- 10 Şubat 2011
- 410
- 272
- 133
hanim efendi ben cocuk psikolojisini bilmek isteyen tek yonlu bakmamaya calisan biriyim.
bu cocuk istiyor ki onuda sevelik ve cok hakli.
dusunun ki herkes benim kizima agucuk yapiyor cocuk bunu gozlemliyor .kizimi uyutunca kucagima aliyorum icini ceke ceke guluyor.ama tesbihte hata olmaz herkes kendi cocugundan bezgin kizim dis cikariyor uyku sifir kucak istiyor gezmeye gidince etrafi kesfetmek istiyor pesinde dolaniyorum bu cocukta onun pesinden dolaniyor kah seviyor kah vurmaya calisiyor ben kizimi golge gibi izlerim evde bile o.halde sacini cekmeyi basardi burada anne mudahalesi sart..benimde canim var arkadas ya nasil olsa nio bakiyor diye dusunup cayini kahvesini iciyor oturdugu yerden geeeelll yavrummm vurma uavrum gitme yavrum..ben kizimi dovdurmuyorum o cocuk milleti elden geciyo bizi bile cimdiriyor ANNESİNİ İSİRİYOR ANNESİ SAAAKKKK GECİRİYOR SURATİNA NEDEN KENDİ CANİ YANİYOR.KENDİ EVLERİNDE YARAMAZLİK EDİYOR SAKKK SUKKK TAKKK TUKKK VURUYOR
Yoo sert bulmadım cevabınızı, sizin fikirleriniz görüşleriniz. Ben size kendi başımdan geçeni anlattım bence siz tam anlayamadınız ne demek istediğimi. Bebeğinize sağlıklı ömür diliyorum.