- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi emirlove90
-
kızlarrr falımı koydum bakabilirmisiniz bana bende bakıcamm bakan olursa cok sevinirim Eki Görüntüle 630636 Eki Görüntüle 630640 Eki Görüntüle 630634 Eki Görüntüle 630641 Eki Görüntüle 630628 Eki Görüntüle 630631 Eki Görüntüle 630632 Eki Görüntüle 630633 Eki Görüntüle 630630 Eki Görüntüle 630635 Eki Görüntüle 630637 Eki Görüntüle 630638 Eki Görüntüle 630639 Eki Görüntüle 630642
Bu da onun falı canım.
canım icinde bir sıkıntı mı var böyle karanlık gördüm seni sanki bir sıkıntıdasın sen icine kapanık bir insanmısın karanlık bir kişiliğin var sanki birde yakın bir zaman diliminde uzak bir yola gidiceksin ama bu yolda yada gittiğin yerde neolucak bilmiyorum ama sanki iyi olmicak birşeyler yani sana zarar vermek isteyen birisini gördüm arkanda kötü düşüncelerde her kimse senin canını yakmaya calışıcak sanki bu bir kadına benzettim ama önün cok güzel ferah kücük bir kız cocugu cıkkmış falında birde canım sen bebek sevmeye gidiceksin napıcaksın böyle kucaklamışsın ayrıca biryerden kagıdın var gelicek büyük bir haber gelicek sana ama bu haber temiz bir haber sanki birşeyin sonucunu gösteriyor öyle hissettim suan ama bu kagıt geldiğinde ikilemde kalıcaksın birşeyler icin 5 vakte kadar gelicek bu kagıt sana 5 vakti kalmış birde biraz gözyaşı döküceksin dışardan birisi icin üzerindede birinin gözü var kafanda sorular sorular hep sorular cıkmış kafan karışık bu aralar sanırım sorularda birşey dicem ev yada araba almayı fln mı düşünüyorsun bilmiyorum ama falında bir anahtar gördüm gerci normalde anahtar yeni bir huzur kapısı yeni bir sayfa demektr ama evde yada arabada olablir 9 rakamı var bu anahtarın ve kafandaki seyin yanında sanırım 9 vakte olucakk :))) e harfinde birisyle bir konuşma yapıcaksın sen gördklerm bunlar canım
Canım öncelikle yeni gördüm mesajını :)
Benim öncelikle sormak istediğim senin karşı karşıya geldiğin birisi oldu mu?
baya sabrettiğin ve sonra patladığın bir insan?
Baya zorluklar çekerek bu illa engel olarak değil manevi olarak da olabilir zorluk çekip kavuştuğun ya da kavuşacağın çok istediğin bir durum var.
Sana arkasını dönüp giden birisi mi var?varsa eğer aslında pişman ama hani gurur deriz ya geri adım atamama o durumdan muzdarip bence :)
Senin çevrende 1 erkek 2 kız arasında kaldı mı hiç o başkasını tercih etmiş gibi görünüyo ve iki kalp bir olmuş birleşmiş yani :)
ama sen o kadar iyi niyetlisin ki çevrendeki fesat kalplilri göremiyosun bence farkındasın ama mesafe koyman gerek :)
canım süre dolsun ben sana özelden atıcam kahve falının yorumunu :)
orkide banada bakabilirmisin şuan yüklesemm
peki olur canım :)
yeni falım kızlar Eki Görüntüle 634913 Eki Görüntüle 634926 Eki Görüntüle 634925 Eki Görüntüle 634924 Eki Görüntüle 634923 Eki Görüntüle 634922 Eki Görüntüle 634921 Eki Görüntüle 634920 Eki Görüntüle 634919 Eki Görüntüle 634918 Eki Görüntüle 634917 Eki Görüntüle 634916 Eki Görüntüle 634915 Eki Görüntüle 634914 Eki Görüntüle 634927
orkideee bana dedinn ya erkek arkadaşına kızgınmıısn aklında takılan bi konu mu varr diyee evttt aynen öyleymm peki sencee içim ferah mı tutmalıyımm(
Aslında bunun cevabı sende :) Ferah tut diyemiyorum tutmada diyemiyorum anlıyacağın hislerim nötr ama zamanla ve kendi hislerinle hareket etmelisin :)
son birşy daha sorup yatıcamm:))
ama özelden sorucamm
Peki bende yatıcam zaten
Ama tekrar yineliyorum benimkiler sadece his. bazen çok yoğun olduğu dönemler oluyor sizde o döneme denk geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?