Bende böyle düşünüyorum. Karmakarisik konusan insanlarla sahsen bende sohbet edemiyorumKızmasın kırılmasın ama kocasıyla da böyle konuşuyorsa adama hak verebilirim. Adam anlamıyordur ki sohbet etsin
Noktalama işareti diye bir şey var hani ilkokulda öğreniyoruz. Keşke unutmamış olsaydınız. Konu mu okuyoruz bilmece mi çözüyoruz belli değil. Eşya konusunu hala anlamadım. Umarım konuşma diliniz de yazı diliniz gibi değildirÖncelikle bir sürü olumsuz yorum gelmiş kınu anlaşılmamış vs. Konunun özeti şudur eşim çok defa yanındaki arkadaşı ve eşiyle orda burda takılıyorlar. Eşya mevzusu da şu bayan resim istemiş o da kadın resim istiyor(eşyalarımı taklit ediyor vs kısmı benim kafa yapıma uygun yorumlar değil) rahatsız olduğum da şu eşim benimle oturup iki sohbet etmekten acizken çok mu mecbursun sürekli onun eşim varken sen de orda bulunmaya
Teşekkür ederim kırıcı yorumun içinKızmasın kırılmasın ama kocasıyla da böyle konuşuyorsa adama hak verebilirim. Adam anlamıyordur ki sohbet etsin
Oha dedim Gazze topigi mi acildi hchchxhOrtadogu'da neden savaslar bitmiyor biliyor musunuz? Iste tam da bu yuzden, Arapca'nin neredeyse her kabileye ozgu farkli lehceleri var. Kabileler birbirini anlamiyor bu sebeple kavgalar savaslar bitmiyor. Konu sahibininki de o hesap, bizle ayni dili konusuyor ama kendine ozgu bir lehcesi var, muhtemelen kocasi da kendisini anlamiyor.
Şu an aynen boyle tepki verdim okuyunca
Kiz konuyu ordan buraya nasil bagladinOrtadogu'da neden savaslar bitmiyor biliyor musunuz? Iste tam da bu yuzden, Arapca'nin neredeyse her kabileye ozgu farkli lehceleri var. Kabileler birbirini anlamiyor bu sebeple kavgalar savaslar bitmiyor. Konu sahibininki de o hesap, bizle ayni dili konusuyor ama kendine ozgu bir lehcesi var, muhtemelen kocasi da kendisini anlamiyor.
Konu sahibinin mesajini anlamaya calisirken derin bi aydinlanma yasadim bir an.Kiz konuyu ordan buraya nasil bagladin
Oha dedim Gazze topigi mi acildi hchchxh
Kırılmayın dedim ama. Buraya tarafsız şeffaf yorumlar almak için girmiyor musunuz? Bir saat boyunca insanlar size yardım etmek yorum yapmak için ne dediğinizi anlamaya çalıştı. Bir iki kişi değil neredeyse konunuza yorum yapan herkes. Bazı insanlar düşündüğü gibi konuşur ama düşünme hızımızla konuşma hızımız aynı değildir. O yüzden düşüncelerinizi aktarmaya çalıştığınız konuşmalarınız karşınızdakilere anlamsız gelir. Eşinizin de sizinle sohbet etmeme sebebi bu olabilir belki diyorum. Buna kırılmak yerine ulan olabilir mi acaba diye düşünseniz aslında belki de sorunlarınızı çözmek için bir adım atmış olacaksınız.Teşekkür ederim kırıcı yorumun için
Bence konunuzu duzenleyin biraz karışık olmuş okuyunca net anlaşılmiyor.Öyle bakip tavsiye verilir.Teşekkür ederim kırıcı yorumun için
Eski konulara nerden bakiyorsunuzya ben hic gormedim öyle birşey bakincaEski konularınıza şöyle bir baktım, bu konuyu anlamak için ipucu bulurum umuduyla. Bikaç yerde kocanızın evde konuşmadığından ama dışarda bülbül kesildiğinden bahsetmişsiniz. 10 küsur yıllık kocanızın bu huyuna alışmış olmanız gerekmiyor mu artık? Yani benle konuşmuyor diye hayatı kendinize de eşinize de zehir etmeyin bence artık.
Aile ortamı dediğiniz ne? Özellikle evlerine mi gidiyor tek başına? Öyleyse haklısınız. Ama arkadaşları bir yerde otururken yanlarına uğruyorsa gereksiz büyütüyorsunuz.
Nicke tıkla sağ altta tüm mesajlar var onu tıklayınca tüm konular diye sekme açılır onu da tıklarsan görürsün.Eski konulara nerden bakiyorsunuzya ben hic gormedim öyle birşey bakinca
Tamam teşekkurlerNicke tıkla sağ altta tüm mesajlar var onu tıklayınca tüm konular diye sekme açılır onu da tıklarsan görürsün.
Ay onu mu kasettikİnsallah size bunu yaptıran lohusalıktır genel karakteriniz değildir.. kızmayın ama aksi takdirde sizinle yaşamak çok zor.
Ne var ayol tanıdığı kişilerle oturup bir çay içmişse
Ay ben özeti bile anlamadım. Neyse benlik bir şey değil belki de:)Amme hizmeti:
Konu sahibinin eşi diger ciftle( x ve eşi) bir yerde denk gelip, beraber oturmus. Baska bir cift daha varmis. Konu sahibin eside tek olarak orda bulunmus. Micra hanimda onlar aile olarak orda senin ne isin var diye dellenmis.
kırılmışsınız ama gerçekten kendinizi buradaki gibi ifade ediyorsanız ben de eşiniz olsam sizinle sohbet edemem.Teşekkür ederim kırıcı yorumun için
Başlik sahibi de, X'i karşı tarafa atmak istiyor.X'i karşı tarafa atıp öyle çözmeye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?