- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
evin içinde kimseye içirtmem.
küsen küssün
küsen küssün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En hassas olduğum konudur . Ben içmiyorum , dumana maruz kalmak zorunda da değilim . Leş gibi siniyor o duman evin heryerine . Burada teyzenin yaptığı ayıp . Eşime evde içirmiyorum dediğinizde buna alınıp eşinize söylemesi, size küsmesi falan tam saçmalık. Sanki evden kovdunuz kadınıtakılacak birşey yok dert etmeyin
ben evımde sıgara ıcırmıyorum balkonda da pencere onunde de ıcırmıyorum ıcmesıyle ıcerı gırdıgı an heryer kokuyor yıne
bana gelecek olan ıcsın gelsin 1 saat ıcmezse ölmez heralde
okadar alıngan kırılgan kısılerde bır zahmet ötede kırılsınlar hıc haz etmem bebek gıbı hemen dudak buzene kac yasına gelmıs kadın küserse küssün tavsan dağa küsmüş dagin haberı olmamıs mısalı
Ah sizin sopadan bana da lazım. eşinize içeride içirmemeyi başarıyorsunuz ya. Ben mümkün değil bunu kabul ettiremiyorum. Eşim asla gidip dışarıda içmez. Kv ve kp hasta, kanser tedavisi gördüler; onların evinde veya onlar bize geldiklerinde mecburen dışarıda içer onda bile bir kez misafir odasında gizli gizli içmiş kp aldı kokusunu tabi kızdı. Yalvardım böyle yapma diye. Kv hep der "bak siz alışkanlık edinin bundan sonra hep balkonda için" diye ama mümkün değil, onlar olmadığı zaman eşim yerinden kalkmaz oturduğu yerde içer. Ev leş gibi kokuyor vallahi misafir geldiğinde utanıyorum. Bizim daire kapısının dışına kadar taşıyor koku, apartmanda bizim kata gelince bir sigara kokusu geliyor yani.
AlınsınNormalde yazın kapı pencere açık diye bir şey dememiştim. Şimdi de lafıma alındı kadın yani.
Bence iyi olmuş konunun açılması.
Direkt balkonda iç diyemezdiniz baştan izin verdiğiniz için.
Şimdi kendi çıkar artık herhalde.
Burda iç falan demeyin sakın.
İnsan başkasının evinde nasıl sigara içebilir ki, nasıl düşünemez bunu ve nasıl küsebilir böyle bir şeye.
Benimde esimin tarafi hep icer sigara kayinpeder de dahil yeni gelin geldigimde evime ilk defa toplanip geldiler ben mutfaktayken kultablasi istediklerini duydum kosa kosa iceri gidip rica etsem evde sigara icmeseniz demistim cok bozuldular ama napayim ben hic sigara kullanmayan bir ailede yetistim ve istemiyordum oylede oldu o gunden sonra balkona cikip ictiler ve kaynanamda benden mi cesaret aldi bilmiyorum daha sonrasinda kendi evelerinde de icirmedi kayinpedere :)))) sende hic takma ne derse desin icirmek istemiyorum evde dersin olur biter
bu es teyzelerının genelı aynıİlahi seni güldüm :) doğru diyorsun ama kadın eşimi de doldurmak istemiş yani üzülmüştüm olanlara ama kimseye yaranılmıyor..
asla geri adim atmayin. bu devirde salonda sigara içmek mi kaldı ya! ne büyük terbiyesizlik! teyzeyse teyze!
İçmek isteyen balkona çıkabilir. Eşimde balkonda içiyor. Evin içinde kimseye müsade etmem, ben kullanmiyorum kokusundan çok rahatsız olmam. Ama çocuklarım var, ayrıca eve sinmesini istemiyorum. Alınanda alınsın, küssende bidaha gelmeyebilir sıkıntı yok.
Evliliğimin ilk ayında, eşimin halası ve kocası akşam oturmasına bize geldiğinde eşim bir heyecanla salonda otururken kül tablasını getirip koydu önlerine. Ki bu insanlar 5 dakikada 10ar sigara içen tiryaki insanlar. O sinirle öyle bir carlamıştım ki eşime. Misafirler de duymuştu bunu üstelik. Sonrasında balkona çıktılar çünkü sigara içmek için. Umursamadım açıkçası. Benim evimin kuralı bu. Balkon harici sigara içilmez. Ben başkasının evinin kurallarına uyuyorsam başkası da benim evimin kurallarına uymak zorunda net.
O sebeple eşinizin teyzesi küsmüş, alınmış bu sorun olmamalı. Kendi evinde içiyor olabilir ama başkasının evinde, hele ki evde içmeyen biri varsa, sigara içme saygısızlığını yapamaz. Yapıyorsa da alınmamalı söylenen laflara.
bu es teyzelerının genelı aynı
ıstedıgı kadar doldurmaya calıssın esınız sonucta sızı ezdırmemıs degıl mı hıc uzulmeyın boylece kadın rengını bellı etmıs bayramdan bayrama gorusulecek bır merhabayla gecılecek akraba lıstesınde artık :) sıkmayın canınızı
Aman üzüldüğün şeye bak.
Çokta tın yani.
Kimse kusura bakmasın.
O sigara sibirya soğuguda olsa balkonda içilecek.
Alınanda alınsın.
Valla kimse kusura bakmasin benim evim 1.kat herkes her gelen kayinpederde dahil dışarı aşağı inip geliyor. O eve sinen koku inanilmaz berbat cunku.Kızlar sabah kahvaltıya misafir geldi. Eşimin teyzesi, annesi vs. Oturma odasında kahve içelim dedim içeri geçirdim herkesi. Bu arada bir sigara konusu açıldı. Ben de eşimin evde içmesine razı olmuyorum dedim. Kokuyor malum kış bir de siniyor her yere. Bu teyze de sigara içer ama normalde salonda içiyor. 10 tane yakıyor belki otururken. Bir şey demiyorum. Benim eşime içirmiyorum dememe alınmış. Gitmiş dışarıda içmiş filan. Eşime demiş bunu da şakayla karışık. Ben ona laf söylemedim dedim ki dememiştim de. Normalde kendisini severim, o da beni sever. Sizce izin verilir mi buna kişiye özel sen iç sen içme mi diyeyim ya ? Yoksa alınırsa alınsın deyip içirmesem mi? Ben kimseye evde içirmek istemiyorum. Camın önüne gidiyorlar ona bile sinir oluyorum. Pencerenin içi, mermer yer filan hep kül oluyor. Ben temizlemek istemiyorum. Sizin de böyle sorunlar var mı? Ne yapıyorsunuz misafirlere?