bana karşı çok ilgisiz

işleri iyi gitmediği için ilgisiz son bir aydır böyle. iyice benden soğuduğunu düşünüyorum bu işleri yüzünden

sevmiyorsa aramaz.

belkide düzelir diye bekliyosun ama düzelse bile yine sonunda bu yüzünü gösterecektir sana böylelerini bilirim belkide sen kendini geri çektikten sonra sana tekrar dönmek isteyecek eğer sende kabul edersen bir süre sonra tekrar çirkin yüzünü görürsün. Bence o kişiye bir daha inanma ve asla gitme.. !

zaten gitmekten vazgeçtim. aradım tartıştık ağzıma gelen lafı söyledim. sonrada telefonu yüzüne kapattım. ama çok pişman oldum tamamen kaybettim onu. ona çok ağır laflar söyledim. kesin bitirmiştir

dalga geçmiyorum canım aşık olmadıysan beni anlayamazsın

Sende de suç var, söylediğin cümleye bakar mısın ..

Adamda öyle bir şey diyerek belli etmiş karakterini yada iç sesini ..

Her şey için çok geç olmadan, onunla görüsmeyi kesmelisin!..

hala büyütüyorum mu diyosunuz.olay zaten büyük ve iğrenç

Baştan sona okudum ve sinirden deli oldum. Aslına bakarsanız adamda hiç suç yok. Adam kandırmamış ki niyetini açık açık belli etmiş. bence (çok özür diliyorum okuyanlardan) arkadaşım sende suç. hala ve hala bunca söylediği şeye rağmen acaba hatamı ettim diyorsan kusura bakma senin aklından şüphe ederim. aşk dediğin nedir ki. aşk onurla vardır. eğer seni onursuz edecekse, kişiliğini, kadınlık gururunu, namusunu hiçe sayacak ve sen de hala gideyim mi diye soracaksın. yazık üzüldüm sana, inan üzüldüm...

çocuk açık açık istediği söyledi..ona bunu vermezsen gitme.1 ay telefon açmıyor yani afedersiniz insan günde en az 1kere wc ye gider ordan bile arayabilir seni.o seninle dalga geçiyor üzelecen ağlacan ama geçer inanki.kesinlikle gitme çok pişman olacaksın yoksa..
Allah iyilik versin sana ve inşallah kibar efendi bi adamı bulursun..yada sen bulma! o seni bulsun güzelim

aynen aşk için onurunu kayıp eden kızlara sinirleniyorum

hala düşünüyormusun yaaa....
birkere 1ay tlfnu açmaması normalmi?tualete girmiyormu bu adam uyumuyormu yemek yemiyormu vs vs..
ikincisi o kelime nedir öyle.aileniz size kıyamazken elin adamlarına nasıl bukadar çirkef laflar söyletebiliyorsunuz.anında bitir!!hayatına bak .

Kendini kızlığından ibaret sayıyorsan git.

Zira o seni kızlığından ibaret görüyor. Ne güzel.

Bir sene görüşmemişsiniz görüşelim geleyim diyorsun tepkiye bak

haaa evet kızlık kızlık. Kızlığın için onu görmek istiyorsun özlüyorsun onu düşünüyorsun. Allahım ya çıldırmamak elde değil, erkeklerin beyninin sadece penislerinde atıyor olması, duygular hisler, özlem hep kızlık, ne kızlıkmış be...

toplumumuzun hiç bitmeyen sorunu, uğruna adamlar öldürülen, insanları hissisleştiren erkekleri moronlaştıran ey gidi yüce kızlık...

bir sene görüşmedik demedim bir aydır aramıyor dedim. bir ay önce hergün arıyordu açığa alınmış mahkemelerle falan uğraşyorum demişti. ben ararsam konuşuyoruz ama o bir aydır aramıyor..
ayrıcada yanına gitmiyorum sadece size fikir danıştım. gitsem nasıl karşılaşırım diye.

