- 22 Ağustos 2019
- 9
- 11
- 38
- Konu Sahibi someonewho
Bir gün iş arkadaşlarımla birlikte işten istifa eden arkadaşım için akşam yemeği yedik dışarda. Oradan dönüşte onun 2 erkek arkadaşıyla trafik ışıklarında karşılaştık. O, bizden sonra onlarla devam edecekti eğlenmeye. Işıklarda karşıdan karşıya geçerken çocuklarla tanıştım. Ancak biri çok samimiydi tanışırken benimle. Onların yanından ayrılırken samimi olan çocuk sen de kal dedi. Başım çok ağrıdığı için onlara katılamayacağımı belirttim. Ama aklım çocukta kalmıştı. Bu olay üstüne aradan bir kaç hafta geçince bu işten ayrılan kız arkadaşım iş çıkışında arkadaş çevresiyle buluşmaya beni ve iş arkadaşımı da davet etti.Parkta akşam vakti buluştuk. Biz 3 kız ve onun 2 erkek arkadaşı vardı. Ben ve iş arkadaşımı onlarla tanıştırdı. Çocuklar ışıklarda tanıştığımız çocuklardı. Samimi bulduğum çocuk selamlaşırken el sıkmak yerine beni öptü.Dikkatimi çekmişti. Ama samimiyetinden olduğunu düşünmüştüm. Birlikte çimenlerde oturduk geç vakte kadar sohbet ettik. O çocukla sürekli göz göz geliyorduk. Bir anda baktığımda bile bana bakıyor olduğunu farkediyordum. Sorduğu sorulara cevap verdiğimde gülümseyerek gözümün içine bakıyordu. Kaçlı olduğumu fln sordu bir ara. O benden bir yaş küçükmüş. İlişkimiz olursa ben sorun etmem 1 yaşı. Hava çok güzeldi epey oturduk sohbet ettik. Kalkarken çocuk nereli olduğumu fln sordu. Ayrıldığımızda aklım onda kalmıştı. Aradan bir ay geçti.Hala onu düşünüyorum. Ben de ondan hoşlanmıştım. Ama onun duygularından da emin olamıyorum tam olarak. Diğer çocuk arkadaşıma ne zaman tekrar buluşacağımızı sormuş ancak hala buluşamadık. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu yaşıma kadar hiç ilişkim olmadı. Onun duygularından nasıl emin olabilirim