Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tabiki yakışmamış hoş bi dawranış değil ama ilişkiye nokta koymalık bi durumda değil benim fikrime göre ..
dedim ya hepimiz etten kemikten yaratıldık bi dayanma gücümüz war daaa:1ninca:
ne emeklerle büyütülüo o sewgi, kızgınlık anında sölenen bi lafla son bulmamalı..
diyelim bu ilişki buyüzden bitti, we yeni bi ilişki başladı bi başkasıyla, oda benzer bi hata yaptı, onuda noktladı, sonra nolcak bu bölemi dewam etcek..
bukadar çabuk yılmamak lazım, daha bizleri bi ewlilik hayatı beklio we bareberinde gelen bazı zorluklar, ozaman napcaz CADIARZU
hiçbişe olmamış gibi dawranılmasın tabiki tawrını belli etsin kırıldığını we tekrar etmemesini sölesin ama al mektuplarını wer mektuplarınıda olmasın yaa, aşk güzel şey, herşeye olmasada bazen böle anlık sinirle sölenen minik laflara tek gözünü kapasın yerimseniben
adamın lan demesi saygı duymadıgını ortaya koyuyor.
nadyacım saygı bukadar çabuk silip atılcak bişe değildirki..
yıllardır dewam eden bi ilişkin wardır, herşey çok güzeldir sewiyor sewiliyorsundur, arada tartışmalar yaşansada sorunlarınızı halledebiliyorsunuzdur,el bebek gül bebek dawranıodur sana, ama bigün olur talihsizce böle bi kelime sölenir..bu yıllarca duyulan saygının elinin tersiyle itildiği anmıdır?? yılların emeği sewgisi saygısı bi kelimeyemi bakar?
bi erkek "seni sewiorum" dediğinde günlerce şüpheye düşüoruz hemen inanmıoruz sewdiğine ,konular açıoruz sizce gerçekten sewiomudur die , ama tek bi talihsiz lafıyla hemen emin oluoruz saygısının bittiğine kaba olduğuna sewgisinin olmadığına.. birazda kendimizde aramak lazım bişeleri, empati kurmak gerekio die düşünüorum ben yerimseniben
şahsen sevgısınden de emınım ben lan dedıgındekı asabıyetyınden ve kabalıgından da,
sevgısınden süpeye düşecek kadar sıg degıldır benım sevgım,
lan dedıgınde hafife alacak kadar da basıt degıldır ılıskılerım.
kendınıze önce saygı duyun kı sıze saygı duysunlar.lmaz: hıc hos degıl bu kelıme bana göre.
Hic hoslanmam o kelimeden, nefret ederim, tiksinirim :umursamaz:
Üstelik utanmadan bir bayana kullanmis bu kelimeyi :umursamaz:
Bitir güzelim bitir bir dahada bakma yüzüne :umursamaz:
Terbiyeyi nerden almis kimbilir :umursamaz:
hayır..adamın lan demesi saygı duymadıgını ortaya koyuyor.
hayır..
aslında saygı duyar ..
ben hayatta kımseye agzımı bozmamısımdır..
hemde asla..ama bende bıgun bırısıne agır bı soz soyledım ..
bı polısdı buda ama benı okadar cıleden cıkardıkı zorla agzımı bozdurdu..
saygısızlıkla ılgısı yokdur bunun gercekdende bazen ınsanlar oyle sorunlar okadar seylerle karsılasıyolarkı cınnet gecırebılıyolar..
pekı saygısızlıkla sucladınız konu sahıbesının sevgılısını..
pekı sevgılısı ne yapmısdır hıc dusundunuz mu?..
ne yapdıda sevgılısı bu sekılde konusdu cok merak edıyom..