Selam herkese
Dun icimde inanilmaz bir SIKINTI vardi hayret ettim..icim daraldi boyle nefes alamadim.
bir huzursuzluk kapladi icimi..dusunuyorum dusunuyorum bir sorun da yok..hersey iyi yolunda..
o zaman neydi bu SIKINTI dedim?
dedim kendi kendime ya birsey duyucam, yada gorucem hayirdir insallah...
Bugün yıllar sonra ilk sevdiğim,evlenmeyi çok dilediğim,uğruna çok acılar çekip gözyaşları döktüğüm ilk aşkı onunla tattığım adamın nişanlandığını gördüm tesadüfen..
Kendisi yoktu facebookda uzun zamandir .. Birden gorunce sok oldum.. Hemde facebooka gelir gelmez resmini eklemis nisanlisi ile.. Herkese acik oldugu icin ve bir arkadasim onunlada arkadas..
arkadasim onun nisan resmini begenince, bende gormus oldum.. Tabi sok oldum..kalakaldim oylece.
Onunla yollarımızın ayrılması yıllar önceydi
Ben farklı bir yolda ilerledim yaşamıma. Oysa ne çok istemiştim onunla olmayı,eşim olmasını.
Kendisi yıllar sonra beni kaybettiği için her ne kadar pişman olduğunu,acılar çektiğini söylediyse de artık ikimiz içinde çok geçti...
İmkansızdı herşey...Ben simdiki esimle evlendim..cok iyi anlasamasak da mutluyum..
bugün onun nişan resmini görünce; bir tuhaf oldum
Tabiki o da evlenecek , çocukları olacak bunu biliyorum
Ama ne bileyim resmini görünce gözlerimden yaşlar süzülüp gitti..
Elimde olmayan bir durum, ben kendimi tuttukça aktı yaşlar
Çok eskiden Belkide birlikte olma, beraber yaşlanma ihtimalimiz olabilecekken kaderin bizi böyle ayrı bir yere ayrı hayatlara savurmasına içerleyemediğimdendi hüznüm..
Hayat ne garip.. Birzamanlar daha toyken,ilk sevgiyi,ilk aşkı,ilk yürek ağrısını size tattıran insanı başka biriyle yanyana,cancana görmek insanı acıtabiliyormuş..
Kısmet...diyorum
Ama bu ANLAMSIZ hüzne,durağanlığıma engel olamıyorum şuan
Belki bu da bir imtihandır diyip tüm hüznümü dağıtmak istiyorum
Ona ise, yüreğimden mutluluğu adına hiçbir temenni gelmiyor...Gozlerimden cok yaslar akitmis birisidir..
Degerimi bilemeyip beni kendi elleriyle, kendinden uzaklara yolculamis biridir..
Oysaki herkes mutlu olsun isterim.. Ama ona yorum bile yapamıyorum içimden.."Ne mutlu olsun diyorum, Ne de mutsuz olsun.." yorumsuz kaliyorum dilime gelmiyor birsey.
Öylece kalıp gözlerimden yanaklarıma değen, gözyaşlarımın sıcaklığını hissediyorum hepsi bu..
Ben ona aglamiyorum.. Gecmiste cektigim acilara agliyorum.. Ona verdigim degere agliyorum..Olmamisliklara, icimde kalmisliklara agliyorum belkide..
KUSURUMA BAKMAYIN ÇOK DOLUYDUM PAYLAŞIP RAHATLAMAK İSTEDİM...
sonra dedim ki kendi kendime dunki SIKINTIM demek ki bunu gorecekmisim.. malum olmus dedim bana..
Bana malum bile olmasin.. uzak olsun benden Allahim.. Ama inatla malum oluyor bana onun hayatinda olan hersey.. Ruyamda bile gorup neler yasadigini goruyorum zaman zaman..
Bunuda anlamis degilim..
sevgiler
Çok sevmiş ve çok acı çekmişsin ben öyle hissettim. Aradan uzun yıllar geçsede insan ilk aşkını unutamıyor içinde bir burukluk kırıklık oluyor. Sizi çok iyi anlıyorum. ama rüyalarınızda bile onu görmeniz garip geldi sürekli onu mu düşünüyorsunuz acaba?
Her seçiş bir kaybediştir. Sizin için uygun olsaydı adı eski olmazdı değil mi?
Bunlarla kafanızı meşgul edeceğinize eşinize ve evliliğilinize konsantre olun.
Malum olmak falan hikaye, denk gelmiş görmüşsünüz işte.
Beynini şartlandırmışsın sen bu insana ait şeyler malum oluyor bana diye. Ve bunu yaşıyorsun. Keşke beynini daha güzel bir şeye şartlandırsaydın. Yani gerçekten çekim yasası diye bir şey var. Bir şeyi zorlasak olmaz ama bazen bilmeden bu şekilde beyin inandırıyor kendini. Bence de olay tamamen tesadüf. Geçmiş olmuş bitmiş.. takılma o insana ve eskiye.
Ben herseyin farkinda olan biriyim..
