• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana karşı kalp kırıklıkları geçer mi bilemem ama onun değerini çok geç anladım

canım okurken çok üzüldüm ya
ne kadar çok sevmiş seni
sen onu sevmiyorsun sanırım
keşke sevebilseydin
seni çok mutlu ederdi,okadar zor ki anlattın birini bulmak,evlenmek

keşke sevebilseydim keske bana bukadar fedakarlık yapmış yapacağı gedakarlığın daha yüzde biri eğer onu sevseymdim elinden geleni yapardı mutlu etmek için işte gönlün kime konacağı belli olmuyor sevmeyi okadar çok denedimki olmadı

senden hep bi umut bi kıvılcım beklicek sende aşık olamadıkça ikinizde acı çekcksiniz nolck??hakkınızda hayırlısı olsun :( inşallah bi orta yol bulunur

Noktalama işaretleri yok mu senin klavyede arkadaşım ? Valla konuyu okuyum dedim ama cümleler nerede başlıyor, nerede bitiyor bilemedim. Ama kısaca anladığım, 4s kuralı bu konunun da ana fikri olmuş. Seveni s..ler, S...i severler...

ilk geldiklerinde metroları karıştırmıştım ankaraya değilde metroya binmiştim oda buna çok gülmüştü dedi geçen ankaraya geldim yalnış bindiğimiz metroya bindim eski günler çok güzelmiş dedi senin o karıştırınca kekelemen felan bir an gözümün önüne geldi güldüm dedi

canım cümlelerini biraz okunaklı yazarmısn.anlamadım.yaşça senden büyük anladığım kadarıyla.birde uzak şehirde oturuyor bu.acısı geçer.üzülme bence bu kadar fazla.sen baştan olmaz demişsin zaten.hayatını düzene koyuyormuş zaten.senin yapacağın sevgiline odaklan.elindeki ilişkinin kıymetini bil bence.

senin açından inan çok üzüldüm aynen bende böle yaptım ve 3 seneden sonra anladım oda anlar ama baya zaman geçmesi gerek ben çok kırgınım şuan beni tanır maddi yönden bişi yapmasını istemedim tek benden sevgimi istedi oda yoksa yanında oluyum razıyım dedi bende keşke beni sevmeseydinde beraber olsaydık dedim bana sana aşkım demeyiseni seviyorum demeyi saçlarına dokunmayı çok istiyorumki dediydi geçen ayrılmadan önce şimdi evlendinmi diyorum kızlardan nefret ediyorum evlenmeyi düşünmüyorum bana hep derdi evlensende sen kocanı çabuk öldürürsün 40 yaşına geldiğinde bana gelirmisin demişti elinde tutsam benimle gelirmisin demişti bende hayır 70 yaşına kadar beklersen 70 yaşında buruşuk buruşuk gelirim demiştim oda sen gelde buruşuk ol razıyım demişti senin o gözlerin o gülüşün yanımda olsunda diğer taraflar önemli değil demişti

neden 40 yaşında demişki.evelen benimle diye.yaşı bayağı var bunun galiba.belkide o yüzden sevemedin.en son nezaman görüştünki evlendinmi diyi sordun.offfff kafam karıştı benim.canım çok karışık yazmışsın her şeyi.

şimdi 25 yaşında bende 21 arada 4 yaş fark var o kadar büyük değil şakayla karışık söyledi sen bu asabilik le kacanı çabuk öldürürsün 40 yaşında dul kalırsın o zaman istesem bana varırmısın gibi konuştu

Bu ne sevgi aah bu ne ızdırap

Zavallı kalbim ne kadar harap :delphin:

Hiç mi birşeyler hissetmiyorsun bu kişiye karşı...Belki kıvılcımlar olur du bakalım hayırlısı olsun :delphin:

Konu sahibi sen bu çocuğa aşık değilsin ve sevmiyosunda sadece boşluktasın ve seni sevmesinden dolayı ona sığınmaya çalışıyosun istersen kız ama iş kurup kendi şirketini açmış olmasıda sende etkili bayanız hepimiz birbirimizi iyi tanırız

Back
X