BANA MESAJ ATMASINI İSTİYORUM?

Sevda94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
1
0
1
31
Herkese merhaba.Başlıktanda anlaşılacağı gibi benim derdim bu onun bana mesaj atması .İlk aşklar unutulmaz bende unutmadım fakat tek farkla o benim platonik aşkımdı ve ilk kalp ağrımdı.Aynı okulda farklı bölümlerdeydik o oyunculukda.O zamanlar gözümde çok büyüktü çok üzülürdüm halime çünkü ben hiç kendime bakmazdım onun yanında kendimi hep ezik görürdüm.Çirkin olmayı kaderim gibi görürdüm.Bir süre ona olan ilgim devam etmişti taki okulda yanında sevgilisini görene kadar.Birgün kantinde karşılaştık sevgilisiyle el ele donup kaldım ama o beni tanımıyor ben onun için acı çekiyorum.Bu durum beni çok üzdü kendimi saçma durumlara düşürmem ve unuttum onu bir şekilde.Tam 4 yıl geçti ve birkaç gün önce onu gördüm instagram keşfimde anlayamadığım bir duygu hissettim hoşlantı mı o saf duyguları özlemek mi anlamadım o an.Dayanamadım isteği attım çünkü görünüş olarak ve özgüven olarak değiştiğimi kendime ispatlamak istiyordum ve birazda merak vardı.Kabul etti oda bana istek attı.O an çok mutlu oldum ve insanları gözümüzde bizim büyüttüğümüzü gayet net anladım.Hikayelerimi ilk açan o genel olarak resim attım beğendi .Biliyorum başka kızlarada yapıyordur ama ben onunla konuşmak istiyorum.Sadece mesaj atmaya cesaretim yok.Arkadaşlarımda istese şimdiye kadar atardı diyor.Benim yazabileceğim tek konu tiyatro oyunu olabilir tiyatroda oynuyor çünkü.Ama direk anlar o zamanda.Bazen diyorum takipleşmesek daha mı iyiydi.

Tamamen heves.. Tanımadığınız için bu kadar hayransınız ve ulaşamamışsınız da..
Hep böyle değil midir zaten. Insanların uzaktan defolarını göremez, bize göstermek istedikleri kadarını görürüz.
Oturup bir sohbet etseniz belki tüm büyüsü bozulacaktı.

Bence simdiden fazla anlam yuklemissiniz eğer karşı taraftan aynı ilgiyi göremezseniz hayal kırıklığı yaşarsınız.O yuzden bu kadar üstüne düşmeyin derim olacağı varsa zaten olur akışına bırakın.

Bende ölüp bittigim insana iki yil sonra bi bahaneyle mesaj atmistim konustuk arkadasca sonra bir hafta sonra o bana yazdi bu ne ya ben buna mi olup bitmisim dedim kestim konusmayi. Buyutmeyin gozunuzde oda bir insan. Yazmak istersen yaz arkadasca konus, kafani kurcalamasin daha fazla. Icinden geldigi gibi davran. Inan sende fark edeceksin bu kadar taktigina degmedigini.

boş ver. Sen eklemişsin, o mesajı o atmıyorsa hayır gelmez. Unutmak en iyisi yoksa bir hataya düşme ihtimalin çok yüksek.

Oyununa git... Storine de at, okulda hep denk geldiğim arkadaşın bugün de oyununa denk geldim, hayat sürprizlerle dolu, dünya küçük gibi birşey yaz. Ama etiketleme...
Olsun bittsin^^
O zaten sana yazar...
Bu yeni nesil hiç yol yordam bilmiyor mu ya :)

Bosuna ugraşma senin ittirdiğin kadar gider. Bi erkek ilk adımlara gelmiyorsa gerisine hiç gerek yok heyecan arama.

Bir selam yazmakla bir şey kaybetmezsin bence.

Katılıyorum

ilk o açıyorsa devamlı instagramda demektir. çok anlam yükleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…