Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Eki Görüntüle 931118 Eki Görüntüle 931119 Eki Görüntüle 931120

falıma bakarmısınızz kızlarr falıma yorum istyorumm falıma bakanın falına bakıcagımmm

Görebildiğim kadarıyla bakayım canım senden uzunboylu bir erkekle el ele tutuşman var. Böyle pren ile prenses gibi olmuşsunuz.
Zayıf , kumral ince dalgalı saçlı bir erkek bu ikinizinde gözü birbirinden başkasını görmüyor. Bu erkekle ilgili bir muradın var dört nala geliyor resmen. Bu erkek geçmişinde bir ayrılık yaşamış sevgili babında bu çektiği ayrılık acısı onun hayatında büyük bir boşluğa sebep olmuş.
Sen ise bir den çok kişiyle görüşmüşsün hala da görüştüklerin, aklının kaldıkları var ama sizin ikinizin birlikteliği daha yüksek bir olasılık gibi duruyor. Bir de sen bazı sözler sarfedeceksin. Bu olaydan bağımsız. Aile içinde mi desem hanede mi desem o sözler dönüp seni vuracak. Sen en çok üzüleceksin yine. Dikkat et canım. Bu kadar görebildim.

falıma bakanın falına bakarım :)

Eklentiler

• $2014-01-16 18.03.19.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 141
  • $2014-01-16 18.01.46.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 183
  • $2014-01-16 17.53.09.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 176
  • $2014-01-16 17.53.18.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 131
  • $2014-01-16 17.52.54.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 166
  • $2014-01-16 17.52.46.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 145
  • $2014-01-16 17.52.38.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $2014-01-16 17.52.27.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 154
  • $2014-01-16 17.52.08.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 153
  • $2014-01-16 17.51.15.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 162
  • $2014-01-16 17.51.07.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 182
  • $2014-01-16 17.50.46.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 153
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr birisi benim falıma bakabilir mi yaaa yokmu kimsee

Aşırı büyğk bir kısmetin çıkmış.ilk defa böyle güzek bir şey görüyorum. Sıkılmışsın ama feraha çıkacaksın bir telefon görüşmesi yapacaksın ve çok olumlu şeyler olacak. Yeni yeni adınlar atacaksın hayatta. Ve inanırmısın hiç kötü bir şey görmedim falında :) bende kahvemş ne zaman içerim bilmiyorum ama içtikten sonra gönderirim sana :)

cok sevindim canım yorumuna teşekkürederim ictgiğin zaman gönder canım bakarım ayrıca ağzına sağlık :))

dalgalandım da duruldum havası var , yapmak isteemediğiniz bişey tarafından zorlanıyosunuz gibi, istemeden bişeyleri yapıcaksınız , sıkıntınızı atıyosunuz aydınlığınız görünmüş odalga yapan şeyi kasdediyorum
3 lü bi vakitte adın da h harfi olan birinden kısmetli işleriniz var, altında balıklar çıkmış
E harfli birini de arkanızda geçmiştebırakmışssınız,
düğün dü balo falan bişiler var heralde kızların toplanmasıyla süslenme güzelştirmegibi şeyler çıkmış birinin saçı başı yapılıyor açık tenli uzun saçlı kaşı göü belirgin bi insan
yolun ardından bir kavuşma var da
tabağınızda da çıkmış, biri sizi istemediğiniz bişey için çekiştiricek onun dediğini yapmanız için sizi kaçar gördüm
ve haneye ufak ufak paralar geliyor küçük miktarlarda her yanında çıkmış istemeden sizden gitmiş ama

umarım herşey gönlünüzce olur

banada bakarmısınız birazdan koyarım

falıma bakanın falına bakarım :)
tatlım biriyle el ele tutusmus geziyorsun mutlu bi sekilde.sevgilin varmı bilmiyorum ama yoksa olma ihtimali var görüsme bulusma var.ama üstünüzde bi yılan yani düsman var dikkat etmekte fayda var.bu düsmanlar 2 kisi ben öyle gördüm etrafınızı cevirmeye calısıyolar.canım bi tanıdıgnz ve cok sevdgnz biri ya da tanıdıgınz ve cok sevdıgnz birinin yakın akrabasının ölüm haberini alacaksınz tabut gördüm falında.senin falında bakır saclı sacları omzunun biraz asagısında hafıf belıne cok az yakın,percemi ya da kahkulu olan bi kız gördüm ama sacları parlak biri dalgalı mı desem masalı mı desem bilemedim.bu kız sensin demiyorum ama seninle baglantılı biri de olabilir tatlım.belki de düsmanlardan biridir ya da sensindir o kadarını bilemem.falında kilolu bi kadın var ve sana dua ediyor surekli.birde cember gibi ici bos bi kalp var ama huzurlu bi kalp ben öyle hissettim.senin iliski yasayacagın ya da yasadıgın erkek sacı sakalı birbirine karısmıs esmer bi erkek canım.hanede bu erkegi onaylamayanlar olacak ve sıkıntı olacak biraz ama hanenize girecek gibi duruyor bu erkek.
sen de bana bakabilir misin? zorlama yok ben baktım diye bakıcaksın diye :) ben enerji aldım falın hosuma gitti baktım ama bakarım dersen bakma demem yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…