Bana lütfen yol gösterin

Sevgilin hem karnim doysun hem pastam dursun istiyor.
Seni ailesine karsi savunmuyor dimdik dursa ayrilma derdim ama pasif adamla olmaz .
Ayril kesinlikle

arkana bakmadan kaç canım benim
eski eşimi hatırlattın yeminlen. bizde aynı şekildeydik. doğulu biriyle ya pa maz sın

ben eski eşime
Allah aşkına bi daha evlenecek olursan git köyünden al. gelip istanbulun göbeğinden alma dediydim.

ne demek ayrılıcam bırakmıyor
göbek bağıyla mı bağlısınız. size hiç yakıştıramadım bu sözleri mühendis hanım.

Sevgilin hem karnim doysun hem pastam dursun istiyor.
Seni ailesine karsi savunmuyor dimdik dursa ayrilma derdim ama pasif adamla olmaz .
Ayril kesinlikle
Zaten beni bu pasifliği öldürüyor. Benim ilk aşkım ben her konuda onun arkasında dağ gibi durdum keşke o da benim yarım kadar bana destek olsaydı.

Bende beni asimile etmeye çalıştığında öyle diyordum sevgilimle başka şehirde o kadar iyiyiz ki hiç Doğulu gibi değil oralarda. Ama buraya geldiğimiz ilk odun haline geliyor. Kavgalarımızın çoğu ailesi ve onların bana davranışları yüzünden oluyor. Ama ona sorsam ben saçmalıyorum ailesi beni istemese rest çekermiş ya rest çekme ben bunu falan istemiyorum sadece benim sevgilime evleneceğim insana saygılı olun sevmeyin dese yetecek ama bunu bile yapmıyor. Ancak bana takma diyor

Bence Allah ın sevgili kuluymuşsun gösterilmiş sana herkesin gerçek yüzü ayrılman taraftarıyım

Daha yolun başında böyle yapan ileride iyice mağdur eder seni..

Geçmişte kalmış ama bütün bunlar. Bağırıyormus mutsuz olmaya baslamissiniz. Tabi yine de siz bilirsiniz.

işin rengi daha da farklı olabilir,öylesine takılıyorum gibi de yansıtıyor olabilir,kurtulmaya çalıştığını da söyleyebilir yani size takma hallolcak derken aynı tutumu onlara da sergiliyor,göz yumduruyor olabilir..

Içinde bambaşka olmak istediği bir insan özenç varken,ailesi-kültürü arasında kalıp bu dengesiz hale bürünmüş olabilir..

Senin burada önemsemen gereken nokta neyin ne olduğu değil,yıllar geçtikce onun o -bu sebep yüzünden ne kadar değiştiği..

Bugün sorunu için sana-ilişkinize bu denli değişen biri evlenince ne kadar daha değişir,seni ne kadar değiştirmeye çalışabilir?

Geçmişe değil bugüne bakıp karar alınır,herkes bir ilişkiye toz pembe başlıyor,aklı başında hiçbir kadın ihanete,değişime,dengesizlige,aile çekişmesine maruz kalırken ah eski günlerin hatrına diye çekmiyor,kesip atıyor..

Daha sevgili iken aranızda resmî bir şey yokken annesiyle halasıyla görüşmen yüzgöz olman doğru olmamış. Sevgilin belli ki ailesinin etkisi altında kalan birisi. Ailenin manipüle ettiği bir ilişkinin geleceğinin pek olmayacağını düşünüyorum.

ayrıl cnm hep pastam dursun hem karnım doysun diye bir olay yok . uymuyorsunuz işerde daha büyük sornlar yasarsın .

farklı şehir uzak muzak hiç farketmez canım onlarda.
sen istersen sevdiğinle yurt dışında yaşa. gene evinin içinde gibi olacaklar. tecrubeyle sabit.

Ailesi sizi istemiyor, ayril demisler kesin, o da kabil etmis, oyuzden onlar aradiklarinda arkadaslarlayim diyo.
Ayrilin, ondan size ne sevgili ne de koca olur. Zamaniniza yazik ...

Ayrılmak için daha ne bekliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…