Tabiki bana uygun degilmis..Uygun olsa esim olurdu..
Herseyde bir hayir vardir..
Malum olmasi hikaye degil.. denk gelmesi bile bir kaderin cilvesi bence..
Hayatta tesaduf diye birsey old. inanmiyorum ben..
Ayrica esime ve yuvama karsida son derecede konsantre olmus durumdayim..
esimi degistirmek, duzeltmek icin var gucumle bu bedenimi ve zihnimi yoruyorum..
Baska hayaller pesinde degilim sevgili arkadasim..
icimi dokmek istedim..sonucta hepimiz kadiniz.. dertlesmekde suc degil sanirim?
selam herkese
dun icimde inanilmaz bir sıkıntı vardi hayret ettim..icim daraldi boyle nefes alamadim.
Bir huzursuzluk kapladi icimi..dusunuyorum dusunuyorum bir sorun da yok..hersey iyi yolunda..
O zaman neydi bu sıkıntı dedim?
Dedim kendi kendime ya birsey duyucam, yada gorucem hayirdir insallah...
Bugün yıllar sonra ilk sevdiğim,evlenmeyi çok dilediğim,uğruna çok acılar çekip gözyaşları döktüğüm ilk aşkı onunla tattığım adamın nişanlandığını gördüm tesadüfen..
Kendisi yoktu facebookda uzun zamandir .. Birden gorunce sok oldum.. Hemde facebooka gelir gelmez resmini eklemis nisanlisi ile.. Herkese acik oldugu icin ve bir arkadasim onunlada arkadas..
Arkadasim onun nisan resmini begenince, bende gormus oldum.. Tabi sok oldum..kalakaldim oylece.
Onunla yollarımızın ayrılması yıllar önceydi
ben farklı bir yolda ilerledim yaşamıma. Oysa ne çok istemiştim onunla olmayı,eşim olmasını.
Kendisi yıllar sonra beni kaybettiği için her ne kadar pişman olduğunu,acılar çektiğini söylediyse de artık ikimiz içinde çok geçti...
Imkansızdı herşey...ben simdiki esimle evlendim..cok iyi anlasamasak da mutluyum..
Bugün onun nişan resmini görünce; bir tuhaf oldum
tabiki o da evlenecek , çocukları olacak bunu biliyorum
ama ne bileyim resmini görünce gözlerimden yaşlar süzülüp gitti..
Elimde olmayan bir durum, ben kendimi tuttukça aktı yaşlar
çok eskiden belkide birlikte olma, beraber yaşlanma ihtimalimiz olabilecekken kaderin bizi böyle ayrı bir yere ayrı hayatlara savurmasına içerleyemediğimdendi hüznüm..
Hayat ne garip.. Birzamanlar daha toyken,ilk sevgiyi,ilk aşkı,ilk yürek ağrısını size tattıran insanı başka biriyle yanyana,cancana görmek insanı acıtabiliyormuş..
Kısmet...diyorum
ama bu anlamsız hüzne,durağanlığıma engel olamıyorum şuan
belki bu da bir imtihandır diyip tüm hüznümü dağıtmak istiyorum
ona ise, yüreğimden mutluluğu adına hiçbir temenni gelmiyor...gozlerimden cok yaslar akitmis birisidir..
Degerimi bilemeyip beni kendi elleriyle, kendinden uzaklara yolculamis biridir..
Oysaki herkes mutlu olsun isterim.. Ama ona yorum bile yapamıyorum içimden.."ne mutlu olsun diyorum, ne de mutsuz olsun.." yorumsuz kaliyorum dilime gelmiyor birsey.
öylece kalıp gözlerimden yanaklarıma değen, gözyaşlarımın sıcaklığını hissediyorum hepsi bu..
Ben ona aglamiyorum.. Gecmiste cektigim acilara agliyorum.. Ona verdigim degere agliyorum..olmamisliklara, icimde kalmisliklara agliyorum belkide..
Kusuruma bakmayın çok doluydum paylaşıp rahatlamak istedim...
Sonra dedim ki kendi kendime dunki sıkıntım demek ki bunu gorecekmisim.. Malum olmus dedim bana..
Bana malum bile olmasin.. Uzak olsun benden allahim.. Ama inatla malum oluyor bana onun hayatinda olan hersey.. Ruyamda bile gorup neler yasadigini goruyorum zaman zaman..
Bunuda anlamis degilim..
Sevgiler
Estfrllah, tabi ki suç değil.
Ben şunu merak ediyorum; eşinizle inanılmazzzzz cok kocaman mutlu olsaydınız yine de malum olur muydu?
OLURDU... Oluyorda iste:)
Bunun esimle suanda mutlu olup olmamakla ilgisi old. sanmiyorum ben..
