Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Canim falın pek net değil ama yine gördüğüm yüreğin ferah yani bu aralar atmissin sıkıntılarını oyle silinip gidiyo cok sorunlar yasamışssin dimdik sağlam durmussun inanılmaz bi inatlaşman olmuş biriyle sanki ama sen kazanmissin sen istediğini yapan birisin hayatında garip bi belirsizlik var evli olsan esın net olur sarmaş dolaş iki kişi var ama akıl ve yürek baskasında sen bi baskasinimi seviyon diyicem huzur sarıldığın kişide ama aklın karışık yakında iki yola cikicaksin kısa ama guzel böyle ziyaret gibi onceden görmediğin birilerinemi gidicen ya acayip bi yılan var etrafında cok kıskanç bi kadın bu yalnız bu kişi seni cok seviyo yıkanligi sana değil seni kimseyle paylaşmak istemiyo isminde n harfi var senin adindada akrabamisiniz bilemedim ama bu insan çocukluğundan beri var hem cok seviyosun hemde sıkılıyorsun sen biraz nasıl diyim sosyal böyle eglencelisin o daha cok iki kişi takılmayı seven bi kız galiba ama yinede kıskançlık iyi değil seni sevdiğin insanla bile paylaşmak istemiye bilir yakında Abi'n yada abi dediğin biri evlenecekmi senin oyle bisey var guzel bi olay içindesin hatta bu kişi ikinci kez evleniyor yada nisanlaniyo bilemedim neyse benden bu kadar

benim topiğimde yanlış fala bakmşsın ama olmazkii benim falım arka sayfada kalmış kızlarr buraya sadece benim falıma bakanlar falını yüklesin karştı yine ((((

güncelllllllllllllllllllllllllllll

canım ılk resımde bıtane erkek gordum ben sıkıntılı bırdonemdeymıs sankı ama bu donemden cıkmıs yolunun tam olarak aydınlanmasına az kalmıs onunde bı tane daha engel var onuda atlatınca sıkıntısı kalmıyo pek tabagında kocaman bıtane aslan cıkmıs sen yada aılen ama benım ıcımden sen olarak gectı baya bı guclenıceksın bı konuda cok buyuk bı basarı kazanıcaksın ve bundan dolayıda taktır goruceksın ucuncu resımde sen cıkmıssın onunde ıslerın baya bı bırıkmıs derslerınse derslerıne yada calısıyosan ıslerıne daha cok odaklan cunku baya bı yıgılmışlar fıncanın alt kısımlarında bırsuru kısı cıkmıs ama neye yoracagımı bılemedım sevgılın yada sevdıgın bırıyle cok temız konusmaların var fıncanında boyle okuz gıbı bı hayvan cıkmıs ama ben pek ıyıye yormadım o yuzden sevdıgınle sen ozellıkle sevdıgın dııkat edın canım kocaman bıtanede kalp var ancak bu kalp henuz tamamlanmamıs yanı resmıyete dokulmemıs galıba ama cok bı vaktı yok anladıgım kadarıyla cunku uzerınde kurdale cıkmıs benden bu kadar canım

güncelllllllllllllllllllllllllllll

Canim falın ferah görünüyor ama bu rahatlık pek uzun değil diyim bi karmasa olucak sanki böyle nasıl diyim oh ne guzel dediğin bi anda istemediğin bisey olur hevesin kaçar ya oyle senin etrafın açık aydınlık bereketli kismetlisin ama sen genelde çabalayan değil bekleyesin bu karışıklık dedim ya cok iyi olucak yani senin bi yolu seçmeni sağlayacak şimdiye kada görmediğin gormek istemediğin bi durumu artık kabulediceksin fazla özel olmasa annen ve baban ayrımı senin sanki iki ayrı hanede en değerli sensin anlayamadım senin cok sevdiğin hafif kilolu bi dostun var iyi biri ama sen zayıfın iki kişi var biri sensin biride o arkadasın heralde ama cok seviyosun bu insanida bu kız bi arabada kacicakmi kacmismi bi yolda yani dert ortağınla biraz ayrı kalicaksin tabağın tam ortasında bi erkek oturmuş seni düşünüyo baya dertli sanki bi Canim arkasında ve sana ulaşmak istiyo sende öylesinde bi engel var aşamıyosun senin icinde bi şüphe var bu erkeğe karşı galiba ve bu insan galiba senin güvenini kazanmak istiyo aranızda ne olursa olsun sen en dogru olanı yapicaksin kararlı ol sadece vazgeçme

annem babam ayrı değil ozman 2 hane ayrı nedir bu canım ??? bu erkek yeni birisimi canım yoksa eskilerden mii ben napmalıyım ayrıca bu gördüğün erkeğe yani ?

ağzına sağlık canım bu kurdale icin bir zman verebilirmisin cok vakti yok derken mesela nekdarlık br zamanı kalmış ?

ağzına sağlık canım bu kurdale icin bir zman verebilirmisin cok vakti yok derken mesela nekdarlık br zamanı kalmış ?

canım fıncanın uc kısmında cıkmıs yanı en yukarda cıkmıs zamanını bılemem ama benım hıssettıgım bu ne olursa olsun ıs ıcın veya ozel hayatın ıcın senın ıcın cok hayırlı olcak benım hıssetıklerım bunlar canım

annem babam ayrı değil ozman 2 hane ayrı nedir bu canım ??? bu erkek yeni birisimi canım yoksa eskilerden mii ben napmalıyım ayrıca bu gördüğün erkeğe yani ?

Ya sen iki ayrı hanede cok seviliyosun cok degerlisin belki akrabaların seni kızları gibi görüyor bide sen ne karar verirsen ver o dogrusu yani güvenmek istiyorsan güven engel ortadan kalksın onu dedim

ooooo maşallah konu sahıbı bıze falları baktırdı arkasındanda sozunu tutmayıp kactı hayret bısey ya!!!!!

akşam cıkmak zorunda kaldım ve gecenin bir yarısı girmiştim benim topiğimde kesinlikle öyle birşey olamaz burdaki üye olan arkadaşlarım beni bilen bilir ben bakıcam dersem bakarım eğerki bakamadıysam ertesi günü mutlaka bakarım bugünde bakmasaydım fallarınıza bunu diyebilirdiniz bukadar ön yargılı olmaya gerek yoktu bence şimdi falını koy tolin bakıcam sana sen falını koymamışsın!

cok sıkılmışsın ama bu sıkıntıların gitmiş sıkıntını artık bir kenara atmaya karar vermişsin aslında hala sıkıntıları var ama sen sıkıntılaırnı birisinle paylaşmışsın ve sıkıntıların çoğu gitmiş bir bebek haberi alıcaksın hamile bir bayan gördüm buarada evli isen sen hamile olabilirsin nedense öyle hissettim şuanda ve ikiz bir hamilelik olucak gibi sorular sorular kafanda sorular var cok 2 tane istediğin şey var ama 2 istediğin şey den sadece birisi cok cabuk hızlı bir şekilde olucak aslında ikiside birbirne bağlı ama diğerinin icin zaman var daha sevinç gözyaşların var hic beklemediğin anda önceden istediğin şeyler olucak arka arkaya ve okadar cok seviniceksin ki mutluluktan ağlicaksın birde yakın zamanda sen sanki sırtını dönmüşsün birine bir konuda bir tartışma yaşamışsın birisyle odda sana sırtını dönmüş hafiften ama sen baya dönmüşsün yani güçlü bir haberin var gelicek olan sen nazara cok geliyorsun sanırım bazen kısmetlern o yzden olmuyor nazara geldğin icin gördüklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…