Allah Allah kaynınızın netten tanıstıgı kız sızın hakkınızda ne bılıyor kı ne konuda kışkırtıyor.kaynınız sızınle gelıp tartıstı mı sammıyet var aranızda herhalde.bence herkese mesafe,eşinizle ilgilenin sadece..
kaynınızla muhabbeti kesin. . mecburi zamanlar dışında konuşmaktan kaçın.aynı şekilde kız arkadaşıylada. .
Eşiniz çok ısrar ederse sebebini söylersiniz. . Kayınvaliden sana akıl vereceğine kendi oğluna akıl versin bi zahmet
kızla sadece netten tanışıyorsunuz eşinize nezaman nasıl asıldı anlamadım :26:.... ama ben olsam eşime anlatırdım çünkü sen anlatmazsanda kaynın anlatabilir belki. ayrıca kaynın ile iletişimi kes araya ciddi bir mesafe koy bence
hey allahım ne sanal ilişkiler ne saçma hayatlar var yarabbim ne demek netten tanıştım ne demek eşime asıldı ne demek kaynımla sevgili oldu ne demek kaynımla aramı bozdu ..size ne ki kaynınızın sevgilisinden bırakın ya peşlerini siz eşinize evinize ailenize odaklanın ohooo sanki evlendiler mi hemen bence zaten günübirlik ilişki onlarınki..
Tabiki hemen esime anlatirdim resmen burda size atilan bir iftira var
Onlar kardeş şimdi küser yarın barışır. Bence eşine söyle. Kardeşinin sana ileri geri konuşmaya hakkı yok.
Ne o kızla ne kaynınla konuşma. Tlf larını açma
arkadaşlaaar ben eski bi üyeyim.eşim üyeliğimi takip altına aldığı için 2.ci üyeliği aldım öle yazıcam
beni az çok tanıyanlar zaten anlarlar kim olduğumu.
eşimin erkek kardeşi bi kızla çıkmaya başladı ve o kız onu bana karşı dolduruyor.
gücüme giden şey kızı net üzerinden tanıdı, daha yüzyüze bile gelmediler ama buna rağmen beni karşısına alıyor. dün kavga ettik baya ağır konuştu hala sinirim geçmedi.kaynanama anlattım oda eşime yansıtmamamı söyledi.
ben sinirlenince çıldırıyorum, eşimin kardeşide benim gibi oda çıldırıyor.karşılıklı çıldırdık dün işte. eşim anladı bişeylerin ters olduğunu ama kaynanam sölemesen daha iyi olur dedi, çünkü haklı olan benim ve eşimin kardeşiyle tartışacağını düşünüyor doğal olarak 2 oğlunun arasının bozulmasını istemiyor.
ama bende bunu kendime yediremiyorum, söylediği sözler çok ağırdı çünkü bana göre ve hem ona karşılık vermek istiyorum hemde eşimin bilmesini istiyorum.
ne düşünüyosunuz?
Net üzerinde aynı ortamda bulundunuz tamam ama eşinize nerden ulaştı taaa kaynınıza kadar nasıl ulaştıda aralarında bişey oluverdi net üzerinden aynı ortamda bulunmakla nasıl size karşı dolduracak kadar bilgi edindi kaynananızda bir tuhaf anlamadım yani çelişkiler zinciri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?