neden onunla bu kadar çok evlenmek istiyorsun ; onunla çok mutlu olacağına inanıyor musun?
evlendiğinizde sana karşı ilgisi artacak mı ; yoksa daha 2yıllık bir ilişki sonunda uzakta olmana rağmen seni özlemeyen bir adam hergün seninle aynı eve geldiğinde seni daha mı çok özleyecek sanıyorsun?
sana saygı duymayan adam ; evlenince saygı mı duyacak sanıyorsun?
o zaman ilgisizliği sırf senin kocan olduğu için daha mı az canını yakacak?
kocam benimle ilgilenmiyor ; geceleri eve bile gelmiyor diye başlıklar açmak mı istiyorsun yoksa?
Hayır hayır sakın saçmalama sormana bile gerek yokken gidimm mi gitmim mi diye sen sorduğuna göre gerçekten körsün. Gerçekler acıdır derler canını acıtmak istemem ama beni iyi dinle.
Bu çocuk seni sevmiyor bu 1
bunu aklından çıkarma
ama eskisinden de çok sevmesi için fırsat elinde bu 2
bunuda sakın unutma.
Sakın gitme,
hatta sakın bir daha arama
o seni zaten arar. Ama sakın sen arama. O aradığından gelmiyor musun falan derse hayır vazgeçtim daha önemli işlerim çıktı belki başka zamana de ama sakın gitme. Akıllı ol kızım yaa
birdahada asla onun sürüm sürüm süründüğünden emin olmadan yüz verme arama sorma hep o arasın 5 kere o arasın 1 kere ayıp olmasın diyede sen mesaj falan çek. Bu kadar başkada hiçbirşey yapma.
Unutma şuan bu çocuk seni kesinlikle sevmiyoooooor ama eskisinden çok deli gibi sevmeside bunları yapmana bağlı.
belkide düzelir diye bekliyosun ama düzelse bile yine sonunda bu yüzünü gösterecektir sana böylelerini bilirim belkide sen kendini geri çektikten sonra sana tekrar dönmek isteyecek eğer sende kabul edersen bir süre sonra tekrar çirkin yüzünü görürsün. Bence o kişiye bir daha inanma ve asla gitme.. !
canım sen dalga mı geçiyorsun!!!!!????
burda bi çok arkadaş sana yapman gerekeni söylüyoruz,hepimiz farklı sözcüklerle aynı şeyi tekrarlayıp duruyoruz,sırf daha iyi anla adamın ne mal olduğunu diye...
o kadar laf söyledik,tavsiyede bulunduk sen halaaa BİZ NEDEN EVLENEMİYORUZ diyorsun?
açıkçası bu kadar nasihat ve ağız birliğinden sonra biraz aklını başına toplarsın sanıyordum ama nerde...açıkçası konunun fake olduğunu düşünmeye başladım..
2 yıldır görüşürüyoruz aramızda cinsellik yaşandı ama ileri gitmeden. son bir aydırda bana karşı çok ilgisiz açığa alındım mahkemeyle uğraşıyorum diyor. bende işte yanına geliyim kafan dağılır dedim arkadaşlarıyla aynı evde kalıyor. bende dedimki arkadşların evde olmasın 2 gün senin yanında kalacağım dedim. ve dediki kızlığınımı verecen bana dedi. bende dedimki çok ayıp bu söylediğin şey dedim sonra bişey söylicekti tam, ben dinlemek istemedim kapadım msnyi. neden böyle bişey söyledi acaba çok üzülüyorum. yoksa benmi büyütüyorum bilmiyorum
2 yıldır görüşürüyoruz aramızda cinsellik yaşandı ama ileri gitmeden. son bir aydırda bana karşı çok ilgisiz açığa alındım mahkemeyle uğraşıyorum diyor. bende işte yanına geliyim kafan dağılır dedim arkadaşlarıyla aynı evde kalıyor. bende dedimki arkadşların evde olmasın 2 gün senin yanında kalacağım dedim. ve dediki kızlığınımı verecen bana dedi. bende dedimki çok ayıp bu söylediğin şey dedim sonra bişey söylicekti tam, ben dinlemek istemedim kapadım msnyi. neden böyle bişey söyledi acaba çok üzülüyorum. yoksa benmi büyütüyorum bilmiyorum
aynen aşk için onurunu kayıp eden kızlara sinirleniyorumBaştan sona okudum ve sinirden deli oldum. Aslına bakarsanız adamda hiç suç yok. Adam kandırmamış ki niyetini açık açık belli etmiş. bence (çok özür diliyorum okuyanlardan) arkadaşım sende suç. hala ve hala bunca söylediği şeye rağmen acaba hatamı ettim diyorsan kusura bakma senin aklından şüphe ederim. aşk dediğin nedir ki. aşk onurla vardır. eğer seni onursuz edecekse, kişiliğini, kadınlık gururunu, namusunu hiçe sayacak ve sen de hala gideyim mi diye soracaksın. yazık üzüldüm sana, inan üzüldüm...
