• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana mı anormal geliyor ?

Kuzucum konuş, eşinle anne yatak almadık desin, sen dersen gelin eve almıyor olur. Taşınacak veya kirada iseniz uygun dille anlatın, bir kaç gün evde olanla idare edecekler o halde salonda sağda solda artık yere yorgan sererek😅 o yataklar başa bela oluyor kendimden biliyorum 😁
Bunu bilerek almadım zaten ve onlar da o zaman okeylemişti 😀yoksa zaten hiç gelmediler ki görümcelerimi severim.
Sanırım ben biraz bu konuda farklıyım. Çünkü burda çocuklarına diye çıkılıyor ama her şeyle evin hanımı ilgileniyor.
Yani ben sınava hazırlanan birine biz geleceğiz diyemezdim hele bir hafta sonra tekrar göreceksem.

Biletler alınmış zaten. Her şeyimi de o haftaya müsait olacak şekilde ayarlamıştım. Mesele gelmeleri değil dediğim gibi en başta yatak alınacakken ben istememiştim boş odam için size gelen giden olmaz zaten dediler parayı da onlar verecekti almadılar.
Şimdi yatak alın biz hep birlikte geleceğiz diyorlar sonra gerek yok döşek getireceğiz diyorlar bir daha arıyorlar vazgeçtik siz yatağınızı alın diyorlar.
Anladığım kadarıyla çalışan bir insan değilsiniz. Neyinizi ayarladınız tam olarak? Bilet dediğiniz şey değiştirilebilen, açığa alınabilen bişey. O sorun değil zaten.

Alırsınız bir şişme yatak olur biter. En kötü yere iki yorgan atarsınız, kış bitti öyle de yatılır. Ailesi şehir dışında yaşayan insanlar bu tip şeyleri düşünerek hareket ederler.

Diğer üyeye yazdığım mesajda da belirttim onlar geldikten bir hafta sonra biz onların yanına tekrar gideceğiz. İyice bölünmüş oluyorum yani.
Zaten kardeşlerini şimdiye kadar iki kez ağırladım.
insanların gelmelerini hiç istemiyorum değil.
Her işleri böyle her durumda topluca hareket ediyorlar.
Bir hafta sonra siz niye gidiyorsunuz? Gitmeyin. Esiniz dusunsun nerde yatircaginida. Dert edilcek birsey gormuyorum.

Canım dersi sıkıntı etme, düzenli calisiyirsan 1-2 hafta ara vermenin sıkıntısı olmaz.
Evine ilk geldikleri için onun tedirginliği ni de yaşıyorsun ama inan güler yüzle su gibi akar geçer.
Yatak bile getireceğiz demişler, bunun üstüne hala yer yok gelmeyin demek çok çok ayıp. Gidip o insanların yüzüne bakacaksın.

Ama ondan 1 hafta sonra biz gideceğiz zaten onun memleketine. 1 hafta onlar kalacak biz gideceğiz bir hafta kalacağız.
Çocuklarını gelmeseler de 1 hafta sonra görecekler yani.
Tamamen gezme başka bir şey yok.

Bu kısmı önemli, konunuzu düzenleyin ve bu detayı ekleyin.

Siz gitmeyin o zaman, bi hafta sonra 900 km gitmeye ne gerek var, çok saçma, bu defalık da onlar gelmiş, oldu bitti

Bunu bilerek almadım zaten ve onlar da o zaman okeylemişti 😀yoksa zaten hiç gelmediler ki görümcelerimi severim.
Sanırım ben biraz bu konuda farklıyım. Çünkü burda çocuklarına diye çıkılıyor ama her şeyle evin hanımı ilgileniyor.
Yani ben sınava hazırlanan birine biz geleceğiz diyemezdim hele bir hafta sonra tekrar göreceksem.
Sen 1 hafta sonra gitmeyi iptal et eğer olabiliyorsa zaten gelecekler, eşine de söyle beraber bayrama çok var önceden hazırla hazırla dolaba at yapacaklarını yavaş yavaş, servis çay bulaşıkta da azıcık yardım ediversin öğrenir o da :KK70:
Sınav hangi sınav bilmiyorum da tarihi yakın değilse üç beş gün tolere edilir çok açığın yoksa kafaya takma onu stres yapma

Anladığım kadarıyla çalışan bir insan değilsiniz. Neyinizi ayarladınız tam olarak? Bilet dediğiniz şey değiştirilebilen, açığa alınabilen bişey. O sorun değil zaten.

