- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
7 gün icerisinde, uzun süredir bekledigin bir haber alacaksin, güzel bir haber bu. Sana sürekli dua eden bir kadin var ve senin icin cok güzel dilekler diliyor. Birsey icin cok sabrettigini gördüm ama mükafatini da alacaksin. Olmasini istedigin 2 sey var ama burda senin aklina girmeye calisan birini görüyorum, seni olumsuz etkiliyor. Her isin icinden cikiyor sanki. Düsüncelerin karisik, bulanik. Netlik kazanmayi bekleyen durumlar söz konusu. Inisli cikisli bir hayatin var su dönemlerde. Bir de hedefin var yavas yavas tirmaniyorsun, ilerliyorsun. Kontrolü eline alman gereken bazi konular var. Birisi senin sirtina yük bindirecek gibi görünüyor, sorumluluk alman gereken durumlar var. Diledigin 2 sey de gerceklesecek insallah. 2 muradin da sana cok yaklasmis, ard arda 2 si de geliyor. Bir de üzerinde nazar var aman dikkat et.
Tabak: Burada güclü birinden destek aliyorsun, sana bazi konularda yardim ediyor. Basta biraz korkuyorsun ama sonradan rahatliyorsun. Maddi anlamda da bir rahatlama söz konusu. Hakkinda dedikodu yapan bazi kisiler var ama sen pek umursamiyorsun. Duygusal bir insansin ve bazen duygularinla mantigin arasinda kaliyorsun. Ama mantigini sectigin zaman kazanacagini da biliyorsun.Öyle körü körüne inanmiyorsun birseylere. Genel anlamda temiz bir falin var. Allah her zaman yar ve yardimcin olsun
evet olmasını idtedgm iki şey var canım bu 2 muradımda birsi özel haytm birisi iş hayatım nekdr kısa süresi var canım ??
olur siz bana tarot bakın bende size bakayımben tarot bakıyorum aslında . ama benimde kahve falıma bakarmısın
kafan neden bukdr cok karışık canım yaa okdr cok karışık cıkmışki kafan sıkıntılı bir fal bu fal üzgünüm canım umarım iyi şeylerde söylerim sana e harfli birinden 5 vakte kadar bir haber alıcaksın canım buarda ayrıca e harfli olan kişiyle sıkıntıların var sanırım sıkıntılarının ortasında bu e harfi gitmek istediğin 4 yol var canım bu yollara gidiceksin ama biraz zaman gectkden sonra gidiceksin buarada bir kuzu adağın mı var sanki birşey icin adak dilemişsin kurbanın var üzerinde bir göz var canım senin etrafında yaknlarnda olan brinden bu göz bu falda birşey beni geri geri itti nedense biliyormusun hic böyle olmam ben falda bukdr olmam yani kusura bkma ama falında sanki birşeyler beni falına baktrmıyor ama sana bakıcam dediğim icin zorla bakmaya calışıyorum eğer dzgün bakamazsam kusura bkma cok zorluyorum kendimi bakmak icin ama bakarken resmen boğuluyor gibi oluyorum ayrca yaslı bir dedeyle ilgili bir hastalık söz konusu olmuş yada olucak birşeyi cok istyorsun olsun diye muradın olucak inşllah canım hızlı br şeklde oluyor muradın gördklerm bunlar ayrca sen bir hocaya falan gt bi cnaım bir baktr kendine icimden brseyler senn hocaya gtmeni gözkmeni dedi neden böyle oldum blmyorum :S:26:
olur siz bana tarot bakın bende size bakayım
ozaman yarın görüşelim burda olurmusun..
kafan neden bukdr cok karışık canım yaa okdr cok karışık cıkmışki kafan sıkıntılı bir fal bu fal üzgünüm canım umarım iyi şeylerde söylerim sana e harfli birinden 5 vakte kadar bir haber alıcaksın canım buarda ayrıca e harfli olan kişiyle sıkıntıların var sanırım sıkıntılarının ortasında bu e harfi gitmek istediğin 4 yol var canım bu yollara gidiceksin ama biraz zaman gectkden sonra gidiceksin buarada bir kuzu adağın mı var sanki birşey icin adak dilemişsin kurbanın var üzerinde bir göz var canım senin etrafında yaknlarnda olan brinden bu göz bu falda birşey beni geri geri itti nedense biliyormusun hic böyle olmam ben falda bukdr olmam yani kusura bkma ama falında sanki birşeyler beni falına baktrmıyor ama sana bakıcam dediğim icin zorla bakmaya calışıyorum eğer dzgün bakamazsam kusura bkma cok zorluyorum kendimi bakmak icin ama bakarken resmen boğuluyor gibi oluyorum ayrca yaslı bir dedeyle ilgili bir hastalık söz konusu olmuş yada olucak birşeyi cok istyorsun olsun diye muradın olucak inşllah canım hızlı br şeklde oluyor muradın gördklerm bunlar ayrca sen bir hocaya falan gt bi cnaım bir baktr kendine icimden brseyler senn hocaya gtmeni gözkmeni dedi neden böyle oldum blmyorum :S:26:
canim cok tesekkür ederim baktigin icin, haklisin cok skntili zamanlar geciriyorum. E harfi evet o kisinin soyadinda var ve onunla da ciddi skntilarimiz var ve ben bir türlü cözemiyorum. Onun da ailevi skntilari cok fazla. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden.
canim cok tesekkür ederim baktigin icin, haklisin cok skntili zamanlar geciriyorum. E harfi evet o kisinin soyadinda var ve onunla da ciddi skntilarimiz var ve ben bir türlü cözemiyorum. Onun da ailevi skntilari cok fazla. Dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden.
canım yarın gireersen seninle konuşuruz yardımcı olmaya calışırım sana şimdii ckmam gerek yarın girdiğinde mesaj at
canım yarın gireersen seninle konuşuruz yardımcı olmaya calışırım sana şimdii ckmam gerek yarın girdiğinde mesaj at
tamam canim tekrar cok tesekkür ederim zaman ayirdigin icin, hayirli geceler...
evet yanaklarım belirgin zihnim de cok yoğundur canım :)) ağzına sağlık cnaım benm falını koyarsan bende sana bakarım
Özel mesajla yolladım fakat görmediniz sanırım.:) Yorumlarınızı bekliyorum..
