye kullanacaksın. Kendi sözcün yapıp onun agzıdnan söyelyemediklerini söyleteceksin. Çok çökkünlüj gelmiş bu aralar üzerine çok hassas bir denge üzerindesin. Bu kadar görebldm cnm

emirlove90 Canım şu aralar epey bi düşüncelisin bu çıkmış öncelikle
Elinde bi imkanın var ama kafanda apayrı şeyler çıkmış vebi kıyaslama içindesin
Sana tavsiyem görüntüsüne büyüklüğüne bakma bazı görünenşeyler seni etkilemesin aldanma
Elinde daha büyük bişi var ve bu sana elinde olduğu içinküçük gelebilir yada yetersiz
Sen sana ait olan ve aslında çok çabalayıp kazandığın şeyeağırlık ver yani elindeki fırsatına
Diğer yol ne kadar bolluk bereketlik dursada sonu yoksadece onu elde edersin bu hoşuna gider
Ama sonu yok..kafanın üstüne kocaman bi deve çıkmış
Ben pek hayvanları benzetmeyi sevmem ama deve benim içinşans anlamı taşıyor ve çok da çıkmıştır
Uğraş verdiğin bi konuda şansın yaver gidecek bu en büyükzaferinin habercisi..
Yine birisine taşıyamayacağı bi yük vermişsin şimdilik sesetmiyor taşıyor katlanıyor
ama bi yerden sonrazayıf düşebilir..
zamanında bişeler için çok çabalamışsın bu maddi yada somutbi olay olabileceği gibi
manevi bi çabalayış da olabilir tam çıkmamış ama oyorulduğun kahrolduğun günleri arkada bırakmalısın zaten çok da az bi yolunkalmış..
kocaman bi ağacın var ve ne yazıkki yalnız hissediyorsun
ama bu geçici bi durum bu ağacın dallarını doldurmak seninelinde ve
yine burada da dikkatli olmalısın seni üzen zamanındaküçücük bi olayda kıllandığın bi insana bile yer verme bu ağaçta yanihayatında..devamını da yazıyorum şimdi canım çok uzun oldu kusura bakma

Kötü birisi çıkmış yanında canım ama bu insanı sen kötübiri olarak görüyorsun
Esasında sert mizaçlı cüsseli biri J ama seni her daim korumaya çalışan arkanda duran
sadece sivri diliolan biri var ve bu kişi seni çok büyük kötülüklerden korudu
onunla aran iyi değilse toparlamaya çalış..aynışekilde sana çok iyi görünen biri var kio seni itiyor
her türlü bela kötülük ondan geliyor ama senşüphelenmiyorsun
Allahtan az önce bahsettiğim kişi var da bu kişi seni itsede o tutuyor koruyor bukişiye de çok dikkat etmelisin insanların alacası içindedir maalesef görüntülerinealdanmamak lazım
Bu arada bahsettiğim iki kişi de epeydir tanıdığınmuhabbetiniz eskilere dayanan kişiler
Çok güzel bi hilal çıkmış falında canım
Sana arasıra her şey kötü gidiyor bi çuval incir berbatoldu duygusu gelse de
Her şey olması gerektiğinden daha güzel ilerliyor
Bazen bişileri görmemiz ve görmemiz gerekir..evet senşimdiye kadar iyi giden şeyleri görmedin
Ama sonuçlarının iyi olduğunu görmeli ve meyvesiniyemelisin artık..çok hırpalandın yoruldun
Ama artık her şey çok güzel..büyük bi başarı elde ediyorsunbu okul olur iş olur ikili ilişkiler olur…
Bazen haber getirip götürenler oluyor sana konusu mühimdeğil
Bu insanlara aldanma onlar gösteriş ve gaz verme meraklısıbaşkasından sana laf getirir
Seni coşkuya sokar ve senden aldıklarını da başkasınagötürürler unutma sakın
ve bazı şeyler sende sır kalsın sen o sakladıklarınla mutluol
bazen mutluluğumuzu bile paylaşmamak gerekir..hayatının heraşaması güzel olsun diliyorum canım

ağzınaa yüreğinee sağlıkkk canımmm yaaa zamanını harcayıp bakmışsın cnaım benmm cok teşkkürederim sanaa cok sevindim yorumunu görnce

