Bana Kahve Falı Bakanın Falına Bakarım..

Öncelikle hanende dua eden eller var canım.
Mevlüt gibi bir şey okunacak belki.
Çok güzel bir dilek ağacı var bu üstünde bir gelin.
Belki bir gelinin dileğidir bu öyle güzel yeşermişki bayıldım.

Belli bir konu üzerinde sıkıntı yapmışsın kafan çok karışık.
Hissettiğim kadarıyla aşk konusunda.
Çünkü iki erkek arasında kalıyorsun.
T ve L harfleri var.

Bir diğer erkeğe kayıyorsun bir diğerine karar vermek çok zor senin için.
Biri kalbini çok kırmış bu erkek hatasını anlayacak,diz çökecek.
Bu sanki daha uzun boylu ve ağır basıyor mu ne
Güzelce özür dileyecek senden...

Bu kadar canım tuttu mu bilmem benden atması

bir gözyaşın var sıkıntından dolayı biraz aglicaksın gözyaşı akıtıyorsun kocaman büyük bir kuş sana sıkıntınla ilgili haber getiriyor ferah güzel bir haber bu sıkıntılarını birisinle paylaşmışsın sanki kime anlattıysan artık hafiflemişsin biraz 4 tane şeyin arasında kalmışsın sen bunlar yol mu düşüncemi bilemedim ama bu 4 şeyin önünde dikiliyorsun acaba hangisi desem diyorsun napcagını düşünüyor ve kararsız haldesin ayrıca bir balığın var gelen cok güzel iriden bir balık balık kısmet para nasip dir canım birde birisnle bir kırgınlığın olmuş önceden cok büyük br tartşma değilmişdi kücük bir meseleymşdi sanki şimdi o kişiyle ya barştın yada barışıcaksın gördklerim bunlar canımm

teşekkürederim canımm

Ağzına sağlık canım teşekkür ederim

bir dileğin var senin geercekleşicek dileğin her neyse olucak canım cok güzel ferah bir falın var seni güzel günler bekliyor caanım artık aydınlığa kavusucaksın inşallah f harfli bir insanla karşılıklı bir konuşma yapıcaksın görüşme icerisine giriceksiniz bir konu hakkında erkek arkdaşın 5 vakte kadar seninle önemli bir konuda konuşmak icin seni aricak mı diyim bilemiyorum 5 vakti var yani cddi önemli birşey konuşucak seninle ne konuşucak blemiyorum ama cok güzel birşey bunu bliyorum :)))

bende yüklesem ? falıma bakanın falına bakmaya çalışacağım ama iddialı değilim yanlış anlaşılmasın sadece gönül alma :) bu arada nasıl ekleniyor fotolar ?

Sen çok yeni bır ayrılık yasadın sanırım cnmm ikinizde uçurumun kenarindasiniz severek ayrilmissin
Senden telefon yada bır işaret bekliyor erkek zrkadasin öyle hissediyorum ben
Bariscaksiniz inşallah ama hemen değil biraz akısına bırak çok fazla aklını bulandirma cocuğun :13:
Sende kafanı dinle biraz
Çok ama çok kozmetik birisin kısmetin bardağının dısına taşmış
Benden bu kadar Cnm bilmem tuttumu ama hislerim bu yonde

senn bi harikasınnnnnn!!!!!
aynen böyleeeeeeeeeee cnm bnmm çok saoll bu iyiliğini nasıl ödücem bilmiyorummmm :))

senn bi harikasınnnnnn!!!!!
aynen böyleeeeeeeeeee cnm bnmm çok saoll bu iyiliğini nasıl ödücem bilmiyorummmm :))

Mutlu olduysan sevinirim iyiliğimi ödemiş olursun Cnm dediğim gibi çok üstune gitme

ELMAcığım işte falııın:)

Selam tatlım falın sanki iyi niyetlerden yapılmış bir buket gibi. çok düşünceli birisin çok ince ruhlusun aslında çabuk kırılan birisin fakat yinede kaya gibi durabiliyorsun tebrikler. pek yakında beklediğin bir haber ses getirecek sekilde geliyor. büyük bir tılsımın var sanki ücgen seklinde sizi koruyan muska mı tasıyorsun... bilmiyorum ancak,sanki omuzunda seni koruyan seni duyan bir melegin var. Üzerinde düşündüğün bir konu var.Öğütler alıyorsun çevrenden. Bunları da tutuyorsun ki bu iyi bir şey. Etrafta seni izleyenler var. Dedikodunu da yapıyor olabilirler. Çok güzel bir sürpriz sizi bekliyor. Hanene ayın doğduğunu görüyorum. paylaştığın sırlarını başkalarından duyarsan şaşırma. düşmanların var senin yakın çevrende dikkatli ol bu düşmanlar senin kısmetini engellemeye çalışıyorlar. Taşınmak konusundaki kararsızlığın nihayet sonuca bağlanıyor. Fincanın ortasında bir S harfi görüyorum. Mutlu olacağın bir olay yaşayabilirsin.

Son düzenleme:

bana da bakarmısın cnmmm

bir bayan elmacım falında oturmuş böyle birisinle konuşma yapmak üzeremi diyim yüksek mevki olarak sanırım bu bayan birşeyin konuşmasını yapıcak birisinden cok dua alıyorsun sen canım cok güzel cıkmış biryerden beklediğin bir para var sanırım o parayı önmzdeki günlerde alıcaksın bir sevincli gözyasın var birde sıkıntılı birazck aglicaksın ama gecicek falın sıkıntılı kötü cıkmamış ama karışık bir fal sanırım kafanda karışık şu sıralar biryerlere gtmeyimi düşündün bir yolun cıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…