Bana mı öyle geldi?

terliksuu terliksuu hayir aksine belirttiğim gibi görümcemle de aram iyi bize gelirler kalırlar biz gideriz tabi çok sık değil kalırız onlarda kayinvalidem ile de çok çok iyi aram ve dediğim iki iftardır elti+görünmesini çağırdığında bu durum oluyor ama insanlara yaranma gibi derdim yok saygıda kusur etmesin işime karışmasın yeterli bence degil mi?

Kubra Lite Kubra Lite :) hayir cnsim hani aklina bisey gelir direk onlarla paylasir vs o şekilde seninle sen ona birşeyler söylemedikçe onun seninle pek konuşmaması durumu diyelim
Valla beni takmayani ben hic takmam. Takilacak bir durum yok ortada. Nabza göre serbet verin sizde

terliksuu terliksuu şunu da belirteyim ne o eltisi ne de görümcesi yol yordam bilmeyen insanalr iftara geliyordun değil mi ikisi de ev hanımı ve tamam çocukları var ama insan bir içecek alır gelir bir pide vs yani gorumcem de illa ki görüyordur bunu ben de kek yaparım kola götürürüm goturdukletimi hani lafını eden insan asla olmadım ama yine de böyle yapmaman insanlar daha gözde oluyormuş bunu gördüm ben eşimin hatrı ve içinden geldiği için yapıyorum ama görüyorum ki bir kıymeti yokmuş

Gorumcelerinizin ikametgahlarinin sizin ikametgahiniza olan mesafesinin ve bunu tanimlama biciminizin konuyla alakasini cozemedim, ozellikle biri uzakta oturuyor digeri daha da uzakta kisminda konudan bir miktar kopmus olabilirim :confused:

Konuya gelirsek, takmayin. Onlari sizden daha fazla seviyor ya da size tek basiniza aslinda tahammul edemiyor bile olsa bu sizden bir sey alip goturmez ki
👋👋👋👏👏👏👏👏sizi ayakta alkışlıorum.Ya niye bu kadar takılıosun hanımefendi.He he sensin de geç.Derdin yok dert mı uretıon anlamadım bacım.

F flamefire çok haklısınız ama insan üzülüyor bir an hani o kadar normal zamanda iyiyiz ama elti ve görümcesi gelince böyle yapacaksa bende bundan sonra soğuk olurum nabza göre şerbet yani ve bugün de nitekim öyle davrandım

Canım benım benim tavrım şöyledır.Eskıden bende öok takardımöyle böyle deil hemde.Sana nasıl davranıolar sende öyle davran.Ve yapılan saygısızlığı unutma.Kavgalı olma ağır ol.Samımı olma.

F flamefire yani hani ben mi abarttım acaba diye düşünüyorum da yok ya başkası olsa derdi seninle çok konuşmadı diye ama dediginiz gibi eşimin hstru için sohbet ederim vs ama soğudum acaba konuşsam bu durumu? Bu seferde onu yüceltmiş gibi istemiyorum

Belki onlarla sohbet ederken işte bende görümceyim bizim gelinimize de ben şöyle yaparım böyle yaparım diyordur sizi onlara farklı anlatıyordur Ay görümce ya illa bi fesat olacak yanı

B beyza ayyy afedersiniz kıytırık ağır durarak gorumcelik mi taslıyor tamam ya dediginiz gibi olay çözüldü birde çok muhabbeti yok benimle ya tamam gidiyor geliyorlar ama çok değil ben resmi birisiyim gülerim ederim ama cıvık değilim onun eltisi ve görümcesi çok cıvık aptal aptal afedersiniz ota boka gulen tipler öyle olmadığımı bildiği için bence çok laf atmiyor emin olun;)

Görümce gormeyim ömrümce hesabı en güzel mesafe. Kendim görümceyim 2 gelinin de şeytan suratını görmuyurum acayip huzurlu ve mutluyum. Mesafenin gözünü sevip dibine banayım. Bunu hissettiriyorsa gitmeyin bidaha oluversin

Back
X