:Her seçiş bir kaybediştir. Sizin için uygun olsaydı adı eski olmazdı değil mi?
Bunlarla kafanızı meşgul edeceğinize eşinize ve evliliğilinize konsantre olun.
Malum olmak falan hikaye, denk gelmiş görmüşsünüz işte.
Bazen insan hele de yasi ilerlerken kendi geçmişine, daha genc yillarina özlem duyar, anılarina ozlem duyar .o anilarin , o gecmisin icinde elbet arkadaslar, sevgililer de olacaktir.yani aslinda o insanlar anilarimizin parçalaridir ve gecmisimize eşlik etmişlerdir. .Ben bazen gecmisime özlem duyduğumda su an hic görüşmek istemedigim bir arkadasimida burnumun diregi sizlayarak ozledigim anlar olmustur.Aslinda ozledigimin kendi gençligim, gecmisim, anilarim oldugunu sonradan farketmisimdir.Yildiz Kenter'e yıllar önce sormuşlar. Demişler ki ''Yıldiz hnm.hic unutamadiginiz bir anıniz var mi'' diye..Demiş ki "Unutamadigim bir anim yok, ben hicbir animi, hatirami unutmak icin yaşamadım, her bir hatiram aklimda ama o hatiralar o geçmisle guzel" ..Öyle güzel anlatmis ki, aklımda hep kaldi bu guzel sozleri..Bende bakiyorum arada gecmisime insaniz hafızamiz yerinde sonuçta. .Elbet sevdik sevildik , hepimiz belli yaslarda insanlariz.Arkadasim senin yasadigin duygu bence unuttugun, kenarda kalmış, tozlanmis, degeri gecmiste kalmış bir hikayeyi yeniden güçlü bir şekliyle hatirlaman, istemsiz olarak o gecmise dönmen, icinde kalmış birsey olduğunu dusunmuyorum.Zira bende arada daha gencligime, gecmise ozlem duyarım ama gecmisi yasamak istemem.Cunku su anim en kiymetli anim, çünkü su anin icinde canim esim sevgilim ve hayatimin anlamı oglum var.Bence anlam yuklenecek bir durum yok,çünkü ben cok denk geldiğini ve ic sıkıntınızi buna yordugunuzu düşünüyorum. ..Bir güç size gecmisteki o anlarinizi geri verecegini ama karsiliginda bu anlarinizi icindeki insanlarla birlikte geri alacagini soyleseydi eger kabul eder miydiniz? .Adi ustunde gecmis gecmistir aslında. ..
Insan ilk aşkını evet unutamıyor bn de yıllardır görmeim ama bazen rüyalarıma giriyor ve zamanında onu bazı sebeplerden dolayı terkettiğim için benden intikam almaya çalışıyor sanki zor bir durum ama neyseki çok sevdiğim bir erkek var artk :)
Rica ederim ne demek.huzunlendim babanizla ilgili kismi okuyunca..Tum bu duygu karmasasi geçsin ve hayat siz ve aileniz icin daha guzel olsun dilerim..Altyapida esinize olan kirginliginiz bu duygulari tetiklemis olabilir.Talihsiz sozler soylemis acikcasi, umarim birbirinizin degerini anlar ve daha cok kenetlenirsiniz..Sevgiler..Asla kabul etmezdim.. Şu an benim için daha kutsal,değerli.. Yavrularım var çok şükür.
Ama yollarımız onunla birleşmiş olsaydı şuanım daha değişik olurdu..içinde ukdeler kalmazdı insanın... Özlemler insanı yoruyor,duygulandırıyor..
Geçmişimde yaşadıklarım hiç de güzel değil zaten çocukluğumda yani..
Babam alkol alır döverdi bizi,annemi.
Evlenene kadar bile dayak yemişliğim vardır babamdan..zaten 22'im de evlendim .. O yaşa kadarda dayak,hakaret çile gördük babamdan(( canı sağolsun yinede
Geçmişimde benim en mutlu olduğum zamanlar bu insana rastladığım anlardı..hiç yaşamadığım kadar mutluluğu yaşadım.. Sonra uçup gitti o mutluluk..
