Bana Malum oldu Sanki...

Asla kabul etmezdim.. Şu an benim için daha kutsal,değerli.. Yavrularım var çok şükür.

Ama yollarımız onunla birleşmiş olsaydı şuanım daha değişik olurdu..içinde ukdeler kalmazdı insanın... Özlemler insanı yoruyor,duygulandırıyor..
Geçmişimde yaşadıklarım hiç de güzel değil zaten çocukluğumda yani..
Babam alkol alır döverdi bizi,annemi.
Evlenene kadar bile dayak yemişliğim vardır babamdan..zaten 22'im de evlendim .. O yaşa kadarda dayak,hakaret çile gördük babamdan (( canı sağolsun yinede

Geçmişimde benim en mutlu olduğum zamanlar bu insana rastladığım anlardı..hiç yaşamadığım kadar mutluluğu yaşadım.. Sonra uçup gitti o mutluluk..

Kesinlikle haklısınız Belkide geçmişte yaşadığımız bu duyguları özlüyoruz hepsi bu...kişiye olan özlem değil bu, sizi iyi hissettiren duyguları özlüyorsunuz.. Böyle düşünüyorum

Sağolun değerli yorumunuz için

Son düzenleme:
Insan ilk aşkını evet unutamıyor bn de yıllardır görmeim ama bazen rüyalarıma giriyor ve zamanında onu bazı sebeplerden dolayı terkettiğim için benden intikam almaya çalışıyor sanki zor bir durum ama neyseki çok sevdiğim bir erkek var artk :)

Sevdiğinle bir ömür mutluluklar dilerim canım..

Rica ederim ne demek.huzunlendim babanizla ilgili kismi okuyunca..Tum bu duygu karmasasi geçsin ve hayat siz ve aileniz icin daha guzel olsun dilerim..Altyapida esinize olan kirginliginiz bu duygulari tetiklemis olabilir.Talihsiz sozler soylemis acikcasi, umarim birbirinizin degerini anlar ve daha cok kenetlenirsiniz..Sevgiler..

Kesinlikle katılıyorum size, kırgınlığım tetikledi zaten.. Çok talihsiz sözlerdi evet..
Allah razı olsun güzel dualarınızın için..

Sevgiler

yaş olarak benden büyüksünüz sanki geleceğimi görmüş gibi oldum okuyunca.bugün birisiyle vakit geçirdim biraz ve yerine hep onu koydum nedense.. yaşanmamışlıklara üzüldüm ve yaşanamıycaklara.bazen unuttum diyorum ama sadece unutmak istiyorum tamamen.biliyorum hiç unutamıycam, yollarımız hiç kesişmiycek ve ben bigün sizinle aynı acıyı hissedicem uzun süredir yaşadığım acının üstüne..inşallah acınız azalır..eşinizle mutluluklar diliyorum..

Sevgili kafein,

İnanki ben onunla yollarımız ayrılınca o büyük aşkı kalbime gömüp gittim..zaten 2 yıl sonrada evlendim. Evlenirken o aklımda gönlümde yoktu, gömdüm dedim.. Bitti dedim..
Eşimi de çok severek evlendim..
Eşim, hayatımdaki ondan sonra sevdiğim ikinci erkektir..

5 yıl önce karşılaşınca o küllenen aşk alev aldı ve beni acıttı.. Elimde değildi bu.. Bende anlam veremedim.. Çok ama çok sızladı kalbim. Herşey için çok geçti.. Seninde dediğin gibi birdaha onunla karşılaşamayacağını bilmek,yaşanacak hiçbir şeyinizin olmayacağını bilmek,nişanlandığını,hatta evlendiğini bilmek insana içinden bir ahh çektiriyor..
Bu ahhhh yürekten geliyor,hiçbir şekilde müdahale edemiyorum..

Allah'tan tek dileğim bu ızdırabın son bulması zamanla.. Azalır acılar yeter ki, üstünde çok durmayalım..
"Hayat devam ediyor"

Güzel duaların içinde sağol arkadaşım.

