Bana mı öyle geliyor yoksa bir gariplik mi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer öyle görüyorsanız doğrudur. Acaba sizin farkedemediğiniz bir uyumsuzluk/ tutarsızlık mı var? Veya tam tersi o kadar uyumlusunuz ki millet ondan mı bakıyor? Güvendiğiniz şeffaf bir arkadaşınıza sorsanız daha iyi olur. Biz ikinizi de görmediğimiz için bilemeyiz

Eğer öyle görüyorsanız doğrudur. Acaba sizin farkedemediğiniz bir uyumsuzluk/ tutarsızlık mı var? Veya tam tersi o kadar uyumlusunuz ki millet ondan mı bakıyor? Güvendiğiniz şeffaf bir arkadaşınıza sorsanız daha iyi olur. Biz ikinizi de görmediğimiz için bilemeyiz
evet gerçekten öyle görüyorum gözümün içine bakıyolar bildiğiniz. ben yakıştığımızı düşünüyorum ama daha önce birkaç tanıdığım arkamdan beni sevgilime tip olarak layık görmeyecek şeyler söylemişler mesela. arkadaşlarıma göre ben sevgilimden daha iyiyim ya da yakışıyoruz. öyle diyorlar. bilmiyorum cidden ya

böyle saçma sapan duyumlar aldığında hiç cevap vermeden gülüp geçmek
ya da gülerek cool bir cevap vermek
öyle mükemmel bir hareket oluyorki sana anlatamam
ben de güzelimdir ama öyle ahım şahım değilimdir yani
eski sevgilimin iki farklı arkadaşı beni iki farklı zamanda görüşmüştü
bi tanesinde çok paspal bakımsızdım acil bi durum için buluşmuştuk
saçımı tarayacak zamanım olmamıştı toplayıp geçmiştim hatta
diğerinde gayet bakımlıydım, şıktım
neyse bu iki şahıs benle alakalı saçma sapan konuşmuş
bi tanesi "seviyorum seviyorum deyip durduğun kız bu muydu" demiş, öbürü başka saçmalamış
sevgilim ikisine de sinirlenerek ve beni koruyarak cevap vermiş
ben bunları duyduğumda alaycı biçimde güldüm ve hiç yorum yapmadım
hiç özgüvensiz de hissetmedim
zira bu sözlerden birini söyleyenin içten içe sevgilime ilgisi olduğunu düşünüyordum çünkü kıza ne zaman "sino'ylayım" dese bozuluyordu , trip atıyordu
konuşsa ne olacak adamla gününü gün eden benim :D
kuyruk acısı yani
diğeri zaten kazık attı sevgilime sonrasında
neyi konuşayım
neden kendimi kötü hissedeyim
sen de hiç hissetme
eğer çirkin bi tipin olduğunu düşünmüyorsan ama kendini de öyle ahım şahım güzel bulmuyorsan
hani vardır ya öyle, çirkin asla değil ama mankenler kadar güzelde değil tanımı
inan bana aura diye bişey var, çekicilik diye bişey var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X