Bana lütfen yol gösterin

poliyyy

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
46
24
8
34
Merhaba biraz uzun oldu. Okuyup yorum yapan herkese teşekkürler.
Benim 4 yıllık bir ilişkim var. Ben mühendisim sevgilim de öğrenci. Ben batılı o doğulu. Onun yaşadığı şehirde çalışırken tanıştım ve sonra da burda çalışmaya devam ettim.
İlk başlarda mükemmel denilecek kadar güzel bir ilişkim vardı. Kaynana adayım da dahil olmak üzere bütün akrabaları herkes çok sevdi. Ben ne kadar şimdiden tanışmak, samimi olmak istemesemde bazı şeylere engel olamadım. Ve sonra hiçbirşeyin bu kadar güzel gitmeyeceğini anladım.
İlk başta kaynana adayının sevgilime attığı iki yüzlüce mesajları gördüm. Oğlum ilerde çapkınlık yaparsan da akıllı ol belli etme gibi yada bana ay bu kıyafetin çok güzel deyip sevgilime o kıyafet açık senin başını derde sokar gibi sözlerini duydum. Daha sonra benim görüştüğüm halasının arayıp görüşme falan gibi laflar ettiğini de duydum.Sevgilime sorduğumda hep bi inkar yada benim yanlış anladığımı söyleme gibi sözlerle beni geçiştirmeye çalıştı . Anlayacağınız herşeyi abartan benmişim.
Neyse kaynana adayı ile görüşmeyi kestim 1 yıldır. Ama bu sefer de sevgilim değişmeye başladı. Tartıştığımız da bana hiç sesini yükseltmeyen insan bağırmaya başladı. Ben ağlarken umursamıyor bile. Benden ailesi ile ilgili şeyleri gizliyor.Benimleyken ailesi aradığında arkadaşlarımlayım demeler. Ben sorduğumda rahatsız etmesin diye öyle dedim diyordu. Ve şimdi WhatsAppta ailesini engellemiş ki benle durum attığında dedikodu olmasın diye..
Ayrılmak istiyorum ama bırakmıyor. Kalmak istesem beni ailesine başta göğsünü gere gere gösteren insan şimdi görmesinler diye uğraşıyor.. Ben ne yapayım nolur fikir verin.

Tadı baştan kaçmış böyle gider daha da beter olur.
Ayrılmalısın...

Ayrılın tabiki de, bırakmıyor ne demek ?
Bekarken tanıdığın bu adam ve ailesi ne ise evlenince onu 10 ile çarp..

Ailesi seni istemiyor net.
Ayril.
Olmaz bu is
Sadece vakit kaybedersin.
Zaten ailesinden etkilenmis tavri degismis bile.

Ugrasmaya degmez inan

Ben sevgilime binkere sordum. Yok öyle bir şey nasıl istemezler seni gibi şeyler söyledi. Ama gözle görülen bir şey vardı ve ben kör değildim. Ama sevgilim benim hiç küs kalmayı bilmememden yararlandı. Benim son bir yıldır ağlamadığım en uzun süre 4 gün artık kendimi tanıyamaz oldum. Nasıl bu kadar aciz olabiliyorum anlamıyorum

Biraz önce konuştuk biraz. Bana sabret bugünler geçecek çok yakında dedi. Biz biraz anormal bir ilişkide yaşıyoruz 4 yıldır benim memleketime gitmelerim hariç hep yan yanayız, maddi manevi sınırsız desteklerimiz oldu birbirimize. Ama annesi ile eskisi gibi olamayız biliyorum. O fazlasıyla güzellik marka takıntısı olan millete hava atmayı seven biri ki ilk başta benimle de fazlaca hava attı. Tabi ben de hava atma derdinde olmadığım için yada onun sevmediği kişilere saygısız davrnmadığım için aramıza soğukluk girdi. Belki düzelir diyorum herşey ama kendimi kandırmaktan korkuyorum. Burası da benim dert köşem olsun.

kendini bal gibi de kandırıyorsun.. bu aşamada böyleyse senin ailen de işin içine gireceği zaman her şey daha kötü olur

Birkaç kez denedim hepsinde yalvardı yakardı , sözler verdi. Bende sevdiğimden yada bana yaşattığı güzel günler hatrına barıştım. Ve şimdi de o gücü bulamıyorum.