Kendini kızlığından ibaret sayıyorsan git.
Zira o seni kızlığından ibaret görüyor. Ne güzel.
Bir sene görüşmemişsiniz görüşelim geleyim diyorsun tepkiye bak
haaa evet kızlık kızlık. Kızlığın için onu görmek istiyorsun özlüyorsun onu düşünüyorsun. Allahım ya çıldırmamak elde değil, erkeklerin beyninin sadece penislerinde atıyor olması, duygular hisler, özlem hep kızlık, ne kızlıkmış be...
toplumumuzun hiç bitmeyen sorunu, uğruna adamlar öldürülen, insanları hissisleştiren erkekleri moronlaştıran ey gidi yüce kızlık...
Baştan sona okudum ve sinirden deli oldum. Aslına bakarsanız adamda hiç suç yok. Adam kandırmamış ki niyetini açık açık belli etmiş. bence (çok özür diliyorum okuyanlardan) arkadaşım sende suç. hala ve hala bunca söylediği şeye rağmen acaba hatamı ettim diyorsan kusura bakma senin aklından şüphe ederim. aşk dediğin nedir ki. aşk onurla vardır. eğer seni onursuz edecekse, kişiliğini, kadınlık gururunu, namusunu hiçe sayacak ve sen de hala gideyim mi diye soracaksın. yazık üzüldüm sana, inan üzüldüm...
sevgili kardesim, epeydir bakmadim kk ya , zaten ceza yemisim, sizin konunuzda ''konuyu saptirmaya , baska yone cekmeye...'' diye suclanmisim....
oraya bir aciklama yapma geregi duyuyorum.
bu konudan oturu bir zamanlar benim face'te davet alip , aslinda hic tanimadigim bir insana karsi yazdiklarimin buyuk bir kismini hatirladigim icin sizden oturu bizimle eglendiginizi yazmistim. Benim esimin malesef biraz fesat ruhlu kuzeninden ciddi sekilde suphelerim oldugundan, yani o tanimadigim insanin aslinda esimin kuzeni oldugundan emindim , bizi ciddi bir sekilde kiskandigini biliyordum, zaten hissettiyorduda , ve face'tede fake isimden benimle agzimi yoklayamak istedigini anladim. Bu kadinin bu kadar alcalacagini hic tahmin etmezdim , neyse ...dedim o bana bu sekilde yaklasiyorsa, dersini vermem lazim. Ve (arkadas ahbap cevrem iyidir, sagolsunlar) bu hatunu birazcik arastirdim, ve sizin yazdiginiz vaka gibi bir vakanin basindan gectigini ogrendim , emin olun onu gicik etmek degildi amacim ama , bana boyle adice yaklastigindan muhakkak farkinda oldugumu hissettirmek istedim ona, ve onun yasadiklarini sanki ben yasamisim gibi anlattim . Tabiki oda caktirmamak adina '' aa, tiksindim '' falan filan yazdi,ben ise kis kis gulerken (yanlis anlama sakin,seni tenzih ederim) '' tiksin ,tiksin, onu unutturacaksa tiksin'' gibilerinden cvp verdim.... birkac biseylerde uydurdum, yani anliyacaginiz onu koseye SIKistirmak istedim, yaptigindan utansin az diye..
sizinde boyle bir durumu yasamis olmaniz elbette hos degil...boyle birsey benim basima gelmis olsa inanin kesip atardim! tekrar gecmis olsun, bahtiniz acik olsun .... iyice dusunun.
(resmen ceza almisim yahu, inanilir gibi degil ....)
canım kaç yaşındasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?