Hem esimle mutsuz degilim ki ? Mutluyuz esimle.. ama aramizda sorunlar var tabiki..
duzeltmek icin elimden gelenide yapiyorum..
seni anlayabiliyorum bende yasamıştım bunu... çok sewdik oda bende evliliğe kadar hep düşündük hayaller kurduk pek face kullanmazdı girmezdi. Resim bile yoktu... Derken ayrıldık ettik neyse.. Sonra dönüş olacak gibiydi olmadı... 2 gün sonra bi baktım facede resimler var nişanlanmış benmde ortak arkadasım vardı o gösterdi. şok tabi ben ağladım elimde olmadan ki ozamanlar hayatımda biri vardı... Aradan şuan 3 4 yıl geçti. çocuğuda var... Ve diyorum ki iyiki onunla olmamış...nelerini duydum o ortak arkadasımdan anlatamam.... Herşeyde bir hayır vardır. Diyorum boşver engelle bakma bile
tesadüflere inanmam ben..
hersey olmasi gerektigi icin oluyor..
Yasanmamisliklardan sanirim bunu hissettim..
Beynimi sartlandirmam diyede birsey soz konusu degil..
O aksam ki, SIKINTIYI ben sokmadim icime oyle ya..? Bir insan durup dururken niye nefes alamaz gibi olsun?
huzursuzluk hissetsin ortada birsey yokken..
O zaman bana bunu bir aciklasaniz ? sevinirim.
Şu feys ne menem şey arkadaş.
Tek bir şey soracağım. Ona cevap vermenizi istiyorum mümkünse.
Aynı şeyleri şu an eşiniz yapsa ne hissederdiniz ?
Sonuçta siz evli bir bayansınız artık ve ESKİ sevgilinizin nişan resmini görünce ağlıyorsunuz, kusura bakmayın ama ben eşinize üzüldüm aslında.
Size cevapliyayim..
Esim benim evde olmadigim bir sirada,kavga etmistik..
Ablasi ile telefonda konusurlarken yakaladim..
Ablasina "keske ilk sevdigim,ilk evliligi dusundugum o kizla evli olsaydim, ne isim olurdu burda, bununla" dedi..
Ben bu cumleyi 5 yil once duydum..
hala icimde yaradir.. Esim beni ikna etmeye cok calisti ama inanmadim.. cunku arkamdan bu konusmayi yaparken yakaladim..
O kiz evlendiginde ise, nasil olmustu,cocuk kimmis,videoya cekseydiniz izlerdim bile dedi.. halada kirginliklarim vardir kendine..
Ben kimseye boyle birseyde demedim..
sadece gordum bugun resmini..
ikisi ayni seyler mi ? yada hangisi daha AGIR ?
Hem ben sizinle paylasiyorum suan...
Şöyle diyim sana. Üniversiteden mezun olalı 10 yıl oldu. Ve biri vardı hayatımda tek biri evlenecektik mezun olduktan sonra. Ben erken bitirdim ondan önce en azındano uzattı ben iş hayatına atılınca ihtiraslı biri haline dönüştüm o hala vize final ve tembelleşti. Tek dersten kalırsan bitti bu iş dedim ve bitti. Aileler tanışmıştı bizim ama ben uzatmaları oynuyordum onunla.. tam 10 yıl sonra geçen hafta rüyamda gördüm üstünde mavi bir gömlek çok yakışmıştı vesselam, geleceğini biliyormuşum yanına gittim bana araba aldığını söyledi. Hani sanki hala öğrenciyiz de beni okuldan alacak seviniyor. Ama yüzünde bir hüzün. Ben de hayatımda her şeyin değiştiğini olmayacağını söyledim. Ama açıklama yapmadım. Artık onu sevmediğimi söyledim. Bir yandan da eşimi ve kızımı düşünüyorum, eşimin haberi yokmuş bu görüşmeden kendimi suçlu hissediyorum. Eve geliyorum kapı çalıyor. Sanki onun olduğunu hissediyorum. Açıyorum eşim de yanımda. Bana diyor ki: gerçekten gözümle görmek istedim her şey bitti mi? Diyor. Öyle bir şey . ben de 3 gün etkisinden kurtulamadım. Sabah gelir gelmez ismini aradım Google amcada bir şey çıkmadı. Ama bu bir şeyin malum olduğu anlamında değil. Etkilendim rüyadan ama kanalize olmadım. Sen de yoğunlaşma üstünde. Gittikçe sana doğru gelir olay.
Size cevapliyayim..
Esim benim evde olmadigim bir sirada,kavga etmistik..
Ablasi ile telefonda konusurlarken yakaladim..
Ablasina "keske ilk sevdigim,ilk evliligi dusundugum o kizla evli olsaydim, ne isim olurdu burda, bununla" dedi..
Ben bu cumleyi 5 yil once duydum..
hala icimde yaradir.. Esim beni ikna etmeye cok calisti ama inanmadim.. cunku arkamdan bu konusmayi yaparken yakaladim..
O kiz evlendiginde ise, nasil olmustu,cocuk kimmis,videoya cekseydiniz izlerdim bile dedi.. halada kirginliklarim vardir kendine..
Ben kimseye boyle birseyde demedim..
sadece gordum bugun resmini..
ikisi ayni seyler mi ? yada hangisi daha AGIR ?
Hem ben sizinle paylasiyorum suan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?