Belli ki siz ailesi ile iletişimi kesince onlar da rest çekti ve sevgiliniz ayrıldım dedi..

Sizinle iken arkadaslarlayim demenin ve onları engellemesinin en geçerli sebebi bu olabilir..

Şimdiden size bağırma cesaretini kendinde bulan,hatalar yapıp sonra da özür dileyen ama bundan yine de ders almayan adamdan şimdi kurtulma cesaretini kendinde bulamazsan,bir ömür esareti altında yaşar yine sesini cikaramazsin..

Okumuş kendi ayakları üzerinde duran biri için fazla cahilce davranışlar icerisindesin malesef,açıkçası sevgilim dediginiz kişinin de sizinle sevdiği için değil de maddi gücünüz açısından yanınızda olduğunu düşünüyorum iyi düşünün!!

Daha sevgiliyken kaynana derdi yaşıyorsunuz. Şimdiden annesi yüzünden aranız bozulmuş. Evlenince neler olacağını bir düşünün. Durum duzelmez. Aile hekimi evliliğin içinde olur. Evlenince kapını kapatırsın kimse karışmaz lafları palavra. İlmek ilmek işliyor simdiden. Kocan değil bir şey değil ayrıl. Mutlu etmeyen bir ilişkiyi sürdürmek neden.

Her dediğinde haklısın bende öyle düşünüyorum ama maddiyat yönünden öyle bir şey düşünmez çünkü o da bana çok destek oluyor. Zamanında beraber ortak işler de yaptığımızda hep benim üzerime yaptı bensiz bir lokma bile yemeyecek kadar düşünürdü beni. Birde aklımı karıştıran ailesine ayrıldım dediyse benimle her gün el ele sokaklarda akrabaları görüp söylüyorlardır. Ee ayrıldım demesiyle niye böyle yapıyor çıkamıyorum işin içinden.

Bilmiyorum ki başkasının böyle bir sorunu olsa bende ayrıl derim. Ama aklıma yapılan fedakarlıklar geliyor. Sevgilim alkol kullanan biriydi benim için bıraktı. Hergün arkadaşlarıyla gece yarılarına kadar dışarda olurdu. Şimdi onlarla arasına mesafe koydu iş okul ben ve ailesinde mekik dokumaya başladı. Ki ilk başta beni çok güzel sevdi canım acıdığında canın acıyor elinden birşey gelmiyor diye ağlardı. 4 yıldır aldatmayı bırak başka kızlarla arkadaşlık bile etmedi. Ki bende aynı şekilde bir çok fedakarlık yaptım. Şimdi bu hale gelmesine çok şaşıyorum. Bunu ilişkimizi bilen biri olsa sevgilin asla bunu yapmaz o seni çok seviyor der. Çevremde millet o seni çok seviyor diyor. Sanki ben seviyormuşum gibi. Yolda geçen teyzeler bile kızım ne çok kıymet veriyor sana bunu üzme diyor. Çünkü yol ortasında ayakkabımı bile bağlardı. Milletin olup olmadığını umursamadan ki onun yaşadığı yerde bu davranışlar onu kılıbık gösteriyor

bence yol yakınken dönmelisin. seviyor olabilirsin aradaki bağ güçlü olabilir ama daha evlenmeden ailesi ile böyle iletişimsizlikler yaşanıyorsa evlendiğinde daha çok kafanı duvarlara vurursun. çünkü emin ol hiç kimse evlenince iyi anlamda değişmeyecek sadece seni istemiyorlarsa daha çok üzerine oynayacaklar. sevgilin de şimdi yaptığı gibi bir şeyleri gizlemeye ve ya işte sen yanlış anladın diyip onları savunmaya devam edecek, sonunda yıpranan tükenen gene sen olacaksın. şuanki çözümler, iyi günler anlık.

Yalvardı yakardı diye yada ayrılmak istiyorum bırakmıyor diye birşey yok
Mutsuz oluyorsan,yolunda gitmiyorsa bırakacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…