Bana karşı çok sert

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar günaydın. Sizlerden yine bir konu hakkında akıl almam lazım. 2-3 gündür öyle mutsuzum, öyle moralsizim ki; zaman zaman moralim yerine gelir gibi olduğunda hoooop başka bir şey oluyor En son 4 gün önce bir derdim var bölümüne Nasıl evlenicem başlıklı bir konu açmıştım. Sağolun çok çok yardımcı oldunuz bana.. Ben de ailemle oturup zaten makul bir yola gitmiştim... O akşam eve dönerken erkek arkadaşımı aradığımda inanılmaz sinirliydi.. Gözü hiç birşeyi görmüyor denecek kadar hemde. Normalde sıkboğaz ederim anlatta anlat diye.. O gün ben sormadan aşkım bak şöyle oldu diye konuyu anlatmya başladı... Ben de düzgünce dinledim.. Ama sevgilimde öyle bir sinir var ki; bu işine mani olabilirdi. Zaten agresif bir yapısı var. Ben de dedim ki; aşkım onlara bağırıp işleri daha kötü edeceğine burda yanımda bağır çağır rahatla... Kızlar bana öle bi bağırdıki... Onlar kimki sana onlar yüzünden bağırıcamdan bi girdi.... Eve gidene kadar bağırdı. Evde de ben baya sinirlendim olmadık şeyler yaptım sevgilime. Ben sinirlenmem ama sinirlenincede çok pis sinirlenirim.. Ogünde öyle oldu. O tabi şaşkınlıklar içinde. Birbirimize girdik biz.. Ertesi günde bana benden ayrılmak istediğini söyledi.. Tabi bir şekilde geri barıştık.. Dün sabahtan akşama kadar aramız iydi. Akşam bi baktım gene bozuk atıyo. Sebep ne dedim. İşe sıkıldım cnm dedi.. Ama genede iyi konuşmaya çalışıyo benimle. Bugün sabahta aradım gene aynı soğukluk dvm ediyo.. Bide tam regl dönemi öncesindeyim. Acaba benmi yanlış anlıyorum diye size yazdım.. Kızlar beni sevmiyomu acaba artık Bunu ona soramamm.. Ama çok sert davranıyor bana

Az önce konuştuk moralim bozuk anlamıyo musun diye gene çıkıştı. Güzel bi hbri paylaşmak için aramıştım. Gene tersledi. Yüzüme kapadı.. Kelimeler boğazımda düğümlendi resmen..

bir erkeğe sevildiğini söylememek mi lazım acaba benim ilişkimde senle aynı gibi ne desem ters anlıyo 2 hafta filan konuşmaz trip yapar bune ya gerçekten yoruldum

Bana her seferinde diyoki seni köpek gibi seviyorum. Bunu demektende gocunmuyorum. Sevdiğinede çok çok eminimmm. Ama benim bazı hatalarım oldu ona karşı ( aldatma değil ) sözünü dinlememe gibi. O da hep dediki sana bu konudan dolayı güvenim gitti ama çok seviyorum seni sen gelecek düşündüğüm kişisin benim kişiliğimde bu diyo. Sorunu işle alakalı. Söyledi. Ama bana bu kadar yansıtması normal mi? Morali böle bozukken resmen düşmanıymışım gibi davranıyoo. Onun canından bi parçayım biliyorum ama az önce söylediği bi laf çok üzdü beni Zaten benim dışımda herkes çok mutlu ediyo seni dedi bunu nasıl der bana benki onun gülmesiyle gülüp ağlamasıyla ağlıyorum Canımdan bi can ooo.. Mesaj atıp sölicektim bunu.. Ama bişey durdurdu beni nedense..

Hata sende adamın huyunu bildiğin halde üstüne gidiyorsun.Bırak ne hali varsa görsün sinirleri yatışınca zaten normal davranır.
Bende sinirli olduğumda karşımdaki kim olursa olsun üstüme geldiğinde çıldırırım ve sonu kötü olur.
O yüzden sinirli olduğunda sevgilin ondan uzak dur ve susmayı bil... O sonra zaten sana adım atar. Ve kendiliğinden anlatır her ne sorunu varsa.

Az önce telefonda konuştuk. Aradı beni. İş kazası geçirmiş. Bana bağırdıktan yarım saat sonra. Çok içerlemiştim Allahım acaba ondan mı oldu Neyse. Ben karşıma aldım beyfendiyi düzgünce sordum. Aşkım bak belliki işten dolayı canın sıkkın ama bana neden oğuksun. Bi hata yaptıysam söle düzelteyim dedim. Senle ilgili bi sorun yok bu aralar içime kapandım. herkeze karşı böleyim dedi. Herkez olmadığımı hatırlattım ve bu durum elimde değil dedi. Anlayışlı ol dedi. Benden bucak bucak kaçıyo. Bir kere daha böle olmuştu ve tam 2 ay sürmüştü bu hali

Lütfen ama lütfen rica ediyorum üzerine fazla gidip de boğma,sorma ne oldu diye artık. benimle alakalı mı falan da deme. için içini yese de deme.

cnm sence bu dönemde çok daha mı az mesaj atıp arayım?

evet kendini boşuna yıpratma bence daha fazla. sonuçta senden kaynaklı olmayan şeyler var ortada ama sen kendinde suç arar gibi bi hale bürünmüşsün. Bırak o anlatmak istediği zaman anlatsın.... Konu seninle alakalı olsa bile (canını sıkan şeyler senle ilgiliyse bile) bırak sorma. Çünkü eğer öyleyse kendini daaha çok sıkılmış bunalmış hissedecek....

sen elinden geleni yaptın, defalarca sordun. Şımarmasın daha fazla bırak boşver nazlanmanın alemi yok. Emin ol bu tavrın ilerisi için çok önemli bir temel oluşturacak. Kolay gelsin

Estağfrullah, sonsuz mutluluklar dilerim, İnşallah hem dünyada hem de ahirette çoookk çok mutlu olacağımız kişiler çıkar karşımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…