- Konu Sahibi emirlove90
-
Kızlar bana da birşeyler söyleyebilecek var mı ?:26:Eki Görüntüle 915716
Canım öncelikle kafayı bir şeye fena takıyosun sen yalnız bu taktığın şey her neyse hayatının büyük bir dönemini kaplamış gibi bu durum sadece küçük küçük mutlulukarla bu sıkıntını atmaya çalışmışsın kısmen işe yaramış ama hala ara ara beynini yiyo sanki bu durum.sarı saçlı açık tenli güzel bir bayansınız gibi geldi bana yanılıyo muyum bilmiyorum? Dikkat çekiyosunuz çevrenizde.izinde yürüdüğünüz bir adam var bi patron gibi ya da baba olabilir örnek almaya devam edin çünkü size,hayatınıza olumlu yansıyo bu kişi.az önce bir sıkıntından bahsetmiştim 2 haber alıyosun biri çok büyük hemen ardından daha az sevindirici bir haber bu 2 haber sayesinde son buluyo tüm sıkıntılar.geride bıraktığın bir s harfi var zamanla tekrar bi karşılaşma olacak bu s harfiyle baş harfi olabilir içinde s harfi olabilir ya da soy isminde ama net bir s harfi bu.biriyle karşılıklı bir konuşman olacak.oturmuşsunuz sakin sakin konuşuyosunuz bu kişi senin hayatında önemli bir yere sahip olacak.hanen ikiye ayrılmış bi tarafı aydınlık diğer tarafı sıkıntılı çıkmış.güzel günlerin ardından gelecek olan sıkıntılı günlerdir bu ki ama geçici bir durum olacak.birinin büyük bir kini var sana karşı öyle bir kin ki kapkara kesilmiş yani resmen uzak dur o kişiden biliyosan ama uzak tutuyo kendini senden.bir muradın oluyo ama zaman var.
Canım öncelikle kafayı bir şeye fena takıyosun sen yalnız bu taktığın şey her neyse hayatının büyük bir dönemini kaplamış gibi bu durum sadece küçük küçük mutlulukarla bu sıkıntını atmaya çalışmışsın kısmen işe yaramış ama hala ara ara beynini yiyo sanki bu durum.sarı saçlı açık tenli güzel bir bayansınız gibi geldi bana yanılıyo muyum bilmiyorum? Dikkat çekiyosunuz çevrenizde.izinde yürüdüğünüz bir adam var bi patron gibi ya da baba olabilir örnek almaya devam edin çünkü size,hayatınıza olumlu yansıyo bu kişi.az önce bir sıkıntından bahsetmiştim 2 haber alıyosun biri çok büyük hemen ardından daha az sevindirici bir haber bu 2 haber sayesinde son buluyo tüm sıkıntılar.geride bıraktığın bir s harfi var zamanla tekrar bi karşılaşma olacak bu s harfiyle baş harfi olabilir içinde s harfi olabilir ya da soy isminde ama net bir s harfi bu.biriyle karşılıklı bir konuşman olacak.oturmuşsunuz sakin sakin konuşuyosunuz bu kişi senin hayatında önemli bir yere sahip olacak.hanen ikiye ayrılmış bi tarafı aydınlık diğer tarafı sıkıntılı çıkmış.güzel günlerin ardından gelecek olan sıkıntılı günlerdir bu ki ama geçici bir durum olacak.birinin büyük bir kini var sana karşı öyle bir kin ki kapkara kesilmiş yani resmen uzak dur o kişiden biliyosan ama uzak tutuyo kendini senden.bir muradın oluyo ama zaman var.