Son düzenleme:

bu arkadaşa aynen katılıyorum. aşk hiçbirzaman onurumuzdan şerefimizden daha da üstün olamaz olmamalı, yoksa karşındaki de senin onurunu hiçe sayar.aynen bu ş....sizin yaptığı gibi. böle bir cümleyi sarf etmesi bile senin için direkt bitirme sebebi olmalı. ciddi düşünen seven kadınına değer veren ve ilişkisine değer veren hiçbir erkek bana kızlığını mı verecen demezz sevdiği bayana bu cümleyi sarf etmezzz edemez.

sevgili kardesim, epeydir bakmadim kk ya , zaten ceza yemisim, sizin konunuzda ''konuyu saptirmaya , baska yone cekmeye...'' diye suclanmisim....
oraya bir aciklama yapma geregi duyuyorum.
bu konudan oturu bir zamanlar benim face'te davet alip , aslinda hic tanimadigim bir insana karsi yazdiklarimin buyuk bir kismini hatirladigim icin sizden oturu bizimle eglendiginizi yazmistim. Benim esimin malesef biraz fesat ruhlu kuzeninden ciddi sekilde suphelerim oldugundan, yani o tanimadigim insanin aslinda esimin kuzeni oldugundan emindim , bizi ciddi bir sekilde kiskandigini biliyordum, zaten hissettiyorduda , ve face'tede fake isimden benimle agzimi yoklayamak istedigini anladim. Bu kadinin bu kadar alcalacagini hic tahmin etmezdim , neyse ...dedim o bana bu sekilde yaklasiyorsa, dersini vermem lazim. Ve (arkadas ahbap cevrem iyidir, sagolsunlar) bu hatunu birazcik arastirdim, ve sizin yazdiginiz vaka gibi bir vakanin basindan gectigini ogrendim , emin olun onu gicik etmek degildi amacim ama , bana boyle adice yaklastigindan muhakkak farkinda oldugumu hissettirmek istedim ona, ve onun yasadiklarini sanki ben yasamisim gibi anlattim . Tabiki oda caktirmamak adina '' aa, tiksindim '' falan filan yazdi,ben ise kis kis gulerken (yanlis anlama sakin,seni tenzih ederim) '' tiksin ,tiksin, onu unutturacaksa tiksin'' gibilerinden cvp verdim.... birkac biseylerde uydurdum, yani anliyacaginiz onu koseye SIKistirmak istedim, yaptigindan utansin az diye..
sizinde boyle bir durumu yasamis olmaniz elbette hos degil...boyle birsey benim basima gelmis olsa inanin kesip atardim! tekrar gecmis olsun, bahtiniz acik olsun .... iyice dusunun.
(resmen ceza almisim yahu, inanilir gibi degil .... )

ınanamıy0orumm yaa bu erkeklerı bu kadar basımıza cıkarıoruz yaaa gercektenn yazıkkkkkkkkkkkkk

canım kaç yaşındasın sen

aşk öyle birşey ki...
seven adam gerekirse yemek zamanını ayırır gene arar, illa ki zaman bulur, bazı erkeklerde öyle bir bekaret takıntısı var ki sırf bunun için evliliği bile düşünebiliyorlar, ben canlı örneklerini gördüm, anlattıklarına bakarak onun seni "sevmediğini" düşünüyorum, daha kötüsü seninle başından beri bakiresin diye devam ediyo bile olabilir üzgünüm

canım kaç yaşındasın sen

benim yerimde olsaydiniz bunu sormazdiniz, emin olun.
fakat ben kendimi sizin yerinize koyup oyle cvp vermeyi daha uygun gordugum icin sorunuzu anlayisla karsiliyacagim.
yazdiklarimdan emindim , fakat sonralari ''acaba suizanda bulunuyormuyumdur?, gunahinimi aliyorum'' diye dusundum, ve arkadaslarimdan cikardim. Eger esimin kuzeni idiyse, almistir alacagini, pisman olmustur bana o sekilde musallat oldugundan, kusura bakmayin lutfen ....sizi uzmek degildi maksadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…