Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

canım çalışıyorsan işinde bir başarı söz konusu, büyük bir güç veya yeni bir mülk edinebilirsin evlenip yeni bir ev sahibi olabilirsin mesela.

eline yüklü miktarda para geçecek ya sana ya da ailene.

yakın bi zamanda bir sıkıntıyla karşılaşacaksın ama kolay atlatacaksın.

canım biri sana seni zor duruma düşürecek bir teklif yapabilir, mesela birine bi konu hakkında yalan söyletmeye çalışabilir bu konu biraz başını ağrıtacak.

bir yolculuk var güzel eğlenceli bir yolculuk olacak belki de tatile gideceksiniz.

birde seni koruyan iki kişi var belki biri sevdiğin, diğeride ailenden biridir.

Arka arkaya iki güzel haber alacaksın ikisi dehane ile ilgili sevinç içinde karşılancak haberler. Yapmak istediğibn ya da olasmını istediğin bir şey var mı bir müddet salantıdaymış ama bu aralar olacak. Bu aralar şanslısın zaten elini neye atsan oluyor dilek kapın açık isteklerini dilemeyi unutma. Her şeyini çok açık etmişsin biraz kendni tut atak olma. Biraz sakin sessiz kal bu aralar fazla dikkat topluyorsun çevrende ama iyi manada değil. Herkese her şeyini anlatma. Başkası için dilediğin bir güzel dilek sana dönüyor. Bu kadr görbldm canım.

Canım adında ya da soyadında s olan bir kadın var. Bu kadının tabiri yerindeyse başının üzeinde taşıdığı bir insanın(erkekte olabilir kadında) ona bir ihaneti söz konusu. Evli misin bekar mısın ya da sevgilin var mı bilmiyorum ama kalbinde 2 kişi iz bırakmış görünüyor. Bir kişide var ki yarım yamalak ne gelmiş ne gitmiş senden. Ama bunlardan birinden sana bir haber var. Böyle sivri burunlu gür saçlı yüz hatları sivri olan bir erkek seni izliyor çıkmış. (Bence bu iş ya da okul ortamından birisi) Yapmak istediğin ve yaptığında seni çok mutlu edecek bir şey var bir hayalin diyelim. Bu hayalin sana gelecek ama biraz sabretmen lazım hemen olacak bir şey değil ama olduğu zaman iyiki de beklemişim diyeceksin. Her şeye değecek ve o dileğin gerçekleştiğinde senin bile beklemediğin yeni fırsatları getirecek önüne.Fakat bu dileğinin olması için sanki bir kadın seni destekleyip sana yol gösteriyo böyle zayıf uzun sacları toplu birisi bu ve bir haberin var o insandan zaten kendiside çok kısmetli birisi.. Çok güzel çıkmış falın genel anlamda maşallah. Hayatının merkezine girmeye çalışan senin üzerinde başkı kurmaya çalışan bir erkek var ama onun umduğu gibi olmayacak sen onun üzerinde bir otorite sağlayacaksın. Çevrende sana değer veren bazı insanlar çıkmış. Mesela bir kadında snein canını sıkacak bazı laflar sözler duymuş ama sen üzülme diye sana söylememiş. O sana söylemediği içinde sen şuan bazı şeyleri aklından çıkarmış gibisin. Kalbin ferahlamış uzun süredir laf söz duymuyorsan belki ondandır. Bu gerçekten yanında olan kişiler sana çok sadık ama sen arada bir şüpheye düşüyo olabilirsin ama böyle yapıpta kendini yıpratma. İçine attığın bir gözyaşın var ve birine söylemek isteyipte söyleyemediğin şeyler ama merak etme o ortam oluşacak ve sen içini dökeceksin. Bu kadar gördüm canım doğru mu çıktı yanlış mı bilemicem ama yinede baktım işte bir iki bir şeyler :)

