Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

canım,sen planladığın yapmak istediğin bişeyden mi vazgeçtin?
Sana belli bi yollar varmış hep ama ya vazgeçmişsin ya da bazı sebeplerden dolayı gidememişsin..
Senin son dönemlerde yaşayıp da içinde ukde kalan bi olay var mı?aslında iyi gibi görünsende üzüldüğün bi konu
Ama genel itibariyle enerjinin ve şansının yüksek olduğu bi dönem diye hissettim ve etradında baskın otoriter birisi var mı?
Yani büyük biriside olabilir onun sertliğinin enerjisini hissettim ve bi son dönemde bi ayrılık olmuş ama nası desem bence daha çok kafa ayrılığı uyuşmazlığı gibi :)
Ama sanki özlediğin birisi var senin..öyle hissettim :)

Son düzenleme:
Ağzına saglık Canim

kızlar bende sizden rica etsem benim falımada bakabilirmisiniz acaba ben kahve falından anlamam pek....tarota daha yatkınım isteyen olursa tek soru ya tek kart açabilirim...

janviyeeeeeee sen de fal bakabiliomusun cnmm
Evet Canim bakabiliyor um ne kadar iyi bilmemde tabi baktıran bilir

Eveeet,
Hmm.. açıksası üstünde göz var yani gözden ziyada seni çekemeyen birinin olduğu..
Aslında çok dertli değilsin sen kendini sıkıntıya sokuyorsun.. Yani olumsuz bişeye hemen kötü bakıyorsun ve bu da olumsuz enerjiyi beraberinde getiriyor.
Ailesel durumların sanırım sıkıntılı yani üzldüğün olaylar mı oldu seni etkileyen?
Özel hayat konusunda ne beyaz ne siyah b grilik yani bi belirsizlik hissediyorum..
aslında eline bazı şaslar geçmiş ya da geçicek ama bunların farkında olmalısın ve iyi seçimler kararlar yapmalısın..
geçmişte yaptığın hataların olduysa ki öyle hissediyorum üzülmeni istemem yani aslında x'i isterken y'yi tercih etmişssindir.
Olumlu düşündüğün zaman herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum :)

sen sıkıntılıymışsındı atmışsın o sıkıntılarını şmdi canım seni öncekine göre daha ferah gördüm sanki zayıf bir adam elinde birşey var paket mi desem sana dogru geliyor böyle yolların var geniş yollar bunlar sen gidiyorsun bu yollara önümüzdeki günlerde gectgmz zamanlarda bir tane kız arkdşınla bir tartışman oldumu senin ? tartışma yaptığın kişi her kimse güvenilir değil dikkat et o kıza birisi senden icinden yüreğinden yani birşeyleri alıp götürmüş üzgün cıkmışsın biraz canımm nedense

neye kabardı yüregün bu kadar cnm yaaaaa falını çok bunalım gördüm bugunnn sen çok üzülmüşsün bişiyeeeeee

tartışmalar olmus sanki ucu açık kalmısss amaa sonuclanmamış gibiiiiii dedikodular var ve sende nazar var okut kendiniii

cevrende seni çekemeyenler varrrrr yılan gördümmm hiç sevmem yılanı dikkatli ol mutlaka kendini okut cnmm

hayır olsun inş cnm bnmmm

başka birşey görmedin mi canımmm yaaa ???:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…