Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

özeciiimmmm görmemşdmm canım yazdgnıııı
bu ne buluşması peki canım iş mi aşk mı ????
nekdar süre sonra gdyorum cnaım bu buluşmaya ?

Aşk canım böyle sevinç içinde gidiyorsun zaman göremedim maalesef canım ama gönül işiyle ilgili çok mutlu oluyorsun böyle içini kıpır kıpır edecek bu buluşma.

tamam canımcım müsait bi zamanımda eklemeye çalışıcam
olmadı sen bana niyet et mis gibi bi kahve iç bakar yazarsın
öyle de olur inanıyorum çoğu kişiye öyle bakıyorum çoğu zaman ben

canım sen müsait oldugun zmanda koydugun zaman bakarım ben sana olur mu bende niyet ile bakamıyorum cünkü his olmuyor ozman bende ((

Aşk canım böyle sevinç içinde gidiyorsun zaman göremedim maalesef canım ama gönül işiyle ilgili çok mutlu oluyorsun böyle içini kıpır kıpır edecek bu buluşma.

ayyyyyy özeciiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm inşllahhh be kuzum hayırlı mübarek günlerdeee

tamam canımcım müsait bi zamanımda eklemeye çalışıcam
olmadı sen bana niyet et mis gibi bi kahve iç bakar yazarsın
öyle de olur inanıyorum çoğu kişiye öyle bakıyorum çoğu zaman ben

benim falımıda yorumlar mısın ki bende sana bakarııım koydukça olmaz mı

Kızlar bikaç kişinin falınabakıcam o yüzden zaman sorunu olabilir sakın bana bakmadı deyip üzülmeyin
Siz fotoları ekleyin ben hepsinebakıcam sırayla
Sevgiler

yeni falımmmm kızlarrrr falımaaa bakanın kahve falına bakarımm yorumlarınızıı bekliyorummmmm

Ooff bu ne karmaşıklık ruh dünyan birbirine girmiş canım.
Kurduğun bir hayal vaarmış ve sana bir haber gelmiş tüm hayallerin suya düşmüş. Ama sen farkında değilsin de böyle olması daha iyi olmuş. Daha güzel şekilde olacak ççünkü hayalini kurduğun şey.
El becerisi gerektiren bişeyler mi yapıyosun. Ne bileyim süsleme, resim, birleştirerek bişeyler oluşturmaya çalışıyorsun sanki. Tüm yoğunluğunu ve enerjini ona vermişsin diğer streslerinden arınmak için.
İki kişi çıkmış sevgili bunlar. Ama erkek pek iyi niyetli biri gibi görünmüyor. Farklı şeylerin peşinde. Bu adamın açıklarını kapatan bi arkadaşı var. İ harfi gördüm bu üç kişiden birinde ama hangisinde bilemiyorum.
Ali diye birini tanıyor musun? Sanki ali yazıyor.
Bir koşuşturmaca çıkmış. İyi mi kötü mü bilemiyorum ama herkes telaşlı görünüyor.
Sağlığına biraz daha dikkat etmelisin. Havuç çıkmış neye yorsam bilemedim :) sebze ye bol bol :) Tanıştığınız yeni bir dostunuzun size çok faydası olacak. Anlamına geliyormuş.
Tabağında kocaman bir erkek çıkmış gövdesi hane içine girmiş ama bacakları dışarıda henüz. Haneye girip girmemekte kararsız gibi sanki.
Hane içinden olmayan birileri var sürekli etrafında olan. Ne duruşları hayırlı ne bakışları. Ama sen çok güveniyorsun. Çok açık veriyorsun.
İki kişi bir yolcluğa çıkıyor.
Bu kadar canım :)

canım senin içindeki sıkıntılar yavaş yavaş akıp gidiyo ama daha zamanı var.sen çok sıkıntılı mısın bilmiyorumda fala bakarken bir oof dedim yani böyle:) sana birinin öyle bi nazarı değiyo ki farkedemiyosun bile.biri seni çok üzücek.tek başına kalıp böyle ağlamak isticeksin çok kırılıcaksın bu beklemediğin biri.sana destek olucak kısa kıvırcık saçlı gibi ama saçı toplu biri var.kafanda bi konuyla ilgili 3 farklı düşünce var bi türlü karar veremiyısun.o kadar karışıyo ki kafan her konuda.sen birni arkanda bırakıcaksın.bu erkek olabilir emin değilim.üzüle üzüle bırakıyosun ama.artık yeter gibisinden.sevgili yada çok yakın arkadaş bilemiyoru.bir kalp var ama sana.sen farkedemiceksin sanki bunu.gizli kalıcak.cesareti yok bu çocuğun bence:)çevrende c harfli birine dikkat et.bu kadar görebildim

yenii falımmmm kızlarrrrrrrrrrrrrr falıma bakanın falına bakıcammmmmmmmmm evettt yorumlarrr gelsinnn hadiiiiiiiiiii

Kötü başlıcam falına ama napıyım ilk onu gördüm. Kocaman bir akbaban var canım. Kötü anını güçsüz anını kolluyo. Bi açık verirsen yandın çok şey biriktirmiş çünkü, çok kararlı seni derinden yaralamaya.
Düşündüğün birkaç şey var şunu mu yapsam bunu mu yapsam diye. Kararsız kalıyorsun ama gönlün birine daha yakın görünüyor. O zaten senin için en güzel olanı. Sonunda güzel şeyler bekliyor seni.
Bir erkek çıkmış eli kolu bağlanmış. Çok çaresiz durumda.
Aileden biri bişeye çok kızıyor canım, çok söylenecek çok bağıracak.
Genel anlamda yine sıkıntılı çıkmış falın. Beni bile daraltıyor o kadr sıkıntılı yani.

Görebildiğim kadarıyla canım birisi için yana yakıla ağlayacaksın ama içten içten böyle kimselere söylemeden ama o içten ağlayışın o kişiye ulaşacak. Senin üzüntünü hissedecek o da. Hnende kocaman bir balık var gelip otucak yerleşecek önünde 7 aylık bir süreç var canım kısmetinin tamama ermesi için 4-6-7. aylar senin için kaderinin mühürlendiği hayatında dönüm nokatasına girdiğin aylar olması olasılığı yüksek. Bir de bir erkek var kıvırcık mıu desem dalgalı saçlı mı desem ince yapılı biri onu cesaretlendiriyor sana duygularını açıcak. Çiçekle gelecek kapına canım bu kadar.

iyi bayramlarrrr herkezeeee herkesin bayramını kutluyorumm nice sağlıklı huzurlu bayramlara arkadaşlar

kızlarr ve bu yeni falımm uzun biraradan sonra herkezden yorum istyorum falıma bakanın falına bakıcamm yorumlarını istyorum kısa kısa yazmayın cok cok yorumm

neden kmse benim falımaa bakmıyorrr yaaa arkdaş ben nezaman koysam bakmıyorum kimse falımaa (((((((

yorum istyorumm kızlarrr hic mi kimse yok bakıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…