merhaba rica etsem benim falımı da yorumlarmısınız

Falın bana çok ağırlık verdi. Nazara gelmiş olabilirsin bir okun derim. Falına gelince;
Bir dostunuzla ilgili içinizi sıkan bir konu olmuş içiniz kabarmış zaten ama geçicek gibi çok uzun süre canınızı sıkmayacak umursamamayı öğreneceksiniz.. Arkadaşlığınız bitme noktasına gelse bile toparlanacak fakat etkileri hiç geçmeyecek. Saçları küt kulağın minicik altında bir kadın var böyle size sarılmış sıkı sıkı destek olmaya çalışıyor ama siz onun sadakatine güvenmiyor gibi çıkmışsınız onu geride bırakmışsınız ama bu siizn için kötü sonuçlar doğurabilir. Ailenizde yeni bir bebek haberi var aslında seviniceksiniz ama anlayamadığım bir şeyde hissedecekseniz tam olarak çözemedim. Biraz içine kapanık birisiniz galiba hem detlerinizi paylaşmaktan hoşlanmıyorsunuz hemde kendinize bir duvar örmüşsünüz ve bir erkekte bu duvarın dışında kalmış. Uzak bir yol var gideceğiniz ama çok çetrefilli ve tek bir yol değil bir yere gideceksiniz ve ordan başka bir yere böyle böyle bazı şeyleri öğreneceksiniz bu gideceğiniz yerde. O kadar sevimli o kadar tatlı bir çocuk görüyorum ki size çok değer veriyo sanki bu çocuk yeğeniniz ya da bir arkadaşınızın çoçuğu olabilir sizde böyle elinden tutmuşsunuz seviyorsunuz onu ama bu nazara gelmiş olabilir insanlar ikinizin iletişimini kıskanmış olabilirler çünkü göz çıkmış üzerinde. KAdın mı erkek mi anlayamadım ama böyle baya heyvbetli bir insan var kalbinize oturmuş resmen ve iki kişiiyi size karşı koruyor çıkmış ve sizde bu durum karşısında sinirlenmişsiniz. Gergin bir ortam oluşabilir bu sıralar ailenizde. YAkın çevrenizde sizin böyle pek hoşlanmadığınız soytarı olarak tabir ettiğiniz bir insan mi var? sanki bir arkadaşınız onunla samimi oalcak ve siz kızacaksınız. Dediğim gibi falınız ağırlık verdiği için çok net yorum yapamadım ancak bu kadar görebildim. Tarot baktıgınızı okudum falınızı ararken rica etsem banada tarot bakabilir misiniz?

teşekkür ederim tarot bakmaya çalışıyorum kendimce. tarotla ilgili neyi merak ediyorsanız soru olarak sorarmısınız ama fazla anlatmayın

teşekkür ederim tarot bakmaya çalışıyorum kendimce. tarotla ilgili neyi merak ediyorsanız soru olarak sorarmısınız ama fazla anlatmayın

En kısa şekilde sorarsam eğitimle ilgili yapacağım bir şey var ve başarılı olabilecek miyim? Aynı zamanda ilişkime etkisinide merak ediyorum.

hayatını bir bekleyişe almışsın.bir karar aşamasındasın.sezgileri güçlü güzel birisiniz.ilişkinizle ilgili gerilim ayrılık yaşamaktan korkuyorsunuz.yakın zamanda ilişkinizde bazı problemler yaşayacaksınız işinize karışması gibi davranışlarınızı kısıtlamaya çalışabilir.bu sizde duraksamaya sebep olabilir.eğitimle ilgili yapmak istediğiniz şey sanırım ya olmayacak yada başarısızlık söz konusu ama sonunda sevgilinizlearanızdaki sorunları aşacaksınız mutlu olacaksınız sizi derinden etkileyecek bir sevgi yaşayacaksınız

En kısa şekilde sorarsam eğitimle ilgili yapacağım bir şey var ve başarılı olabilecek miyim? Aynı zamanda ilişkime etkisinide merak ediyorum.

Ay evet rapisa gerçekten doğru söylediklerin çok teşekkür ederim. Ama inşallah başarısız olma konusunda yanılıyorsundur

canım merhaba kusura bakma tatil anca bitti bende anca yazabiliyorum sana.