Sevgiler

Son düzenleme:
İlk aşklar unutulmuyor demek ki fotoğrafı gördüğüm an gözlerimden yaşlar süzüldü demişsiniz kendi yaşadığım bir tecrübe geldi aklıma.Bende geçen sene ilk kez aşık oldum hatta ona onu sevdiğimi söyleyecek kadar.Faceboota söyledim de bana nişanlıyım deyin aynen sizin dediğiniz gibi yaşlar süzüldü gözümden,kalbim acıdı.Hala acıyor.(Yanlışl anlaşılmasın.Nişanlı olduğunu bilmiyorum,facebookta ilişkisi yok yazıyordu,yüzükte takmıyordu.)
Ama yapacakta birşey yok hayırlısı böyleymiş belkide o kişiyle ilişkiniz devam etseydi çok mutsuz olacaktınız,ona sevginiz nefrete dönüşecekti,belki birbirinizi çok yıpratıcaktınız.Bunları düşünüp biraz hafifemeye bakın derim ben.Facebookunuzu da dondurun bence.İnsan bazen nefsine sahip çıkamıyor ve sürekli profilini incelemek istiyor.
İnşAllah seninde benimde kalbimizin acısı diner.

Son düzenleme:

Yorumun için tşk ederim canım.
Tabiki Allah'ın bir bildiği varki olmadı. Ben isyan etmedim asla..hayırlısı buymuş ..bazı şeylerin temiz kalması elbette daha güzel..
Facebook konusunu bende çok düşündüm kapatayım dedim hesabımı ama sonrada kendime yediremedim.. Bu kaçış olurdu, sonuçta arkadaşlarım ailem orda..
Şeytan dürtsede bak diye inatla bakmıyorum.. Bakmadıkçada içimdeki o sesi yeniyorum,bastırmış oluyorum..
Umursamadıkça mutlu oluyor insan :))

Gecmise takilip kalmayin siz simdiye ve gelecege bakin ben asla evlendikten sonra esimden baskasini dusunmedim dusunememde eski yasanmisliklar bitmis gitmis adi ustunde eski siz aglamissiniz daha neler tamam evli olmasaniz bi nevi hak veririm ama parmaginizda adini tasidiginiz bi esiniz var artik siz esinize bakin gecmisi sallayin gitsin keske demeyin seytan soyletir

Keşke demiyorum zaten, demedim de.
O hayırlı biri olsaydı olurdu zaten,olmamış ise Allah'ın bir bildiği vardır.. Eşime ve yuvama karşıda özveriliyim. Bir duygu yoğunluğu yaşadım geçmişime hepsi o kadar..

Rabbim asla şeytana uydurmasın inşallah..

Sevgiler

OLURDU... Oluyorda iste:)
Bunun esimle suanda mutlu olup olmamakla ilgisi old. sanmiyorum ben..
Hem esimle mutsuz degilim ki ? Mutluyuz esimle.. ama aramizda sorunlar var tabiki..
duzeltmek icin elimden gelenide yapiyorum..

Olmazdı... O anki birlikteliğinde insan çok mutlu ise eski gram aklına gelmiyor, hiç hemde... Beyin tamamen siliyor eskiyi

Olmazdı... O anki birlikteliğinde insan çok mutlu ise eski gram aklına gelmiyor, hiç hemde... Beyin tamamen siliyor eskiyi

Haklısınız aslında, eşim beni mutlu etmedi ben eşimide kendimide mutlu etmek için didindim..eşimle iken ufacık şeylerden bile mutluluk çıkarmaya çalıştım.. Kendi mutluluğumu kendim yarattım bunda eşimin hiçbir katkısı olmadı..
Mutluyum diye kendimi kandırmışım demek ki..insan sahidende mutlu olsaydı dediğiniz gibi eskiler insanı bu kadar etkilemezdi o an..

Tşk ederim
Sevgiler

Son düzenleme:
Umarım hakettiğiniz değeri, sevgiyi görür çok mutlu olursunuz, benden de sevgiler

seni çok iyi anladım yazını okurken
arada anılarınız yok aksine yaşıyamadıklarınız var. ve bu insanın içinde kalıyor.
yıllarda geçse o insanın herhangi bir yerde adını da duysanız sizi etkiler. oyüzden yargılamak yerine sizi anlamayı tercih ettim.
hepimizin başından geçmiştir böyle hikayeler, kimisi aradığı aşkı bulur, geçmişi unutur, arkasına bile bakmaz.
ama kimimizin hayatınada bütünüyle yaşanmışıkları unutturabilicek insanlar girmemiştir.kader bu..
allah herzaman gönlüne göre versin umarım hep mutlu olursun
Arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…