Birkaç kez denedim hepsinde yalvardı yakardı , sözler verdi. Bende sevdiğimden yada bana yaşattığı güzel günler hatrına barıştım. Ve şimdi de o gücü bulamıyorum.Ayrıl tabiki sorman hata
Bende artık bu ilişkiden umudumu kestim. Sadece bir güç lazım bana. Ama onu da bulacağımTadı baştan kaçmış böyle gider daha da beter olur.
Ayrılmalısın...
Zararin neresinden donersem kardir..de ve ayril.Bende artık bu ilişkiden umudumu kestim. Sadece bir güç lazım bana. Ama onu da bulacağım
Ailesi seni istemiyor net.
Ayril.
Olmaz bu is
Sadece vakit kaybedersin.
Zaten ailesinden etkilenmis tavri degismis bile.
Ugrasmaya degmez inan
kendini bal gibi de kandırıyorsun.. bu aşamada böyleyse senin ailen de işin içine gireceği zaman her şey daha kötü olurBiraz önce konuştuk biraz. Bana sabret bugünler geçecek çok yakında dedi. Biz biraz anormal bir ilişkide yaşıyoruz 4 yıldır benim memleketime gitmelerim hariç hep yan yanayız, maddi manevi sınırsız desteklerimiz oldu birbirimize. Ama annesi ile eskisi gibi olamayız biliyorum. O fazlasıyla güzellik marka takıntısı olan millete hava atmayı seven biri ki ilk başta benimle de fazlaca hava attı. Tabi ben de hava atma derdinde olmadığım için yada onun sevmediği kişilere saygısız davrnmadığım için aramıza soğukluk girdi. Belki düzelir diyorum herşey ama kendimi kandırmaktan korkuyorum. Burası da benim dert köşem olsun.
Birkaç kez denedim hepsinde yalvardı yakardı , sözler verdi. Bende sevdiğimden yada bana yaşattığı güzel günler hatrına barıştım. Ve şimdi de o gücü bulamıyorum.
Daha sevgiliyken kaynana derdi yaşıyorsunuz. Şimdiden annesi yüzünden aranız bozulmuş. Evlenince neler olacağını bir düşünün. Durum duzelmez. Aile hekimi evliliğin içinde olur. Evlenince kapını kapatırsın kimse karışmaz lafları palavra. İlmek ilmek işliyor simdiden. Kocan değil bir şey değil ayrıl. Mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmek neden.Biraz önce konuştuk biraz. Bana sabret bugünler geçecek çok yakında dedi. Biz biraz anormal bir ilişkide yaşıyoruz 4 yıldır benim memleketime gitmelerim hariç hep yan yanayız, maddi manevi sınırsız desteklerimiz oldu birbirimize. Ama annesi ile eskisi gibi olamayız biliyorum. O fazlasıyla güzellik marka takıntısı olan millete hava atmayı seven biri ki ilk başta benimle de fazlaca hava attı. Tabi ben de hava atma derdinde olmadığım için yada onun sevmediği kişilere saygısız davrnmadığım için aramıza soğukluk girdi. Belki düzelir diyorum herşey ama kendimi kandırmaktan korkuyorum. Burası da benim dert köşem olsun.
Her dediğinde haklısın bende öyle düşünüyorum ama maddiyat yönünden öyle bir şey düşünmez çünkü o da bana çok destek oluyor. Zamanında beraber ortak işler de yaptığımızda hep benim üzerime yaptı bensiz bir lokma bile yemeyecek kadar düşünürdü beni. Birde aklımı karıştıran ailesine ayrıldım dediyse benimle her gün el ele sokaklarda akrabaları görüp söylüyorlardır. Ee ayrıldım demesiyle niye böyle yapıyor çıkamıyorum işin içinden.Belli ki siz ailesi ile iletişimi kesince onlar da rest çekti ve sevgiliniz ayrıldım dedi..
Sizinle iken arkadaslarlayim demenin ve onları engellemesinin en geçerli sebebi bu olabilir..
Şimdiden size bağırma cesaretini kendinde bulan,hatalar yapıp sonra da özür dileyen ama bundan yine de ders almayan adamdan şimdi kurtulma cesaretini kendinde bulamazsan,bir ömür esareti altında yaşar yine sesini cikaramazsin..
Okumuş kendi ayakları üzerinde duran biri için fazla cahilce davranışlar icerisindesin malesef,açıkçası sevgilim dediginiz kişinin de sizinle sevdiği için değil de maddi gücünüz açısından yanınızda olduğunu düşünüyorum iyi düşünün!!
Bilmiyorum ki başkasının böyle bir sorunu olsa bende ayrıl derim. Ama aklıma yapılan fedakarlıklar geliyor. Sevgilim alkol kullanan biriydi benim için bıraktı. Hergün arkadaşlarıyla gece yarılarına kadar dışarda olurdu. Şimdi onlarla arasına mesafe koydu iş okul ben ve ailesinde mekik dokumaya başladı. Ki ilk başta beni çok güzel sevdi canım acıdığında canın acıyor elinden birşey gelmiyor diye ağlardı. 4 yıldır aldatmayı bırak başka kızlarla arkadaşlık bile etmedi. Ki bende aynı şekilde bir çok fedakarlık yaptım. Şimdi bu hale gelmesine çok şaşıyorum. Bunu ilişkimizi bilen biri olsa sevgilin asla bunu yapmaz o seni çok seviyor der. Çevremde millet o seni çok seviyor diyor. Sanki ben seviyormuşum gibi. Yolda geçen teyzeler bile kızım ne çok kıymet veriyor sana bunu üzme diyor. Çünkü yol ortasında ayakkabımı bile bağlardı. Milletin olup olmadığını umursamadan ki onun yaşadığı yerde bu davranışlar onu kılıbık gösteriyorDaha sevgiliyken kaynana derdi yaşıyorsunuz. Şimdiden annesi yüzünden aranız bozulmuş. Evlenince neler olacağını bir düşünün. Durum duzelmez. Aile hekimi evliliğin içinde olur. Evlenince kapını kapatırsın kimse karışmaz lafları palavra. İlmek ilmek işliyor simdiden. Kocan değil bir şey değil ayrıl. Mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmek neden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?