Bana mi dedi eltim

Aslında doğru söylemiş genel olarak. Ama ben size dediğini sanmıyorum: Aklına geleni direkt söyleyince pot kırmış aslında. Patavatsızlık yani.

Doğru demiş. Hem diyesi geliyomuş, dememişki kadın. Dozunda küfür iyidir. "Bi biyiniii hiiç yıkışmiyiiiiii"cılardan hazetmiyorum.
Sanırım bana istinaden yazdınız. Sizin hazetmeniz umurumda değil emin olun. Küfür dozunda iyidir buna katılırım ama akrabasının yanında onu ima ederek s. git demek edepsizliktir.

Sanırım bana istinaden yazdınız. Sizin hazetmeniz umurumda değil emin olun. Küfür dozunda iyidir buna katılırım ama akrabasının yanında onu ima ederek s. git demek edepsizliktir.

Umrunuzda olmaması ne kadar umrumda acaba? A uykumu kaçırcak kadar. Bknz: saat.
Yani ima ederek demesi bence de edepsizlik. Laf dolandırmaktan hoşlanmam. Dogrudan demeliymiş.

Bende sinir oluyorum ziftlendigi her ortamı babasının mali sanarak icmeyenlerin gitmesi gerektiğini düşünenlere
Yahu balkon falan olsa amenna mutfak ortak kullanım alanlarından biri!
Ülkenin biri tam hatirlayamiyorum tamamen yasaklamis bir diğeri küçücük kulubeler yaptırmış yalnızca burada demiş
Bizde hala içenler icmeyenlere kızıyor sanki onlar diil biz onların canına kast ediyoruz!

Eskiden kapali ortamlarda bile sigata icilirken kimse of puz demiyordu
Simdi konsere gidiyoz elinde sigara olan genclere sunu bi cekermisiniz diyolar sinir oluyorum
Simdi sigara icenler daha cok madur yani :-D

Kızım sana diyorum gelinim sen anla hesabina getirmiş " küfürbaz" elti...

Ne alakası var hanımlar siz sigaranızı için diye niye evin içi terkedilsin siz terkedin siz istediklerinizi yapacaksınız diye birini bir ortamdan uzaklaştıracaksınız..Benim esim bile kac senedir evliyiz bigün evin herhangi bi odasında içmedi sogukta bile balkona gider..Erkekler daha kibar olabiliyormuş öğrendikKızlar siz kendinizi zehirliyorsunuz diye kapalı ortamda hatta evin içinde mutfagıda geçtim kimseye o dumanı yedirmeye hakkınız yok..Benim evime gelende yakıyo çat diye mutfakta ben evimde sigara içilmesine karsıyım tatlım diyorum balkonda içiyor ne evime onun kokusunun girmesine nede misafirlerimin onun o koku zehirlenme yasamasına izin veremem..Su sigara içen bayanların havası da tabi garip..boşverin eltiniz ayıp etmiş terbiyesizce konusmus ayrıca bencilce..

Ne alakası var hanımlar siz sigaranızı için diye niye evin içi terkedilsin siz terkedin siz istediklerinizi yapacaksınız diye birini bir ortamdan uzaklaştıracaksınız..Benim esim bile kac senedir evliyiz bigün evin herhangi bi odasında içmedi sogukta bile balkona gider..Erkekler daha kibar olabiliyormuş öğrendikKızlar siz kendinizi zehirliyorsunuz diye kapalı ortamda hatta evin içinde mutfagıda geçtim kimseye o dumanı yedirmeye hakkınız yok..Benim evime gelende yakıyo çat diye mutfakta ben evimde sigara içilmesine karsıyım tatlım diyorum balkonda içiyor ne evime onun kokusunun girmesine nede misafirlerimin onun o koku zehirlenme yasamasına izin veremem..Su sigara içen bayanların havası da tabi garip..boşverin eltiniz ayıp etmiş terbiyesizce konusmus ayrıca bencilce..
+1

O kıza demek istediğini size demiş,size demek istedigini de birine denk gelirse ona söyler.Bence size özel birşey dememiş sigarasına laf atana "alayına isyan "modundan bir fragman yapmış o kadar..Takılmayın bence.

size demiş sanki. tam da lafınızın üstüne demiş çünkü.
ben evimde sigara içilmesine izin vermiyorum.
3 küçük çocuk var .
eşim balkonda içer. gelen misafirler de balkonda içer.
gittiğim yerde mutfakta falan içiyorsa insanlar . eğer boğuluyorsanız oradan çıkın .

Mutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
sana demiş boğulduysan cıkarsın aynı ortamda bulunmazsın

Benim eşimde bir kere evimizde sigara içmemiştir, eşim aslında gittiği hiç bir evde sigara içmez, hele mutfakta sigara içilmesi çok saçma, yemek pişen yere o kokunun sinmesi çok iğrenç. Evime gelen misafirlerde balkona çıkıyor, buna eşimin ailesi dahil. Daha hiç kimse bana bırakın küfetmeyi surat asıp imada bile bulunmadılar.
Elti hanım hava yapmaya çalışmış ama asıl kendisini rezil etmiş. Terbiyesizliğe gerek yok, böyle saçma bir konu için hiç gerek yok. Ayrıca bazen sigara içilen ortamda mecbur kalmak zorunda kalıyoruz, ama kimseden daha küfür yemedik.
İş yerinde akşamları mesaiye kalınca çalıştığım odada içilebiliyor, camı açık bırakıp çöpleri atıp ertesi gün temizletiyorlar. Bu insanların saygı ve görgüsü ile alakalı. Bizde o çaba karşısında evdeki rahatlığımızı beklemiyoruz.

Sana o kadar çok katılıyorum ki içmeyip içenlerin dibinde dururlar sonra öff boğuldum ay kötü koku o zaman git başka yere arkadaş
Tam okuyamadiniz heralde gorumcem sonradan geldi ben is yapiyordum ayrica ciddi olarakta demedim espridir aramizda soruyuda yanlis anlamissiniz ben benim dedigim dogru mu yanlis mi diye sormadm gorumcemle muhattapken eltimin araya girip edepsizliginden bahsediyorum

Back
X