- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim

Evet:
S sevmesendebeni nerdesin? Son durum nedir? Bizi neden merakta bıraktın gittin arkadaşım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
profiline baktım o kişinin. konusunu ben de takip ediyordum,siz yazınca hatırladım. merak ettim...
Basliga nickini yazsaydiniz, arkadasin gorme ihtimali daha fazla olurdu sanirim.
Gerçekten çok merak ediyorum. Fake miydi? Yoksa degil miydi? Neydi nereye gitti ya..
konusu hala açık ve banlı değil kendisi... bu durumda fake olmasa gerek, ama bilemiyorum tabi.
konusu hala açık ve banlı değil kendisi... bu durumda fake olmasa gerek, ama bilemiyorum tabi.
Anladim, eskiden ozel mesaj atinca, maile bildirim geliyordu, acaba hala oyle mi? Ozel mesajda atilabilir.Ama girmemis ki o günden sonra. Nasil gorecek ki? Basligi degistirsem iyi olur aslinda. Nasil degistiriliyor?
Anladim, eskiden ozel mesaj atinca, maile bildirim geliyordu, acaba hala oyle mi? Ozel mesajda atilabilir.
eşim ve ablam konusunun sahibi o günden beri neden girmiyor üzerinden de onca zaman geçmesine rağmen.
bende merak ediyorum bazen ne konuydu ama
Yaa ben de o günden beri bir milyon kez baktım herhalde üyenin profiline. Ne oldu, ne bitti bir özet geçse keşke.
Ama Bilgece bence o kadar travmatik bir olaydan sonra son aklına gelecek şey bile değildir Kadınlar Kulübü'nde merak edecek kadınlarOff evet ya. Böyle seylere sinir oluyorum yani. Bari girin sonucu yazin arkadasim ya niye bizi merakta birakiyorsunuz![]()
mesaj attınız mı hiç o kişiye peki? ya kadının başına bir şey gelmiş olmasın. iyice paranoyak olduk valla ya![]()
Off evet ya. Böyle seylere sinir oluyorum yani. Bari girin sonucu yazin arkadasim ya niye bizi merakta birakiyorsunuz![]()