- Konu Sahibi emirlove90
-
tşkkr edrmm saolunn bni kırmayıp baktığnn içinn:))
buraya yazz cnmm beklemeyelmm uykumuz geldii:))
mutlak 3 dk daha beklerdik :)
ya aslında bilemiyorum yani yeni bi ilişkiden mi çıktı sayılır erkek arkadaşın ya da uzun süreli ?
ben ilk baktığımda bi olumsuzluk sezdim ama bence tabiki hislerimi göre senin hissettiğin kadar yoğun değil :/
ama bence his tabiki yanılma payımda var :)
evtt cnm düşündüğümm şeylerii söyledinn. tekrar teşekkr edyrmm iyi gecelerr
yeni falım kızlar Eki Görüntüle 634913 Eki Görüntüle 634926 Eki Görüntüle 634925 Eki Görüntüle 634924 Eki Görüntüle 634923 Eki Görüntüle 634922 Eki Görüntüle 634921 Eki Görüntüle 634920 Eki Görüntüle 634919 Eki Görüntüle 634918 Eki Görüntüle 634917 Eki Görüntüle 634916 Eki Görüntüle 634915 Eki Görüntüle 634914 Eki Görüntüle 634927
canım ilk gözüme çarpan hanende bir nazar war..
gönül bağın olan bir adam we sen. yeni bir ilişki bu sanırım. aranıza mesafe girmiş. bir aradasınız ama ayrı gibisiniz. ayrılsakta beraberiz diyorsunuz yani. bir inat uğruna sanırım. ikiniz de diretiyor benim dediğim olsun, benim planlarım olsun diyorsunuz..
bir yerlere gitme isteği görüyorum. 2 yol war ama birisi kapalı. açık olan yol içinse bir çok şeyden fedakarlık etmen belki de wazgeçmen gerekiyor. belki de o adamla aranız o yüzden açıldı..
tabağında çoook insan war. kalabalık bir ortamda mı çalışıyorsun? öğreci de olabilirsin. her neyse bu ortamda sana hem maddi hem de manewi anlamda kazanç görüyorum. wazgeçme we azimle çalışmaya dewam et. çok değerli bir çewren war. senin iyiliğini isteyen. onların kıymetini daha iyi anlamışsın son zamanlarda..
irili ufaklı kısmetlerin war. we başka bir yere gitme durumun war. ew weya şehir değişikliği olabilir. keyifli günler seni bekliyor..
umarım herşey gönlünce olur.
Canım öncelikle yeni gördüm mesajını :)
Benim öncelikle sormak istediğim senin karşı karşıya geldiğin birisi oldu mu?
baya sabrettiğin ve sonra patladığın bir insan?
Baya zorluklar çekerek bu illa engel olarak değil manevi olarak da olabilir zorluk çekip kavuştuğun ya da kavuşacağın çok istediğin bir durum var.
Sana arkasını dönüp giden birisi mi var?varsa eğer aslında pişman ama hani gurur deriz ya geri adım atamama o durumdan muzdarip bence :)
Senin çevrende 1 erkek 2 kız arasında kaldı mı hiç o başkasını tercih etmiş gibi görünüyo ve iki kalp bir olmuş birleşmiş yani :)
ama sen o kadar iyi niyetlisin ki çevrendeki fesat kalplilri göremiyosun bence farkındasın ama mesafe koyman gerek :)
orkidee sen cokkkk fenasınnn bana arkasını dönüp giden eski sözlüm bu gece beni aradı ve bugün onun doğum gnymşdü ayrılalı 10 ay oluyor nerdeyse yuhh dedimm kızım sen bir dahisinahala şoklardym hic ummuyordum
Ehehe dedim ya sadece Allah vergisi bi his :)
Ehehe dedim ya sadece Allah vergisi bi his :)
bu akşam kahve icicem ve koyucam orkide bakıcaksın bak bakmazsan döverimm heee
emirlove banada bakarmısın
canım ben bana bakana bakıyorum ama falını koy madem eğer falında sıkılmazsam enerjim iyi olursa bakmaya calışırım
bu akşam kahve icicem ve koyucam orkide bakıcaksın bak bakmazsan döverimm heee
ben bişeyler hissettim ama bana sormadığın için sölemiciiim
senden çekindmm cnmm daha öncdee bakmıştın ya ondan ama özelden attımm:))
canım bir sıkıntın varmıştı senin büyük bir sıkıntıya benziyor bu sıkıntı ama sne bu sıkıntını atmışsın bir kenara artık eskisi kadar kafanı mesgul etmiyor bu sıkntı bir adamla ilgili 2 tane uzun yola gitmeyi düşünmüşsün ama bu yollar henüz net değil yani gidicegin kesin değil ayrıca yolunun birtanesinin sonunda yada başında seni bekleyen etrafını sarıcak olan kısmetlerin var canım yüreğine cok güzel ay doğmuş ferahlamşsın sende kocaman kocamn 2 tane göz var üzerinde cok kötü okuttur kendine tamam mı tatlım gördüklerim bunlar canım ksura bakma gec baktım genedün gece uykun değildim hic canım ancak şmdi olabldm umarım bleblmşmdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?