Ay teşekkürlerAmme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
Aman tanrım, tiz kellesi vurula…Amme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
Nasi anladin lan bcbxbxbvxAmme hizmeti:
Aman tanrım, tiz kellesi vurula…
İyi anlamışsın yine, ben sadece boş gözlerle karmaşık kelimeler grubuna baktım 2-3 dakikaBen bu kadar anlayabildim. Linç edilecek kısmı kacirmamisimdir insallah
İyi anlamışsın yine, ben sadece boş gözlerle karmaşık kelimeler grubuna baktım 2-3 dakika
Birkaç defa daha olmuş bu sanırım.Amme hizmeti:
Evdeki esyanin fotografinin olayla baglanisini çöz edebiyattan 100.Amme hizmeti:
Birkaç defa daha olmuş bu sanırım.
Birde kadın kocasını çağırmış ama konu sahibinin eşi de gitmiş.
Karısıyla vakit geçirmeyip dükkan dükkan dolaşan bir tip muhtemelen bu eş.
Hazir misin???Evdeki esyanin fotografinin olayla baglanisini çöz edebiyattan 100.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?