Eki Görüntüle 624683 Eki Görüntüle 624693 Eki Görüntüle 624692 Eki Görüntüle 624691 Eki Görüntüle 624690 Eki Görüntüle 624689 Eki Görüntüle 624688 Eki Görüntüle 624687 Eki Görüntüle 624686 Eki Görüntüle 624685 Eki Görüntüle 624684 Eki Görüntüle 624694
falıma bakarmısınız kızlar falıma bakanın kahve falına bakıcam kızlarrrr
Canım ben bir para sıkıntısı gördüm ilk baktığım anda . Sanki sen elini açmış birine bakıyorsun para için . Çalışıyor musun bilmiyorum ama bu kişi bence baban :) Biraz musluğu kısmış gibi
Ovvv insanlar kalabalıklar bayağı bir koşuşturma dönemine gireceksin . Yalnız sonunda bir belge var elinde . Saçları biraz kel , hafif göbekli bir adama koşarak gidiyorsun .
Çevrende senı göz hapsine alanları görmüyorsun haberin olsun . İnsanlar dedikodunu çook yapıyor .
Uzun zamandır geniş omuzlu esmer tenli bir adamdan ( ki bence Akrep burcu ) haber beklediğini görüyorum . Senden ya yaşça büyük , ya mevki olarak yüksek bilemedim :) Mart başı gibi yeni bir başlangıç görüyorum . Onunla da olabilir , yeni bir yelken de olabilir :)
Çok düşünceli birisin çok ince ruhlusun aslında çabuk kırılan birisin fakat yinede kaya gibi durabiliyorsun tebrikler valla :)
Çok yakında beklediğiniz bir haber ses getirecek sekilde geliyor .
Hamile bir tanıdığın varsa ikiz doğum gördüm , yoksa senin birbiriyle çok bağdaşık iki sıkıntın 4 vakte kadar çözülecek gibi . Allahın izniyle :)
Çok sinirli gördüm bir de . Hayatındaki belirsizliklerden dolayı galiba . Azıcık sakin ol :) Melisa çayı iç
Aaa son olarak elinde mendil var ya halay çekeceksin yada grip olacaksın . Aman dikkat :)
kızlarrr falımı koydum bakabilirmisiniz bana bende bakıcamm bakan olursa cok sevinirim Eki Görüntüle 630636 Eki Görüntüle 630640 Eki Görüntüle 630634 Eki Görüntüle 630641 Eki Görüntüle 630628 Eki Görüntüle 630631 Eki Görüntüle 630632 Eki Görüntüle 630633 Eki Görüntüle 630630 Eki Görüntüle 630635 Eki Görüntüle 630637 Eki Görüntüle 630638 Eki Görüntüle 630639 Eki Görüntüle 630642
ay doğmuş yüreğine canım sen ne kadar temiz kalpli bir kızsın ölee
biri ile ayrılık mı yaşadın cnm bişiyin ucun oturmus gibisiniz ama küs gibisenin bşın yere eğik sanki konusmaları seni üzüyor gibi
sana bir yol görüyorum canım bu yolun ucunda ki kişi de seni çok mutlu edcek biri ilişkin yoksa yeni bir ilişkinin baslangıcıda olbilir
Canım çekimlerden dolayı bakmakta zorlandım açıksası. Anlayabildiğim kadarıyla söyleyeyim..
İçin ferahlamış. Sanki farkındalıktan dolayı.. Bişeylerin farkına varmışsın aşk anlamında. Sana artık yük olmaya başlayan çok köklü bir aşk bu. Uzun süreli olabilir, büyük beklentilerle başladığın olabilir veya yaşanmışlığı çok olabilir.. Gözün yavaş yavaş gerçeği görür hale gelmiş. Bu uğurda üzdüğün kişileri görüp sanki birazda sen üzülmüşsün. İri omuzlu böyle kalıplı biri var. Üçgen vucutlu çıkmış sanki yüzü uzun gibi. Sana olan aşkını uçurumdan sarkıtmış yavaş yavaş. Yaşanmışlıklar mı desem sana karşı hisleri mi desem bir bir dökülüyor. Bunun farkındasın. Uzakta bunu gözleyen bir erkek var. Ona göre daha sakİn daha minyon. Sadece izliyor atak yapmıyor. Haber ulaştırmak istiyor ancak ulaştırmayacak. Hani kuyu gibi bişey olur ağzını kapatırsın. Sen öyle bir kuyuya girmişsin karşında da sana bunu yaptıran yada yaparken mani olmayan bir kadın var. Üzgün. Ancak tepkisiz. Sen tek bir söz bekliyorsun. Ancak o bir şey yapmıyor. Düşüncelerin var, emin gibisin. Deniz aşırı bir yere gitmek istiyorsun iş için sanki. Yada tatiL yapmak istiyorsun. Kafanı toplayıp işlerine odaklanmak için. Aşk üzerine değil de sanki şuan toparlanmak için işe odaklanman gerektiğini düşünmüşsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?