- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar günaydın. Sizlerden yine bir konu hakkında akıl almam lazım. 2-3 gündür öyle mutsuzum, öyle moralsizim ki; zaman zaman moralim yerine gelir gibi olduğunda hoooop başka bir şey oluyor
En son 4 gün önce bir derdim var bölümüne Nasıl evlenicem başlıklı bir konu açmıştım. Sağolun çok çok yardımcı oldunuz bana.. Ben de ailemle oturup zaten makul bir yola gitmiştim... O akşam eve dönerken erkek arkadaşımı aradığımda inanılmaz sinirliydi.. Gözü hiç birşeyi görmüyor denecek kadar hemde. Normalde sıkboğaz ederim anlatta anlat diye.. O gün ben sormadan aşkım bak şöyle oldu diye konuyu anlatmya başladı... Ben de düzgünce dinledim.. Ama sevgilimde öyle bir sinir var ki; bu işine mani olabilirdi. Zaten agresif bir yapısı var. Ben de dedim ki; aşkım onlara bağırıp işleri daha kötü edeceğine burda yanımda bağır çağır rahatla... Kızlar bana öle bi bağırdıki... Onlar kimki sana onlar yüzünden bağırıcamdan bi girdi.... Eve gidene kadar bağırdı. Evde de ben baya sinirlendim olmadık şeyler yaptım sevgilime. Ben sinirlenmem ama sinirlenincede çok pis sinirlenirim.. Ogünde öyle oldu. O tabi şaşkınlıklar içinde. Birbirimize girdik biz.. Ertesi günde bana benden ayrılmak istediğini söyledi.. Tabi bir şekilde geri barıştık.. Dün sabahtan akşama kadar aramız iydi. Akşam bi baktım gene bozuk atıyo. Sebep ne dedim. İşe sıkıldım cnm dedi.. Ama genede iyi konuşmaya çalışıyo benimle. Bugün sabahta aradım gene aynı soğukluk dvm ediyo.. Bide tam regl dönemi öncesindeyim. Acaba benmi yanlış anlıyorum diye size yazdım.. Kızlar beni sevmiyomu acaba artık
Bunu ona soramamm.. Ama çok sert davranıyor bana