- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi emirlove90
-
bakarım tabi ne zaman geri çevirdim ben senii cnm
Adaşiimmmm <333333 sana bakacam :)) kaftaya ama tmm ama ben bakmıyorum arkadasım adasıma karsılıksız Ulleynnn :))))))))))))))adaş kimse bedava dan fal bakmıyor artıkbizde mi öğrensek ne
Adaşiimmmm <333333 sana bakacam :)) kaftaya ama tmm ama ben bakmıyorum arkadasım adasıma karsılıksız Ulleynnn :))))))))))))))
diğerlerden ne bakıyorsun canım kartlarla bakılan da ikili ilşki olması gerekyordu dimi o birisi yok cnkü busefer
Msj kutunu bi bosalttttamam canım şmdi bakim mi yoksa yarın bakmamı istermsn smdi babystern kne bakmştm tutmadgnı söyledi üzüldüm üst üste cok kişiye bakınca olmuyor bazen cok bunalyorum ben cabuk catlama noktasna gelyoruum burcumdn dolayı sen nasıl istersen ona göre harekt edicem
Msj kutunu bi bosalttt)
2013 ün son falııı kızlarrrr kahvemi koydum falıma bakanın falına bakıcam falıma bakarmısınız anlayanlardan falıma bakmalarını istyorummmmmmmmmmmmmm cok ihtiyacım var yorumlara lütfen anlayan birileri baksınnn Eki Görüntüle 912859 Eki Görüntüle 912860 Eki Görüntüle 912861 Eki Görüntüle 912863 Eki Görüntüle 912864 Eki Görüntüle 912866 Eki Görüntüle 912867
Kahve bakmıyorum artık ama birdeneyeyim bakalım.
Görebildiğim kadarıyla kendini korumaya almış gbi bir halin var.
Böyle lahana gibi kat kat saklıyorsun duygularını.
İçinde ve kafanda tam bir keşmekeş hakim.
Ama ne kadar saklasanda o duygular taşacak.
Bir kavuşman var mutluluk dolu.
Biriyle sarılıyrsun daha doğrusu o kişi sana sarılıyor.
Bu senin en büyük dileğin gibi bir şey.
Ve gerçekleşiyor yakında hem de çok yakın.
Sonrasında 3lü bir zaman dilimi içinde 3 haber alacaksın arkasından bohça geliyor.
Evlilik gibi bir şey düşünüyor musun bilmem ama ona yorulabilir bu bohça.
Sürekli aklında olan biri var onunla bir takım sorunlar yaşayacaksın üzüleceksin sonunda.
Ama sonra çözülüyor iplik gibi bu olaylar.
Temize feraha çıkıyorsun. Yanlış anlamalar kayboluyor.
Bu kadar görebildim.
canım ağzınaaa sağlık teşekkürederim cok iyi bakmışsın yaaa birşey sorucam peki sarılan k,işi erkek nasıl biri tarif edeblrmisin bu tanıdıgım birisimi yoksa yeni tanışdıgım mı ???
Keskin bakışlı birisi canım bu.
Saçları kıvırcık - dalgalı gibi kahve tonlarında.
Burnu biraz uzun sivri olabilir.
Yeni tanıştığın mı eski bilemeyeceğim ama bir sarılma var bu kişi ile.
Daha çok sen bu kişiye karşı olmaz demişsin de o yine de zoraki de olsa senin hayatına girecek gibi.
Böyle biri olabilir yani canım.
Sen de bana bakar mısın bu arada http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...ara-tarot-fali-bakacagim-33.html#post33299006 burada falım canım.
2013 ün son falııı kızlarrrr kahvemi koydum falıma bakanın falına bakıcam falıma bakarmısınız anlayanlardan falıma bakmalarını istyorummmmmmmmmmmmmm cok ihtiyacım var yorumlara lütfen anlayan birileri baksınnn Eki Görüntüle 912859 Eki Görüntüle 912860 Eki Görüntüle 912861 Eki Görüntüle 912863 Eki Görüntüle 912864 Eki Görüntüle 912866 Eki Görüntüle 912867
kızlarrrrrrrrrrrrrrr yokmu falıma baska bakıcak olannn:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?