Ben konunuz hakkında bi yorum yapmak istiyorum.
İlk aşk..
Şuan kocanızı belki çoook seviyorsunuzdur hatta deli gibi aşık olabilirsiniz.
Ya da mutsuz bir evlilikde yaşıyor olabilirsiniz hiç farketmez.
İçinizde o ilk aşka karşı sevgi yok.
İlk aşklar gerçekten unutulmaz. Hele ki o ilk aşk ilk acıyı veren kişiyse.
Evli değilim. Çok güzel bir ilişkim var ve çok mutluyum. Allaha şükür.
4-5 ay önce kalbimde en büyük yaraları açan ilk aşkım pişman olduğunu belirterek geldi.
Tabii ki de hayatımdaki adamı seviyorum. Fakat öyle kötü oldum ki aklım bile karıştı diyebilirim.
Onun o pişman olma çabası düzeldim affet diye yalvarışları tabiri caizse afedersiniz köpek gibi yalvarışı...
Çok zoruma gitti. Neden dedim. Neden önceden böyle değildin!
Şimdi başkasıyla mutlu. Belkide mutlu olma çabasında bilemem...
Yani diyeceğim sadece sen yaşamıyorsun canım çoğu insanda var bu olay..
Fazla düşünme takma kafana. Rüyana girse bile umursama.
Yapıcak hiçbir şey kalmamış.
Sen evlisin ( her ne kadar sorunların olsada... ) O nişanlı.
Tşk ederim
Onun pişman olduğunu,beni elleriyle kaybettiğini,köpek gibi pişman olduğunu,hatta o çocuklar ikimizin olmalıydı ben mutluluğumu ellerimle uğurlamışım hayatımdan Meğer,gençliğimin cahilliğimin hatasını yapmışım diye serzenişleri geldi kulağıma duydum bunları arkadaşlardan..
Keşke o, ta ilk başından değerimi bilseymiş.. Beni kaybeden O ..
Benim vicdanım rahat.. Ama eşim ?
Benim için mücadele etti, çaba gösterdi,uzak olduğumuz halde 15 günde bir geldi yanıma..
Emek vereni seversin,onu istersin hayatında .. Emek vermeyen erkekti diğer insan .. İş işten geçmiş, ben evlenmişim son pişmanlık neye yarardı?
Kızgınlığım var bu konuda hala, biraz cesur olsaydı kaybetmezdi beni..şimdi nişanlısı ile resmini ekliyor Facebook'a hemde uzun bir süre yoktu Face de, sanki aklınca "ben böyle cesurum nişanlımı koluma takarım,fotomuda eklerim" herkezde bakar..ahhh zavallı! Keşke cesur olmak bu kadar kolay olsaydı:))
Sağlık olsun
Kafama ne takarım, ne üzülürüm inanın..
Buraya yazdım rahatladım
Ben önemliyim,değerliyim
Benim için zamanında kılını bile kıpırdatmamış bir insan için üzülmeye niyetim yok
Bir anlık bir durumdu o şok olup kalmalar..
Çok şükür Allah'a ki, en güzel aşklarım çocuklarım var..
Sevgiler
Son düzenleme: