- Konu Sahibi emirlove90
-
neee olamazzz://
His canım bende ki illa olacak diye bişey yok ki hayırlısı olsun :)
bugun kü falımada bakarmısın cnmmm
ekledin mi canım göremedim ama eklemediysen bakabilirim sanırım :)
günümde değilim galiba
Ağzına saglık Canimcok sıkılmışsın ama bu sıkıntıların gitmiş sıkıntını artık bir kenara atmaya karar vermişsin aslında hala sıkıntıları var ama sen sıkıntılaırnı birisinle paylaşmışsın ve sıkıntıların çoğu gitmiş bir bebek haberi alıcaksın hamile bir bayan gördüm buarada evli isen sen hamile olabilirsin nedense öyle hissettim şuanda ve ikiz bir hamilelik olucak gibi sorular sorular kafanda sorular var cok 2 tane istediğin şey var ama 2 istediğin şey den sadece birisi cok cabuk hızlı bir şekilde olucak aslında ikiside birbirne bağlı ama diğerinin icin zaman var daha sevinç gözyaşların var hic beklemediğin anda önceden istediğin şeyler olucak arka arkaya ve okadar cok seviniceksin ki mutluluktan ağlicaksın birde yakın zamanda sen sanki sırtını dönmüşsün birine bir konuda bir tartışma yaşamışsın birisyle odda sana sırtını dönmüş hafiften ama sen baya dönmüşsün yani güçlü bir haberin var gelicek olan sen nazara cok geliyorsun sanırım bazen kısmetlern o yzden olmuyor nazara geldğin icin gördüklerim bunlar
cok sıkılmışsın ama bu sıkıntıların gitmiş sıkıntını artık bir kenara atmaya karar vermişsin aslında hala sıkıntıları var ama sen sıkıntılaırnı birisinle paylaşmışsın ve sıkıntıların çoğu gitmiş bir bebek haberi alıcaksın hamile bir bayan gördüm buarada evli isen sen hamile olabilirsin nedense öyle hissettim şuanda ve ikiz bir hamilelik olucak gibi sorular sorular kafanda sorular var cok 2 tane istediğin şey var ama 2 istediğin şey den sadece birisi cok cabuk hızlı bir şekilde olucak aslında ikiside birbirne bağlı ama diğerinin icin zaman var daha sevinç gözyaşların var hic beklemediğin anda önceden istediğin şeyler olucak arka arkaya ve okadar cok seviniceksin ki mutluluktan ağlicaksın birde yakın zamanda sen sanki sırtını dönmüşsün birine bir konuda bir tartışma yaşamışsın birisyle odda sana sırtını dönmüş hafiften ama sen baya dönmüşsün yani güçlü bir haberin var gelicek olan sen nazara cok geliyorsun sanırım bazen kısmetlern o yzden olmuyor nazara geldğin icin gördüklerim bunlar
Evet Canim bakabiliyor um ne kadar iyi bilmemde tabi baktıran bilirjanviyeeeeeeesen de fal bakabiliomusun cnmm
cnm son eklediğim fala bakarmısın
kızlar bende sizden rica etsem benim falımada bakabilirmisiniz acaba ben kahve falından anlamam pek....tarota daha yatkınım isteyen olursa tek soru ya tek kart açabilirim...
Eki Görüntüle 642947 Eki Görüntüle 642948 Eki Görüntüle 642949 Eki Görüntüle 642950
bu falım yeni falım kızlar bu fala bakmanıza cok ihtiyacım varr bakmadan gecmeyin Eki Görüntüle 646126 Eki Görüntüle 646127 Eki Görüntüle 646128 Eki Görüntüle 646129 Eki Görüntüle 646130 Eki Görüntüle 646131 Eki Görüntüle 646132 Eki Görüntüle 646133 Eki Görüntüle 646134 Eki Görüntüle 646135 Eki Görüntüle 646136 Eki Görüntüle 646137
neye kabardı yüregün bu kadar cnm yaaaaafalını çok bunalım gördüm bugunnn sen çok üzülmüşsün bişiyeeeeee
tartışmalar olmus sanki ucu açık kalmısss amaa sonuclanmamış gibiiiiii dedikodular var ve sende nazar var okut kendiniii
cevrende seni çekemeyenler varrrrr yılan gördümmm hiç sevmem yılanı dikkatli ol mutlaka kendini okut cnmm
hayır olsun inş cnm bnmmm
başka birşey görmedin mi canımmm yaaa ???:26::26:
erkek arkadssın var mı bilmiorum amaaaaa ayrılık görüorummm ayrılıklrı söylemeye dilim varmıooo hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?