- Emoji Skoru
- 517
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Zaten benim yaralarım kapanmamisken beni stres topu olarak kullandigindan şüpheleniyorum.
Aynen, ben olayı buraya yazıya dökerkene bu tesbite / bunun farkına vardim. Çok ama çok bencil birisi zaten. Üstelik benim tecrübelerimden faydalanıyor bir yandan. Bence kullanılıyorum. Evet kısa cevaplar ve bahaneler sanirim en iyisi o sohbetten kaçmak. Ayraca o aramadan da aramayacağım sormayacağım artık.Doğru bir tespit yapmışsınız. Aynen öyle yapıyor. Sınavda başarılı olur ve siz olamazsanız, siz ona dert yanmak isterseniz sizi dinlemez bile. Öyle hissettim.
Aynen, ben olayı buraya yazıya dökerkene bu tesbite / bunun farkına vardim. Çok ama çok bencil birisi zaten.
Şöyle söyleyeyim, bizzat yakın arkadaşım aynısını geçen sene yaşadı.Çocuk sınavı kazandı, kız kazanamadı. Çocuk arkadaşımı terketti, arkadaşım daha şoku bile atlatmadan.
Yazık olmuş arkadasiniza....Aslında cok mu kötüyüm diye düsündüm fakat aklıma bazen kazanmasın da görsün diye bile geliyor. Benimki kiskanclik felan degil aksine o aspiri narsist ve ukala birisi. Daha da çekilmez olacagini biliyorum.
Narsist biri olduğu, o sizin psikolojinizi önemsemezken size, bana köstek oluyorsun demesinden belli. Kendinizi bu kişiden korumanız lazım. Kendisi her gün saatlerce bunlardan bahsederek, motive oluyor, rahatlıyor, siz stres oluyorsunuz, motivasyonunuz düşüyor. Resmen kan emici. İyi bilirim bu tipleri.
Benim bir arkadaşım da aynı pisliği yaptı. Kendisi atandı ama kızın bölümünün atanması biraz daha zordu derken Allah'ın işi işte kızda aynı ile atandı. Çocuk çok koştu peşinden ama kız unutmuştu bile.Şöyle söyleyeyim, bizzat yakın arkadaşım aynısını geçen sene yaşadı.Çocuk sınavı kazandı, kız kazanamadı. Çocuk arkadaşımı terketti, arkadaşım daha şoku bile atlatmadan.
Allahin isine bak...Bir insanin gercek karakterini öğrenmek istiyorsanız ona fırsat verin demisler.Benim bir arkadaşım da aynı pisliği yaptı. Kendisi atandı ama kızın bölümünün atanması biraz daha zordu derken Allah'ın işi işte kızda aynı ile atandı. Çocuk çok koştu peşinden ama kız unutmuştu bile.Hiç yüz vermedi.
Benim bir arkadaşım da aynı pisliği yaptı. Kendisi atandı ama kızın bölümünün atanması biraz daha zordu derken Allah'ın işi işte kızda aynı ile atandı. Çocuk çok koştu peşinden ama kız unutmuştu bile.Hiç yüz vermedi.