Bana 'Lan' dedi...Şoktayım...

ya hayatta benim sevgilim kadar kibar bi adam yoktur asla küfür duyamazsınız ağzindan o bile dellenince lan bi sus diyor yaaa deme diyorum deme ben lan değilim !!! bu lafı herkes diyor walla insan sinirlenince kendini kaybedebiliyo bu lafa bu kadar takılmaya gerek yook

Şaka bi yana normal sohbet arasında erkek arkadasıyla konusur gıbı lan lunlu ıfadeler kullanıyorsa :SS:
tabıykı cok itici bi durum :S:S Şahsenn ben öyle bırıyle bırlıkte olmam...

Ama sızın durumunuzda telefonda konusuyosunuz..Bellıkı kendını sana ıfade edemıyoo ...
Sendee susmuyosunnn üstüne gıttıkce gıdıyosunn LAN SUSSANA demiş...

Aaaa canım sevgilimmm ne gusel macosun öyle sen lan dedın gel öpeyim felan yapmıycaksın tabi :)

derinss arkadaşım hangi manada söyledin anlamadım...açıklarmısın lütfen yorumlarda kötü birşey göremedimde...yanlış anlaşılma olmasın değilmi canım opuyorumnanaktan

Yorum yazdığımda henüz senin yorumunu okumamıştım tatlım..
Seninle hemen hemen aynı düşüncelerdeyiz..
Ayrıl gitsin,kaba adam,tüü kaka diyenler bana komik geldi..
İnsanlar masallarda ki aşkı yaşıyor,hiç kaba laf duymuyorlar,hiç kötü söz işitmiyorlar..
Biraz onlara takılmak istedim :kedi:

İnsanlar masallarda ki aşkı yaşıyor,hiç kaba laf duymuyorlar,hiç kötü söz işitmiyorlar..

yanlış anlaşılma olmasın diye yazdım tatlım bende sana,farklı yorumlanmasın yazdığın diye...:1hug:

lan şakayla karışık söylense neyse, valla ben eşimle 12 senedir beraberim en büyük kavgarımızda bile bana lan sinirimi bozma dediğini hiç hatırlamıyorum
tabii herkesin ilişkisi farklı farklı bunları duyup normal görenlerde vardır tabii

inşallah barışıpta, evlenipte bir derdim var bölümünün abonesi olmaz başlık sahibi arkadaş

Son düzenleme:
lan şakayla karışık söylense neyse, valla ben eşimle 12 senedir beraberim en büyük kavgarımızda bile bana lan sinirimi bozma dediğini hiç hatırlamıyorum
tabii herkesin ilişkisi farklı farklı bunları duyup normal görenlerde vardır tabii

inşallah barışıpta, evlenipte bir derdim var bölümünün abonesi olmaz başlık sahibi arkadaş

Ender bulunan bir seviye yakalamışsınız öyleyse,gerçekten tebrik ederim.Mutluluklar..:nazar:

hiç kötü söz duymayan, "lan " lafıyla ayrılanlara hayran kaldım :kedi:
bunu söylemek istemiştim canımcımyerimseniben

anladım derincimm açıklaman için çok tşkrlerr, yanlış anlaşılma olmamasına çok sewindim opuyorumnanaktan

ay ben hıc dayanamazdım boyle kaba erkege, yanı baska tafralar yapılabılır ama kadına LAN demek!!! hıc yakısmamıs dogrusu. :olmaz:

benimkide bana bugun dedi lan bi sus hic mi bağırmaktan boğazin acimadi die ama ben hic takmadm hatta bide bunun icin tartısmak aklima bile gelmedikaydirigubbakcemile3

ya tabiki yakışmamış hoş bi dawranış değil ama ilişkiye nokta koymalık bi durumda değil benim fikrime göre ..

dedim ya hepimiz etten kemikten yaratıldık bi dayanma gücümüz war daaa:1ninca:

ne emeklerle büyütülüo o sewgi, kızgınlık anında sölenen bi lafla son bulmamalı..

diyelim bu ilişki buyüzden bitti, we yeni bi ilişki başladı bi başkasıyla, oda benzer bi hata yaptı, onuda noktladı, sonra nolcak bu bölemi dewam etcek..

bukadar çabuk yılmamak lazım, daha bizleri bi ewlilik hayatı beklio we bareberinde gelen bazı zorluklar, ozaman napcaz CADIARZU

hiçbişe olmamış gibi dawranılmasın tabiki tawrını belli etsin kırıldığını we tekrar etmemesini sölesin ama al mektuplarını wer mektuplarınıda olmasın yaa, aşk güzel şey, herşeye olmasada bazen böle anlık sinirle sölenen minik laflara tek gözünü kapasın yerimseniben

benimkide bana bugun dedi lan bi sus hic mi bağırmaktan boğazin acimadi die ama ben hic takmadm hatta bide bunun icin tartısmak aklima bile gelmedikaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: ben o an gülerdim kesin....sonra tartışma unutulur :asigim:

sana sonuna kadar katılıyorum arkadasım ilişkilerde neler yaşaniyor lan' a takacak olsaydık ohoo hepimiz evde kalırdık.. her lafa da bu kadar takılmak olmaz ama.. zemuszemus

Back
X