Bana mı saçma geliyor?

İnsallah size bunu yaptıran lohusalıktır genel karakteriniz değildir.. kızmayın ama aksi takdirde sizinle yaşamak çok zor.
Ne var ayol tanıdığı kişilerle oturup bir çay içmişse

Noktalama işareti diye bir şey var hani ilkokulda öğreniyoruz. Keşke unutmamış olsaydınız. Konu mu okuyoruz bilmece mi çözüyoruz belli değil. Eşya konusunu hala anlamadım. Umarım konuşma diliniz de yazı diliniz gibi değildir

Eşiniz sizinle sohbet etmiyor diye dertlenmişsiniz de kavga çıkarttığınızda sizinle sohbete mi başlayacak? Sizinle sohbet etmiyor diye kimseyle mi etmesin? Yanlış yoldasınız sapla samanı karıştırıyorsunuz. Böyle yaparak boş yere huzurluk çıkartıyorsunuz. Evlilik ördek ailesi gibi her yere birlikte gitmek değil

Bende yeni evliyken böyleydim ya eşim arkadaşını ve karısını gideceği yere bırakırdı arabaları olmadığı için kavga ederdim arkadaşı gel çay içelim öğle arası derdi evde karısı var niye gittin diye kavga ederdim şimdi kendim diyorum görüşmüyosunuz pek diye salın ya boşver

Ortadogu'da neden savaslar bitmiyor biliyor musunuz? Iste tam da bu yuzden, Arapca'nin neredeyse her kabileye ozgu farkli lehceleri var. Kabileler birbirini anlamiyor bu sebeple kavgalar savaslar bitmiyor. Konu sahibininki de o hesap, bizle ayni dili konusuyor ama kendine ozgu bir lehcesi var, muhtemelen kocasi da kendisini anlamiyor.

Oha dedim Gazze topigi mi acildi hchchxh

Kiz konuyu ordan buraya nasil bagladin

Teşekkür ederim kırıcı yorumun için
Kırılmayın dedim ama. Buraya tarafsız şeffaf yorumlar almak için girmiyor musunuz? Bir saat boyunca insanlar size yardım etmek yorum yapmak için ne dediğinizi anlamaya çalıştı. Bir iki kişi değil neredeyse konunuza yorum yapan herkes. Bazı insanlar düşündüğü gibi konuşur ama düşünme hızımızla konuşma hızımız aynı değildir. O yüzden düşüncelerinizi aktarmaya çalıştığınız konuşmalarınız karşınızdakilere anlamsız gelir. Eşinizin de sizinle sohbet etmeme sebebi bu olabilir belki diyorum. Buna kırılmak yerine ulan olabilir mi acaba diye düşünseniz aslında belki de sorunlarınızı çözmek için bir adım atmış olacaksınız.

Eski konulara nerden bakiyorsunuzya ben hic gormedim öyle birşey bakinca

Amme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
Ay ben özeti bile anlamadım. Neyse benlik bir şey değil belki de:)

Teşekkür ederim kırıcı yorumun için
kırılmışsınız ama gerçekten kendinizi buradaki gibi ifade ediyorsanız ben de eşiniz olsam sizinle sohbet edemem.

kaldı ki genelde kadınların sözel ifade gücü daha yüksektir, günde daha fazla sayıda farklı kelime ve daha kompleks cümle kurarlar, kız çocukları daha erken konuşur

yani erkeklerin genel olarak burdaki kadınlar kadar anlama/konuşma kapasitesi zaten yok!
burdaki kadınlar bile anlamadı adam ne yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…