- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi bayankapriss
Aslında doğru söylemiş genel olarak. Ama ben size dediğini sanmıyorum: Aklına geleni direkt söyleyince pot kırmış aslında. Patavatsızlık yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bana istinaden yazdınız. Sizin hazetmeniz umurumda değil emin olun. Küfür dozunda iyidir buna katılırım ama akrabasının yanında onu ima ederek s. git demek edepsizliktir.Doğru demiş. Hem diyesi geliyomuş, dememişki kadın. Dozunda küfür iyidir. "Bi biyiniii hiiç yıkışmiyiiiiii"cılardan hazetmiyorum.
Sanırım bana istinaden yazdınız. Sizin hazetmeniz umurumda değil emin olun. Küfür dozunda iyidir buna katılırım ama akrabasının yanında onu ima ederek s. git demek edepsizliktir.
+1Ne alakası var hanımlar siz sigaranızı için diye niye evin içi terkedilsin siz terkedin siz istediklerinizi yapacaksınız diye birini bir ortamdan uzaklaştıracaksınız..Benim esim bile kac senedir evliyiz bigün evin herhangi bi odasında içmedi sogukta bile balkona gider..Erkekler daha kibar olabiliyormuş öğrendikKızlar siz kendinizi zehirliyorsunuz diye kapalı ortamda hatta evin içinde mutfagıda geçtim kimseye o dumanı yedirmeye hakkınız yok..Benim evime gelende yakıyo çat diye mutfakta ben evimde sigara içilmesine karsıyım tatlım diyorum balkonda içiyor ne evime onun kokusunun girmesine nede misafirlerimin onun o koku zehirlenme yasamasına izin veremem..Su sigara içen bayanların havası da tabi garip..boşverin eltiniz ayıp etmiş terbiyesizce konusmus ayrıca bencilce..
sana demiş boğulduysan cıkarsın aynı ortamda bulunmazsınMutfakta oturuyorduk gorumcem sigara yakti ben kullanmadigim icin etkileniyorum ablaa bogdun beni dedim sevgili eltim ordan "bizim is yerinde herkes iciyo bi kiz icmiyo off puff diyo ona s..r git diyesim geliyo" dedi o an anlamadim lafin nereye gittigini sizce bana mi dedi
+10000Doğru demiş. Hem diyesi geliyomuş, dememişki kadın. Dozunda küfür iyidir. "Bi biyiniii hiiç yıkışmiyiiiiii"cılardan hazetmiyorum.
Ne alakası var hanımlar siz sigaranızı için diye niye evin içi terkedilsin siz terkedin siz istediklerinizi yapacaksınız diye birini bir ortamdan uzaklaştıracaksınız..Benim esim bile kac senedir evliyiz bigün evin herhangi bi odasında içmedi sogukta bile balkona gider..Erkekler daha kibar olabiliyormuş öğrendikKızlar siz kendinizi zehirliyorsunuz diye kapalı ortamda hatta evin içinde mutfagıda geçtim kimseye o dumanı yedirmeye hakkınız yok..Benim evime gelende yakıyo çat diye mutfakta ben evimde sigara içilmesine karsıyım tatlım diyorum balkonda içiyor ne evime onun kokusunun girmesine nede misafirlerimin onun o koku zehirlenme yasamasına izin veremem..Su sigara içen bayanların havası da tabi garip..boşverin eltiniz ayıp etmiş terbiyesizce konusmus ayrıca bencilce..
Tam okuyamadiniz heralde gorumcem sonradan geldi ben is yapiyordum ayrica ciddi olarakta demedim espridir aramizda soruyuda yanlis anlamissiniz ben benim dedigim dogru mu yanlis mi diye sormadm gorumcemle muhattapken eltimin araya girip edepsizliginden bahsediyorumSana o kadar çok katılıyorum ki içmeyip içenlerin dibinde dururlar sonra öff boğuldum ay kötü koku o zaman git başka yere arkadaş