Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

evet olmasını idtedgm iki şey var canım bu 2 muradımda birsi özel haytm birisi iş hayatım nekdr kısa süresi var canım ??

evet olmasını idtedgm iki şey var canım bu 2 muradımda birsi özel haytm birisi iş hayatım nekdr kısa süresi var canım ??

biraz zamani var ama cok da uzun bir zaman gibi görünmüyor canim, hayirlisiyla olacak insallah yüklüyorum ben simdi fotograflari fal ellerinden öper :)

Canım ben bir para sıkıntısı gördüm ilk baktığım anda . Sanki sen elini açmış birine bakıyorsun para için . Çalışıyor musun bilmiyorum ama bu kişi bence baban :) Biraz musluğu kısmış gibi
Ovvv insanlar kalabalıklar bayağı bir koşuşturma dönemine gireceksin . Yalnız sonunda bir belge var elinde . Saçları biraz kel , hafif göbekli bir adama koşarak gidiyorsun .
Çevrende senı göz hapsine alanları görmüyorsun haberin olsun . İnsanlar dedikodunu çook yapıyor .
Uzun zamandır geniş omuzlu esmer tenli bir adamdan ( ki bence Akrep burcu ) haber beklediğini görüyorum . Senden ya yaşça büyük , ya mevki olarak yüksek bilemedim :) Mart başı gibi yeni bir başlangıç görüyorum . Onunla da olabilir , yeni bir yelken de olabilir :)
Çok düşünceli birisin çok ince ruhlusun aslında çabuk kırılan birisin fakat yinede kaya gibi durabiliyorsun tebrikler valla :)
Çok yakında beklediğiniz bir haber ses getirecek sekilde geliyor .
Hamile bir tanıdığın varsa ikiz doğum gördüm , yoksa senin birbiriyle çok bağdaşık iki sıkıntın 4 vakte kadar çözülecek gibi . Allahın izniyle :)
Çok sinirli gördüm bir de . Hayatındaki belirsizliklerden dolayı galiba . Azıcık sakin ol :) Melisa çayı iç
Aaa son olarak elinde mendil var ya halay çekeceksin yada grip olacaksın . Aman dikkat :)

ağzına sağlık canım cok teşekkürederimmm

ay doğmuş yüreğine canım sen ne kadar temiz kalpli bir kızsın ölee

biri ile ayrılık mı yaşadın cnm bişiyin ucun oturmus gibisiniz ama küs gibisenin bşın yere eğik sanki konusmaları seni üzüyor gibi

sana bir yol görüyorum canım bu yolun ucunda ki kişi de seni çok mutlu edcek biri ilişkin yoksa yeni bir ilişkinin baslangıcıda olbilir

ayy canım agzın bal damlıyor yenilerde ayrılık yasamadım canım cok teşekkrederim falını koy bende sana bakim canım istersen

Canım çekimlerden dolayı bakmakta zorlandım açıksası. Anlayabildiğim kadarıyla söyleyeyim..
İçin ferahlamış. Sanki farkındalıktan dolayı.. Bişeylerin farkına varmışsın aşk anlamında. Sana artık yük olmaya başlayan çok köklü bir aşk bu. Uzun süreli olabilir, büyük beklentilerle başladığın olabilir veya yaşanmışlığı çok olabilir.. Gözün yavaş yavaş gerçeği görür hale gelmiş. Bu uğurda üzdüğün kişileri görüp sanki birazda sen üzülmüşsün. İri omuzlu böyle kalıplı biri var. Üçgen vucutlu çıkmış sanki yüzü uzun gibi. Sana olan aşkını uçurumdan sarkıtmış yavaş yavaş. Yaşanmışlıklar mı desem sana karşı hisleri mi desem bir bir dökülüyor. Bunun farkındasın. Uzakta bunu gözleyen bir erkek var. Ona göre daha sakİn daha minyon. Sadece izliyor atak yapmıyor. Haber ulaştırmak istiyor ancak ulaştırmayacak. Hani kuyu gibi bişey olur ağzını kapatırsın. Sen öyle bir kuyuya girmişsin karşında da sana bunu yaptıran yada yaparken mani olmayan bir kadın var. Üzgün. Ancak tepkisiz. Sen tek bir söz bekliyorsun. Ancak o bir şey yapmıyor. Düşüncelerin var, emin gibisin. Deniz aşırı bir yere gitmek istiyorsun iş için sanki. Yada tatiL yapmak istiyorsun. Kafanı toplayıp işlerine odaklanmak için. Aşk üzerine değil de sanki şuan toparlanmak için işe odaklanman gerektiğini düşünmüşsün.

okadar etkiledin ki beni şuan sonne hicbirşey diyemiyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…