Bana mı öyle geldi?

@beyza ayyy afedersiniz kıytırık ağır durarak gorumcelik mi taslıyor tamam ya dediginiz gibi olay çözüldü birde çok muhabbeti yok benimle ya tamam gidiyor geliyorlar ama çok değil ben resmi birisiyim gülerim ederim ama cıvık değilim onun eltisi ve görümcesi çok cıvık aptal aptal afedersiniz ota boka gulen tipler öyle olmadığımı bildiği için bence çok laf atmiyor emin olun:KK66:
Aaaa siz baya gorumcenizi onun gorumcesinden kiskanip durduk yere kadinlara ... atiyorsunuz cok afedersiniz :KK11: simdi bu mesaji attim diye bana da sinirleneceksiniz ama gercek bu maalesef. Bu kadar kafaniza taktiginiza, dert ettiginize gore (ki etmediginizi iddia edeceksiniz tam su anda) baya baya kiskaniyorsunuz. Kac yasindasiniz?

WOMAN WOMAN yok gerçekten kıskanmıyorum aksına onun beni zamanında nişanlıyken zamanında alınana satılanlardan ötürü kendisine yapılmamış kiskanmisligi vardi :) 29

WOMAN WOMAN yok yemin ederim ki yok sadece bugünkü ikidir yaşadığım duruma üzüldüm ama herkese teşekkür ederim önerileri yorumları için mesafemi koyar önume bakarım zaten mesafem vardır yani iki gülüyorsam bir gülerim 3 sohbet ediyorsam iki ederim en güzeli ondan sonra bana laf atsa da olur atmasa da yeterli saygıda kusur etmesin

Back
X