öncelikle şunu söyliyim hayatında dönüm noktası niteliği taşıyan bir olay yaşıcaksın. bu seni çok üzücek yıpratıcakta ama senin daha güçlü olmanı sağlıcak zamanla. yaşayacağın bu olayda sana nacizane tavsiyem kimseye kulak asmayarak kendi iç sesini dinlemen. kendi düşünçelerinle hareket etmen. kalabalık bir ortama gireceksin canım. yakınlarından birinin ( aile yada arkds) mutlu bir davetine katılacaksın. düğün yda nişan gbi. yakın zamanda sıkıntılarından arınıyorsun. bu çok net çıkmış. maşallah diyelm aydınlığa ve refaha ulaşıyorsun artık. önün çok açık. sen birine gizli birşey vermişsin bu bir sır yada ne bileym bir eşya. bu insana çok güvenmişsin ve şunu söyleyebilirim ki bu kişi senin güvenini zedelicek bri değil kesinlikle için rahat olsun o konuda. malum bu zamanda bu denli güvenilecek biri kolay kolay bulunmuyor. canm sevgilin var mı bilmyorum ama yüzük çıkmış söz, nişan vs.. görünüyor sana. eğer sevgilin yoksa da kısmetin çıkması yakındır çünkü bu yüzük çok uzak bir zamanda değil. büyük bir ksımetin var senin hiç ummadığın bir anda çıkacak karşına. hani derler ya elin kolun bağlanıcak resmen. senn dargın olduğun biri var. onunla da nihayet barışacaksınız. fakat sana karşı iyi niyet beslemeyen insnlarda var etrafında onlara karşı da dikkatli ol. bir haberin de var senin ama pek de iç açıcı değil. canını sıkıcak bu haber senin. yolun da var canım kısa bir yolculuk olucak bu. çok sıkıntılar çekmişsin sen ama çektiğin sıkıntıların neticesine kavuşman yakındır sen yeter ki içini ferah tut.. bir haberin daha var ama bu diğeri gbi seni üzücek bir haber olmucak seni mutlu edicek ama bunun zamanı var. benim görebildiklerm bunlar canım.

resmleri yüklüyorum müsait bir zamanda sende bakarsan sevinirim

bu da benim falımm :) falıma bakanın falına bakılır

Eklentiler

• $yeni.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 71
  • $yeni 2.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $yeni 3.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $yeni 4.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $yeni 5.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 65
  • $yeni 7.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $yeni 8.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $yeni 9.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $yeni 10.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
  • $yeni 1.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 67
bu da benim falımm :) falıma bakanın falına bakılır

canım falına bir sürü kalp var. hepsi de dibe çökmüş sıkıntıdan. göbekli kısa boylu gibi esmer bir adam var. bir de 3 sayılısı gözüküyor. neyle ilgili çözemedim. aklın çok karışık çıkmış. bunları görebildim canım.

sen sıkıntılar yaşamışsın yada yaşicaksın kendini cok karanlığın icinde hissedyorsun canım ama öyle şeyler yaşadın yada yaşicaksın dediğim gbi birşey yalnız sen onca sıkıntılar yaşarken biranda oldukça büyük kısmetin olucak Milli piyango veya çok güzel bir evlilik olabilir eger bekarsan Oldukça iyi bir miktarda hane içerisine girecek bir paranız var canım bu paranın 5 vakti var gelmesne önümüzdeki zamnlarda bir kalabalıga giriceksin orda 5 yada 6 kişi ile bir oturman olucak oturdugun kişilerden birisi sana bişey vericek ama ne vericek bilmiyorum bir bebek haberi alablrsin brisi bebek beklyor gördkler,m bunlar cnaım hersey gönlnce olsun

teş.ederim 5 vakte kadar derken 5 gün 5 hafta 5 ay vakit derken ne :) birde son günlerde falımda bir bebektir gidiyor ailemizde evli bayan yok :) tarot falına bakmamı istersen merak ettiğin birşey varsa fazla bahsetmeden soru olarak sorarmısın

ağzına sağlık canımm benimm teşekkürederimmm

özecimmmmmmmmmmmmmmmmm yine yorumun cok güzell teşkküredeirm canımm benmm ağzına yüreğine sağlık

döktürmüşsün yinee yaa canımm yorumlarnıza bayılıyorumm cok teşekkürederim canımmm
benimm ağzına yüreğine sağlıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…