Alırsınız bir şişme yatak olur biter. En kötü yere iki yorgan atarsınız, kış bitti zaten öyle de yatılır. Ailesi şehir dışında yaşayan insanlar bu tip şeyleri düşünerek hareket ederler.
Haklısınız, sadece en başta o şekilde söyleyip şu an bu şekilde hareket etmeleri tuhaf geldi. Çünkü hep birlikte gelemeyiz eviniz de müsait değil diyorlardı.
Rahat edeceklerini düşünüyorlar ki dert etmiyorlar. Ben de dert etmedim zaten. Sadece tuhaf geldi. Belki de ben bi yere bu şekilde gitmek istemeyeceğim için bilemiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

vay vay vay bizim kk kadınlarına ne olmuş böyle ya😂
Bahar geldi diye mi herkes bir pozitif,sinirleri alınmış

İkidir farkettiğim olay.Biri eşinin kardeşinin ailesine istediği parayı harcayabilir diğeri de bu konu,gözlerim doldu😂 hanımlar çok tatlısınız

Bu kısmı önemli, konunuzu düzenleyin ve bu detayı ekleyin.

Siz gitmeyin o zaman, bi hafta sonra 900 km gitmeye ne gerek var, çok saçma, bu defalık da onlar gelmiş, oldu bitti
Evet atlamışım bu detayı. Öyle yapacağım artık napalım.

Sen 1 hafta sonra gitmeyi iptal et eğer olabiliyorsa zaten gelecekler, eşine de söyle beraber bayrama çok var önceden hazırla hazırla dolaba at yapacaklarını yavaş yavaş, servis çay bulaşıkta da azıcık yardım ediversin öğrenir o da :KK70:
Sınav hangi sınav bilmiyorum da tarihi yakın değilse üç beş gün tolere edilir çok açığın yoksa kafaya takma onu stres yapma
KPSS. Yani üç ayrı sınava gireceğim. Eşimin elinden de hiçbir şey gelmez gerçi kardeşleri yardım eder bırakmazlar zaten.
Abarttım belki de bilmiyorum 😅

Alırsınız bir şişme yatak olur biter. En kötü yere iki yorgan atarsınız, kış bitti öyle de yatılır. Ailesi şehir dışında yaşayan insanlar bu tip şeyleri düşünerek hareket ederler.
Şişme yatak aldım :D kimseyi yatıramadım rahat değil diye yatmadılar 🤣 anılarım canlandı :KK48: decathlondan aldım kötü de değildi :D neyse bir gün lazım olur diye hala durur canım şişme yatağım🤣

Haklısınız, sadece en başta o şekilde söyleyip şu an bu şekilde hareket etmeleri tuhaf geldi. Çünkü hep birlikte gelemeyiz eviniz de müsait değil diyorlardı.
Rahat edeceklerini düşünüyorlar ki dert etmiyorlar. Ben de dert etmedim zaten. Sadece tuhaf geldi. Belki de ben bi yere bu şekilde gitmek istemeyeceğim için bilemiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Tuhaf değil, sizin düşünce biçiminiz tuhaf. İki çocuğunuz olursa ailenizin evine giderken çocukları evde mi bırakacaksınız mesela?

KPSS. Yani üç ayrı sınava gireceğim. Eşimin elinden de hiçbir şey gelmez gerçi kardeşleri yardım eder bırakmazlar zaten.
Abarttım belki de bilmiyorum 😅
No panik :) robot da değilsin arada kafa dağıtmak lazım üç beş gün çay çorba içtin diye sınav kaybedilmez. Sen önceden dolaba at , o da yanında çırak olsun artık yardım etsin getir götür yapsın öğrensin yapamam de tek başıma ramazanda :D biz taktik vermeyelim yoksa mutfağa girmiyorlar zaten

Her işleri böyle her durumda topluca hareket ediyorlar.
Çok normal değil mi? Aileler ve birlikte hareket ediyorlar. Tum aile diger aile bireylerini ziyarete geliyorlar. Buyuk olasilikla tek gelseler size daha cok zahmet olacak, yani boyle olunca duzeniniz bir kez bozulmus olacak. Hem kalabalik olunca muhabbet de bol olur.