Canım benim yüreğine sağlık... Çok teşekkür ederim.. Açık tenli kumral saçlı bayanım ...Yorumunu çok begendım...Umarım kötü insanlarla hiç bir zaman karşılaşmam uzak tutmaya devam etsin her kimse
idnz13 bana da bakar mısın acaba?
bana da bakar mısnız ben de elimden geldiğince bir şeyler söylemeye çalışırımmm
bana da bakar mısnız ben de elimden geldiğince bir şeyler söylemeye çalışırımmm
gönderin kızlar fincanlarınızın resimlerini ben yorumlamaya çalışıcam yalnız tarot bakanınız var mı benim öğrenmek istediğim sadece bir şey var da tarota çok ihtiyacımm var kahve fallarınız benden bana da bilen biriniz tarot bakabilir miii
tamam gene de bakarım ben sana :)maaaleseff tarot yok :/
bunlar da benim kahve fotolarım bakarsanız çook sevinirimm :)
kızlar tarot istiyorum ya ben yok mu bakabilen bakana kahve falı bakayım ben dee
aaaa gerçekten mi çok sevindim bak şimdi :)) hemen yorumluyorum canım falını sonra da tarotu istiyorum :)ben tarot bakıyorum. bu da benim falım http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...akan-arkadaslara-tarot-fali-bakacagim-33.html
ben tarot bakıyorum. bu da benim falım http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...akan-arkadaslara-tarot-fali-bakacagim-33.html
Güzel şeyleri hakediyosun hayatta hani prenseslere layık bir hayat derler ya öyle bir şey bu kalbin çok temiz bazen başını alıp gidesin geliyo hani başını alıp gitmek derken herkesten uzak kalıp tek başına kafa dinlemek istiyo gibisin şu sıralar.evli misin ya da hayatında biri var mı bimiyorum ama sana her daim destek olan bir adam var arkanda asla bırakmaz bu adam seni sadece bırakmamak da değil her daim arkanda olur uçurumdan atmak istesen kendini düşmeden tutar yanin sen öndesin o hep arkanda senin her konuda her daim fakat bir soru işareti var bu adamın kafasında şu an oluşmamış bu geçmişten kalan bir şey artık unutulmuş ama gölge gibi kalmış sanki üzerinizde.çevrende zayıf uzun boylu hafif poposu çıkık bi kadın var mı varsa uzak durmanı tavsiye ederim ki çünkü üzerine basıup ezmek istiyo resmen seni yani mecaz anlamda bu tabi çekemiyo bir çok konuda seni saçını genelde yukarıdan topluyo bu kadın.bebek sahibi olmayı düşünüyo musunuz bilmiyorum ama bi bebek haberi var.biriyle tartışıcağın ama kısa süre içinde de barışıcağın görünüyo.s harfinden birisi bu.nasiplerin var ama çok nazarlı bu nasipler insanların gözünün kalacağı nasipler.kalbin çok temiz ya kocaman yüreğin var resmen.sıkılmışsın sıkılmışsın sıkılmışsın bir dönem neye sıktın bu kadar içini bilmiyorum ama bir anda akıp gitmiş ya da gitmediyse bi anda akıp gidecek.ev hayatında olmuş bu sıkıntı.bu sıkıntının yerini güzellikler alıyo ama.anahtar var bi tane ev,araba gibi bir şey alabilirsiniz.E harfi var mı aile bireylerinde sıkıntılarınızı aşmada destek olacak gibi.omuzlarında büyük bir yük hissediyo gibisin sanki sen bir şeyin büyük sorumluluu var gibi üzerinde.kalabalık bir ortama giriyosun bu ortamda kendini bulcaksın sanki çok iyi gelecek sana bu girdiğin ortam.smutlu bir haberin ardından sevinç gözyaşların var.3 tane çok stediğiniz şey var 3 ü aynı yolda kesişicek ard arda.bir şey için çok ağladığınız oldu mu bi yakınınıza çok üzlmüşsüzünz ya da üzüleceksiniz yanınızda bir çocuk ve f harfi bir kadın olacak sizi kendinize getirmek için.çokk güzel hayatınızı değiştirecek bir haber var çok temiz bir haber bu.ne olduğunu tam kestiremiyorum ama gerçekten büyük güzel bir haber.
canım sen nasıl bir insansın.. çok çok doğru tespitlerin var ve inşallah bu yıl güzel güzel şeyler olur dediğin gibi çok teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?