Bana mı öyle geldi?

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
Merhaba kızlar 3 yıllık evliyim ve bir konuda sizin görüşlerinizi almak istedim.Eşimin iki kız kardeşi var ikisi de evli birisi bana uzakta oturuyor diğeri daha uzakta ven küçük görümceme 2dir ramazan için iftara gittiğimizde görümcemin eltisi ve görümcesi de geliyor normalde benimle sıkıntısı olmayan birisi ama onları artık görünce mi böyle oluyor bilmiyorum onlarla daha sık girip çıkıyor onlara daha çok laf atıyor ben laf atmasam bana laf atmaz gibi ama normal hayatta sıkıntım olmayan birisi ama böyle toplaşmalarda ikidir böyle yapıyor nedenini anlayamadım sizce neden böyle yapıyordur? hani soğuk birisi değilim hani görümcemin eltisi ve görümcesiyle de denk geldikçe konuşurum girişkenimdir ama neden özellikle onlar varken öyle yapıyor anlamadım hani benimle de sohbeti iyi olan birisi ben nasıl davranmalıyım bundan sonra sizden öneri ve görüşlerinizi almak istedim.

@bide bele cek yani ikidir böyle oluyor kalan zamanda onlar yok iken ben eşimle gittiğimizde gayet iyi anlaşıyoruz hani bana mı öyle geliyor dedim ama insan farkına varıyor ister istemez

@bide bele cek yani ikidir böyle oluyor kalan zamanda onlar yok iken ben eşimle gittiğimizde gayet iyi anlaşıyoruz hani bana mı öyle geliyor dedim ama insan farkına varıyor ister istemez
Benimde başıma geliyor hissettiklerimiz doğru çıkıyor aslında , hatta eşimin babasının benden çok hoşlanmadığını hissetmiştim eşim yok canım falan demişti biraz zaman geçti şimdi de sen haklıymışsın diyor

Gorumcelerinizin ikametgahlarinin sizin ikametgahiniza olan mesafesinin ve bunu tanimlama biciminizin konuyla alakasini cozemedim, ozellikle biri uzakta oturuyor digeri daha da uzakta kisminda konudan bir miktar kopmus olabilirim

Konuya gelirsek, takmayin. Onlari sizden daha fazla seviyor ya da size tek basiniza aslinda tahammul edemiyor bile olsa bu sizden bir sey alip goturmez ki

Çocukları var mı? Eğer varsa kolaylık olsun diye hepinizi aradan çıkarıyordur.
Çok önemli değil aslında, sonuçta sık olan birşey değil ama rahatsız oluyorsanız usulünce söyleyebilirsiniz.

Sadecebirisiyim aynen söylemek istedim ama eşimle bu durumu konuştum yok diyor o öyle yapmaz diyor ama ben de konuşma tarafıyım bir tarafım da aman salla diyor evet çocukları var ve ben eltisi ve görümceleerine göre bir tık daha mesafeli yapım belki de ondadır tamam giterim çıkarım yardım ederim sohbet ederim ama her ota gülmediğimi etmediğimi onlar da bilir acaba ikili mi oynuyor sizce?

Ne ilgisi var yahu
Zaten sürekli olmuyormuş. Hem ramazan bitiyor zaten çok dert etmeyin
Başka bir sorun olursa zaten mesafenizi ona göre ayarlarsınız.

Sadecebirisiyim ya ben yapı olarak sevecen birisiyim o da bilir hani sıhbet ederim espiri yaparım gülüşürüz ama mesafemi de ve resmi yapım olduğunu da bilir görümcem eltisi ve görümcesiyle daha bir cıvık konuşuyor gerekli gereksiz hani her muhabbet her insanı açmaz ya ben de onlardanım

E demek ki sizin muhabbet onu açmıyor. Diğerlerini daha çok seviyordur. Niye ikili oynuyor diye düşünüyorsunuz ki?! Tek geldiğinizde mecbur daha çok ilgileniyordur.

sizi yerdigini hissettiniz mi peki? Siz yok gibi mi oluyor yani normalden nasil farklı davraniyor sadece muhabbet azligi mi yergi var mi

Birinci olasılık sizide sevdiği için güzel bir ortam yaratıyor. İkinci olasılık, elti ve gorumcesiyle ne kadar iyi olduğunu size gösteriyor.

@1sadeyok yağdığı bir durum yok sadece hani onlarla daha bir muhabbet kurmuş gibi izlenimi var ama kalan zamanda pek de sevmediğini dişle getirmis eşime sanirim bana firsatini vermrmrk icin iyi anlasiyor ayagi yapiyir

1sadekahve yerdigi bir durum yok sadece hani onlarla daha bir muhabbet kurmuş gibi izlenimi var ama kalan zamanda pek de sevmediğini dişle getirmis eşime sanirim bana firsatini vermrmrk icin iyi anlasiyor ayagi yapiyir

@terliksihayir aksine belirttiğim gibi görümcemle de aram iyi bize gelirler kalırlar biz gideriz tabi çok sık değil kalırız onlarda kayinvalidem ile de çok çok iyi aram ve dediğim iki iftardır elti+görünmesini çağırdığında bu durum oluyor ama insanlara yaranma gibi derdim yok saygıda kusur etmesin işime karışmasın yeterli bence degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…