Şişme yatak aldım :KK70: kimseyi yatıramadım rahat değil diye yatmadılar 🤣 anılarım canlandı :KK48: decathlondan aldım kötü de değildi :KK70: neyse bir gün lazım olur diye hala durur canım şişme yatağım🤣
Bize her gelen şişme yatakta yatıyor valla. İyi şişirildiğinde normal yataktan farkı yok. Ya yeterince şişirmiyorsunuzdur ya da hava kaçırıyordur. Benim öğrenci evinde vardı öyle bi tane, sabaha kadar inerdi yerde yatardı üzerinde yatan 😂

Tuhaf değil, sizin düşünce biçiminiz tuhaf. İki çocuğunuz olursa ailenizin evine giderken çocukları evde mi bırakacaksınız mesela?
Bırakmayacağım tabii ki. İnsanların yaşam biçimleri bu şekilde ama. Bi ara teyzeler falan hep birlikte gezmeye gelmeyi yine düşündüler. Geldiklerinde de Burda kalacaklardı.
Bunu söylemekte de bi beis görmüyorlar.
Demek ki böyle alışkanlıkları var. Her seferinde bir hep birlikte hareket etme isteği. Anlattığım şeyler birbrinden bağımsız ama düşününce de hiç bana uyan şeyler değil.

Koskoca 2 sene olmuş hiç bir sekilde gelmemisler. 4 kişiye kabile mi diyorsunuz? 😄sadece 1 hafta kalacaklarmiş üstelik.
Bir de gezmeye,kafa dagitmaya da gelebilirler bir insanın 2 sene çocuğunun evine gelmemesi çok anormal bir şey. Siz eş ailesi diye otomatik şartlamişsiniz kendinizi bence

Selam kızlar, çok da dert edilecek bir konu aslında ama sizin de fikirlerinizi merak ettim ben mi abartıyorum diye düşünüyorum çünkü.
2 senelik evliyim eşimin ailesine uzak kendi aileme yakın bir ildeyim eşimin işi dolayısıyla.
Ailesi bu süreçte hiç gelmedi tatilde, izinde vs hep biz gittik 900 km mesafe var bu arada.
Birkaç aydır annesi ve babası geleceğiz diyorlardı e gelin tabii dedim insanların hakkı hiç gelmediler.
Sorunlar çıktı gelemediler ya da ötelediler vs ne olduğunu bilmiyorum.
Şimdi görümcemin bayram izni var gelmek istiyorum dedi ben de sınava hazırlanıyorum bu arada ve bunu biliyorlar. Gelse eşim ilgilenemeyecek zaten mecbur bana kalacak.
Ondan birkaç gün sonra kayınvalidem aradı biz bayramda hep birlikte gelmeyi düşünüyoruz dedi. ( kaynana, kayınpeder artı iki görümce )
Ev iki artı bir ama sadece yatak odası ve salon var diğer boş odayı çalışma odası olarak kullanıyorum.
Yer yok ama diyorum döşek getireceğiz diyor.
Ya oldum olası şöyle kabile gibi yaşamları hiç sevmedim. Üstelik de ders çalışıyorum.
Hiç gelmedikleri için bir şey de diyemedim. Genel anlamda eşim bu tür şeyleri sevmediğimi biliyor zaten istersen söylerim kalabalık gelmeyin diye dedi bir şey demedim.
Abartıyor muyum sizce ? Bazen onların normal gördükleri şeyler bana o kadar anormal geliyor ki ben mi çok uyumsuzum acaba diyorum.
Anormal olan sizsiniz 2 yılda gelmemisler bunu mu sorun ettiniz

Canım dersi sıkıntı etme, düzenli calisiyirsan 1-2 hafta ara vermenin sıkıntısı olmaz.
Evine ilk geldikleri için onun tedirginliği ni de yaşıyorsun ama inan güler yüzle su gibi akar geçer.
Yatak bile getireceğiz demişler, bunun üstüne hala yer yok gelmeyin demek çok çok ayıp. Gidip o insanların yüzüne bakacaksın.
Evet sanırım ilk defa gelecekleri için rahat olmalarını istedim. Bir de hiç hep birlikte ağırlamadım tedirgin oldum.
Kötü niyetim yok aslında. Eşim söyleyim dediğinde ilk defa geliyorlar sürekli olan bir şey değil dedim.
Bilmiyorum ki belki de ben ailemden böyle görmedim ondan tuhaf geliyor.
Ama asla kötü niyetli değilim.

Back
X