Kesinlikle haklısınız Belkide geçmişte yaşadığımız bu duyguları özlüyoruz hepsi bu...kişiye olan özlem değil bu, sizi iyi hissettiren duyguları özlüyorsunuz.. Böyle düşünüyorum
Sağolun değerli yorumunuz için
Rica ederim ne demek.huzunlendim babanizla ilgili kismi okuyunca..Tum bu duygu karmasasi geçsin ve hayat siz ve aileniz icin daha guzel olsun dilerim..Altyapida esinize olan kirginliginiz bu duygulari tetiklemis olabilir.Talihsiz sozler soylemis acikcasi, umarim birbirinizin degerini anlar ve daha cok kenetlenirsiniz..Sevgiler..
Sevgili kafein,yaş olarak benden büyüksünüz sanki geleceğimi görmüş gibi oldum okuyunca.bugün birisiyle vakit geçirdim biraz ve yerine hep onu koydum nedense.. yaşanmamışlıklara üzüldüm ve yaşanamıycaklara.bazen unuttum diyorum ama sadece unutmak istiyorum tamamen.biliyorum hiç unutamıycam, yollarımız hiç kesişmiycek ve ben bigün sizinle aynı acıyı hissedicem uzun süredir yaşadığım acının üstüne..inşallah acınız azalır..eşinizle mutluluklar diliyorum..
İlk aşklar unutulmuyor demek ki fotoğrafı gördüğüm an gözlerimden yaşlar süzüldü demişsiniz kendi yaşadığım bir tecrübe geldi aklıma.Bende geçen sene ilk kez aşık oldum hatta ona onu sevdiğimi söyleyecek kadar.Faceboota söyledim de bana nişanlıyım deyin aynen sizin dediğiniz gibi yaşlar süzüldü gözümden,kalbim acıdı.Hala acıyor.(Yanlışl anlaşılmasın.Nişanlı olduğunu bilmiyorum,facebookta ilişkisi yok yazıyordu,yüzükte takmıyordu.)
Ama yapacakta birşey yok hayırlısı böyleymiş belkide o kişiyle ilişkiniz devam etseydi çok mutsuz olacaktınız,ona sevginiz nefrete dönüşecekti,belki birbirinizi çok yıpratıcaktınız.Bunları düşünüp biraz hafifemeye bakın derim ben.Facebookunuzu da dondurun bence.İnsan bazen nefsine sahip çıkamıyor ve sürekli profilini incelemek istiyor.
İnşAllah seninde benimde kalbimizin acısı diner.
Gecmise takilip kalmayin siz simdiye ve gelecege bakin ben asla evlendikten sonra esimden baskasini dusunmedim dusunememde eski yasanmisliklar bitmis gitmis adi ustunde eski siz aglamissiniz daha neler tamam evli olmasaniz bi nevi hak veririm ama parmaginizda adini tasidiginiz bi esiniz var artik siz esinize bakin gecmisi sallayin gitsin keske demeyin seytan soyletir
OLURDU... Oluyorda iste:)
Bunun esimle suanda mutlu olup olmamakla ilgisi old. sanmiyorum ben..
Hem esimle mutsuz degilim ki ? Mutluyuz esimle.. ama aramizda sorunlar var tabiki..
duzeltmek icin elimden gelenide yapiyorum..
Olmazdı... O anki birlikteliğinde insan çok mutlu ise eski gram aklına gelmiyor, hiç hemde... Beyin tamamen siliyor eskiyi
Umarım hakettiğiniz değeri, sevgiyi görür çok mutlu olursunuz, benden de sevgilerHaklısınız aslında, eşim beni mutlu etmedi ben eşimide kendimide mutlu etmek için didindim..eşimle iken ufacık şeylerden bile mutluluk çıkarmaya çalıştım.. Kendi mutluluğumu kendim yarattım bunda eşimin hiçbir katkısı olmadı..
Mutluyum diye kendimi kandırmışım demek ki..insan sahidende mutlu olsaydı dediğiniz gibi eskiler insanı bu kadar etkilemezdi o an..
Tşk ederim
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?