Ri ca ederim canım bi ara bakarım yine umarım bişilerçıkmıştır doğru olarak
Çünkü buradan zor oluyo biraz o hisse giremiyorum

böyle fala bakınca bi ya güzel ya kötü hissedersin ya kötü oldum ben kusura bakma canım ama böyle için o kadar kararmış o kadar çok şey var ki kafanda..hep napıcan ne edicem diyosun.herşey için bir sürü yol düşünüyosun falan.bu kadar takma herşeyi düşünme.hakkında konuşan çok insan görüyorum.etrafında bu aralar çok karışık herkes sanki sana bişeyler diyo akıl veriyo yada.bi bebek gördüm ben ailende var mı bilmiyorum ama bi bebek haberin var.bide çevrenden gelicek seni mutlu edicek bi haberin var.bu haber öyle ummadığın bi anda gelicek ki çok şaşırıcaksın ve seviniceksin.sanki senin geçmişinde biri var.ama bununla sen bile yüzleşmek istemiyosun kaçıyosun.ama ondan gelicek biri tarafından bi haberin var.biriyle bir tartışman var.bu kişinin kafası büyük böyle yada saçmalrı kabarık.ama bu tartışmada biri senin arkanda duruyo.sen o şekilde haklı çıkıyosun.birinin gözü var sana ve seni çok etkliyo bu.bu kadar görebildim canım.herşey gönlünce olur inşallah

ağzına sağlıkk canımmmm falına bakıyorumm birazdan yazıcamm

canımm sen bir devlet dairesinde işin olsun diye adak mı adadın bir kurban adagın var senin işin oluccak yakın zamnda o kurbanı kesiceksin cok güzel cıkmış ferah bir falın var okdar sıkıtnılı değilsin zmaannda yaşamışsın ama atlatmşsn şmdi o günleri artık huzura kavusuyorsun yavas yavas hersey yerine oturuyor birde bir bebek gördüm bebek haberimi alıcaksın yoksa kocaman bir kısmetin var tam evinin üzerinde canım tüm aileyi kapsıyorr siz bu kısmetnz geldikten sonra cok rahatlicaksınz

canımm senin cok yakın oldugun bir insan var dostun olarak gördüğün bu insana cok dikkat etmelisin ama bu insan ya kendi sana zarar vericek yada bir arkşına yardım edicek senin kuyunu kazıcaklar beraber masum ayaklarna yatıyorlar yani iyi gözüküp içten pazarlıklı olan insan lar ve sen hayır haytta o yapmaz dediğin düşünmediğin kişi bu düşmanlar canım görklerm bunlar canım sonra yine bakarm falına koyarsn fallaşrz gene hayırlı ramazanlar canımm

teşekkür ederim tatlııım..evet ya ben yüksek lisans olsun istiyorum hemde çok babamı ikna edemiyorum.okuduğum şehre gitmek istiyorum çünkü:) inşallah oluuur.tekrar teşekkür ederim fallaşırız eveet

özel mesajların dolmuş canım buradan yazıyorum o yzden

Canım çok fazla belirsizlik içindesin. Bu aralar her şey bir muamma olmuş durumda. Bir dileğin var o katlanarak olacak. İki katı mutlu olacaksn. Bir buluşmaa gidiyorsun süslenmiş püslenmiş kelebekler gibi uçarak gideceksin çok güzel hayırlı bir buluşma olacak. Hanende sıkıntı yok ama sana nazar eden birisi var. Çok fazla etkilemiyor çünkü kötüniyetli değil kıskanmıyor da imreniyor diyelim. Bir işe girişeceksen tam zamanı çünkü başarı kazanacaksın. K harflibiri sana yardım edebilir bu konuda. Bu kadr gördüm cnm

özeciiimmmm görmemşdmm canım yazdgnıııı
bu ne buluşması peki canım iş mi aşk mı ????
nekdar süre sonra gdyorum cnaım bu buluşmaya ?

atarmıyızzz hic canımm benimmm sen koyunca falını mesj at tabikide bakarız :)))

tamam canımcım müsait bi zamanımda eklemeye çalışıcam
olmadı sen bana niyet et mis gibi bi kahve iç bakar yazarsın
öyle de olur inanıyorum çoğu kişiye öyle bakıyorum çoğu zaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…